Maxtorka 19.09.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 a teraz dają wszyscy wszystkim buziaka na zgodę... tylko bez wpychania języka ... takiego zwykłego grzecznego buziaka w policzek i już ... to ja spadam Buziaczki eeeeeeee Maxtorka wywaliłaś język do buziaczków, co jest miało byc bez Malinka , patrz uważnie , buziaczek był dla Agnieszki , w policzek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 19.09.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 A ja np: lubie Maliny Słodkie są nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 19.09.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 A ja np: lubie Maliny Słodkie są nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo jeszcze mnie nie skosztowałeś a już wiesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 19.09.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 A ja np: lubie Maliny Słodkie są nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo jeszcze mnie nie skosztowałeś a już wiesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 20.09.2006 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Popatrz na najblizszy krzak. Niby wszystkie takie same a jednak każda inna. W smaku podobnie - wszystkie takie same a jednocześnie każda inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 20.09.2006 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Popatrz na najblizszy krzak. Niby wszystkie takie same a jednak każda inna. W smaku podobnie - wszystkie takie same a jednocześnie każda inna. zgadzam się to tak jak z jabłkami tyle jest odmian jabłoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.09.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Popatrz na najblizszy krzak. Niby wszystkie takie same a jednak każda inna. W smaku podobnie - wszystkie takie same a jednocześnie każda inna. zgadzam się to tak jak z jabłkami tyle jest odmian jabłoni dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 20.09.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 ale jabko tylko jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.09.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 ale jabko tylko jedno to też Ty: http://forum.tempra.org/topics40/3654.htm?start=30&sid=3ee52629f7ebb2170cf377b11e72cdc3 jezeli tak to jakiś taki rozdwojony. Kobitki inne fee nieladnie. Naszych Ci nie dostatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.09.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 jabko zajefajnie ale te laseczki muszą Cie lubieć. Taki troszku "kasanowa barow mlecznych ,Szalony kefir"Młody jestes życie przed Toba ale je troszku uporzadkuj. bez urazy ..serdecznie Cie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 20.09.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 ano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.09.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 ano To chiba fajnie tak na różnych forumach?Wiesz wiek już u mnie nie ten ale jak wątek niesie moja małżonka jest cierpliwą i spokojną kobitką.A jak u Ciebie? Podziwiam Cie za pracowitość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 20.09.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 he h e Przed chwilasłyszałem cos w temacie wątku: Po ślubie zmienia się bielizna żony: Wcześniej nosi stringi, później "wełniane majtochy szerokie o tak ...." Jak ktoś zgadnie kto śpiewał piosenkę z takim tekstem to będę pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.09.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 acha u mnie zmieniło sie jeszcze to ,że nareszcie śpimy razem z naszą suczka i jadam z nią przy wspólnym stole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 20.09.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 he h e Przed chwilasłyszałem cos w temacie wątku: Po ślubie zmienia się bielizna żony: Wcześniej nosi stringi, później "wełniane majtochy szerokie o tak ...." Jak ktoś zgadnie kto śpiewał piosenkę z takim tekstem to będę pod wrażeniem jestem po ślubie i mam wełniane majciochy a jak cieplutko jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 20.09.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 z barchanu ?? To kolejna podpowiedź do piosenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 20.09.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 a teraz dają wszyscy wszystkim buziaka na zgodę... tylko bez wpychania języka ... takiego zwykłego grzecznego buziaka w policzek i już ... to ja spadam Buziaczki eeeeeeee Maxtorka wywaliłaś język do buziaczków, co jest miało byc bez Malinka , patrz uważnie , buziaczek był dla Agnieszki , w policzek No jestem Dzięki Maxtorka Pomadki uzywasz? po nie wiem czy leciec do lustra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 20.09.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 he h e Przed chwilasłyszałem cos w temacie wątku: Po ślubie zmienia się bielizna żony: Wcześniej nosi stringi, później "wełniane majtochy szerokie o tak ...." Jak ktoś zgadnie kto śpiewał piosenkę z takim tekstem to będę pod wrażeniem jestem po ślubie i mam wełniane majciochy a jak cieplutko jest o rany, Malinka i Ciebie one nie gryzą? bryyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 20.09.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Dzięki Maxtorka Pomadki uzywasz? po nie wiem czy leciec do lustra no i zostaną ślady na koszulach o rany będzie cyrk jak to zobaczy mąż-żona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 20.09.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 ... o rany, Malinka i Ciebie one nie gryzą? bryyyyy ONI chyba....te majtki znaczy sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts