jabko 19.09.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 ... Święta racja miłość wielka ia prawdziwa to bez zdrad, czy w dzisiejszym świecie takie się jeszcze zdarzają? oj tak, zdarzają się , chociaz niektorym ciezko w to uwierzyc - dlaczego ciezko , nie wiem Nie wiem do kogo to ale ja odpowiem Nikt tu nie pisze że trudno nam w to uwierzyc. Piszemy tylko że nie można się zapierać że do końca życia tak będzie. I stąd chyba nieporozumienia. Ty piszesz o czyms innym a Ja i np: Nefer o czyms innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 19.09.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 W żonie szok a to w żonie to już siękochać nie można? Czym siętak zszokowałas Aga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 19.09.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 W żonie szok a to w żonie to już siękochać nie można? Czym siętak zszokowałas Aga? Poswiec chwilke czasu i poczytaj wszytsko co zostalo napisane, to ogolnie w kontekscie caloksztaltu pismiennictwa forumowego jablka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 19.09.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Mufka wskaż może miejsce gdzie był wpis że w żonie nie można się kochać Nie ma sensu szukać w takiej mnogosci postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 19.09.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 W żonie czyjej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 19.09.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Mufka wskaż może miejsce gdzie był wpis że w żonie nie można się kochać Nie ma sensu szukać w takiej mnogosci postów A czy ja mowie ze nie mozna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 19.09.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Mufka wskaż może miejsce gdzie był wpis że w żonie nie można się kochać Nie ma sensu szukać w takiej mnogosci postów A czy ja mowie ze nie mozna? A mozna?? Czy w żonie to się już nie da kochać, z żoną po prostu się TYLKO jest ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 19.09.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 W żonie czyjej ? jak chcesz to może być w Twojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.09.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Wy się tu nie kłóćcie kto się w kim będzie kochał bo będzie tak jak dobra wróżka wywróży i scenarzysta czyli życie napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 19.09.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Poddaje sie, nie rozumiem Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.09.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Wy się tu nie kłóćcie kto się w kim będzie kochał bo będzie tak jak dobra wróżka wywróży i scenarzysta czyli życie napisze wróżko wróżko ... sprawa jest ... gdzieś mi kur... zginęło rozliczenie miesięczne kosztów grupy technicznej weż no tak te kule i spojrzyj zamiast się pierdołami zajmować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 19.09.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 To ja chyba też Bom myslał żes sarkastycznie napisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.09.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Poddaje sie, nie rozumiem Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.09.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 a teraz dają wszyscy wszystkim buziaka na zgodę... tylko bez wpychania języka ... takiego zwykłego grzecznego buziaka w policzek i już ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.09.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 a teraz dają wszyscy wszystkim buziaka na zgodę... tylko bez wpychania języka ... takiego zwykłego grzecznego buziaka w policzek i już ... to ja spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.09.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Wy się tu nie kłóćcie kto się w kim będzie kochał bo będzie tak jak dobra wróżka wywróży i scenarzysta czyli życie napisze wróżko wróżko ... sprawa jest ... gdzieś mi kur... zginęło rozliczenie miesięczne kosztów grupy technicznej weż no tak te kule i spojrzyj zamiast się pierdołami zajmować ... Kot mi mówi że ktoś życzliwy do niszczarki włożył Ale nie słuchaj zwierzaka tylko porządek na biurku zrób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.09.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 a teraz dają wszyscy wszystkim buziaka na zgodę... tylko bez wpychania języka ... takiego zwykłego grzecznego buziaka w policzek i już ... to ja spadam Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 19.09.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 ... to ja spadam Faktycznie złota dziewczyna, nawet w policzek sie nie da całować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 19.09.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 a teraz dają wszyscy wszystkim buziaka na zgodę... tylko bez wpychania języka ... takiego zwykłego grzecznego buziaka w policzek i już ... to ja spadam Buziaczki eeeeeeee Maxtorka wywaliłaś język do buziaczków, co jest miało byc bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 19.09.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 A ja np: lubie Maliny Słodkie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts