niktspecjalny 20.09.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 z barchanu ?? To kolejna podpowiedź do piosenki oj nie wygłupiaj sie janusz Laskowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 20.09.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 hmmmStary wyga.Zaskoczyłeś mnie. Choc takie piosnki mogą znać tylko wiekowi goscie.Masz to w mp3 albo jakiejkolwiek formie elektronicznej ??Bo ja mam tylko na czarnej płycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 20.09.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 ... o rany, Malinka i Ciebie one nie gryzą? bryyyyy ONI chyba....te majtki znaczy sie zależy gdzie je noszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 20.09.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Oczywiście na spotkania...trzeciego stopnia...z jedną tylko niewiadomą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.09.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 hmmm Stary wyga. Zaskoczyłeś mnie. Choc takie piosnki mogą znać tylko wiekowi goscie. Masz to w mp3 albo jakiejkolwiek formie elektronicznej ?? Bo ja mam tylko na czarnej płycie nie mam ale jak mieć bede ,to Ty masz to pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 20.09.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Malina zalezy gdzie nosisz? Nie wiedzialam ze majty mozna nosic na roznych czeciach ciała , heh czlowiek sie uczy cale zycie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.09.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Dzięki Maxtorka Pomadki uzywasz? po nie wiem czy leciec do lustra no i zostaną ślady na koszulach o rany będzie cyrk jak to zobaczy mąż-żona Bądź spokojna Agnieszko , moje pomadki nie zostawiają śladów ( tam gdzie nie powinny ofkors ) A do lustra leć kochana jak najbardziej , zawsze to miło ładną buźkę z rana zobaczyć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 20.09.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Nie będziesz miał W sieci nie ma. Oblukałem już wszędzie. Od stron aż do P2P. Nikt nie ma. Nawet na oficjalu Laskowskiego nie ma. Kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 20.09.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 A do lustra leć kochana jak najbardziej , zawsze to miło ładną buźkę z rana zobaczyć ) Tylko uważaj żeby nie popaść w narcyzm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.09.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Nie będziesz miał W sieci nie ma. Oblukałem już wszędzie. Od stron aż do P2P. Nikt nie ma. Nawet na oficjalu Laskowskiego nie ma. Kicha spokojnie...ale Ty szybki jestes . To tak jak przy tych barchanach.(zdejmowaniu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.09.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 babki się całowały a mnie nie było ale dół ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 20.09.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Ja - dla odmiany - w temacie: Co sie zmienia po zawarciu związku małżeńskiego??? Dzis - masakrycznie wkurzona przez własnego ślubnego - odpowiadam: a k...a wszystko!!!!!!!!!! Dzień dobry!!! Ja tylko chciałam odwołać cytowane słowa. Już mi przeszło kto sie całował?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.09.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Ja - dla odmiany - w temacie: Co sie zmienia po zawarciu związku małżeńskiego??? Dzis - masakrycznie wkurzona przez własnego ślubnego - odpowiadam: a k...a wszystko!!!!!!!!!! Dzień dobry!!! Ja tylko chciałam odwołać cytowane słowa. Już mi przeszło kto sie całował?? prawie wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.09.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Ja - dla odmiany - w temacie: Co sie zmienia po zawarciu związku małżeńskiego??? Dzis - masakrycznie wkurzona przez własnego ślubnego - odpowiadam: a k...a wszystko!!!!!!!!!! Dzień dobry!!! Ja tylko chciałam odwołać cytowane słowa. Już mi przeszło oj to ci długo przechodziło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 20.09.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Oj to ja przespałam Godziłam się pewnie w tym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 20.09.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Ja - dla odmiany - w temacie: Co sie zmienia po zawarciu związku małżeńskiego??? Dzis - masakrycznie wkurzona przez własnego ślubnego - odpowiadam: a k...a wszystko!!!!!!!!!! Dzień dobry!!! Ja tylko chciałam odwołać cytowane słowa. Już mi przeszło oj to ci długo przechodziło ... Yhy...całe dwie strony Przeszło mi już wczoraj, ale nie miałam kiedy sie tym pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.09.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Ja - dla odmiany - w temacie: Co sie zmienia po zawarciu związku małżeńskiego??? Dzis - masakrycznie wkurzona przez własnego ślubnego - odpowiadam: a k...a wszystko!!!!!!!!!! Dzień dobry!!! Ja tylko chciałam odwołać cytowane słowa. Już mi przeszło kto sie całował?? prawie wszystkie Ale to były takie siostrzane całuski w policzek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 20.09.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Ja - dla odmiany - w temacie: Co sie zmienia po zawarciu związku małżeńskiego??? Dzis - masakrycznie wkurzona przez własnego ślubnego - odpowiadam: a k...a wszystko!!!!!!!!!! Dzień dobry!!! Ja tylko chciałam odwołać cytowane słowa. Już mi przeszło kto sie całował?? prawie wszystkie Ale to były takie siostrzane całuski w policzek Max - i tak co bysmy nie mowily, faceci i tak zinterpretują to po swojemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 20.09.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 kto sie całował?? prawie wszystkie i to prawie naraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 20.09.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 kto sie całował?? prawie wszystkie i to prawie naraz o maj got Toż to jakas orgia była!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts