Agnieszka1 25.10.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 A tak czytając to już Wszystkich polubiłam Pozdrowienia no cos Ty , nawet mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrredna 25.10.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Czemu nawet? Pewnie Bożżżżżżże jaka ja dziś miła jestem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 25.10.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Czemu nawet? Pewnie Bożżżżżżże jaka ja dziś miła jestem.... A bo ja tak ogolnie to wredna jezdem Miło mi ze jestes miła Witaj - tak wogole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.10.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 A tak czytając to już Wszystkich polubiłam Pozdrowienia no cos Ty , nawet mnie? a łyżka na to "niemożliwe " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 25.10.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 A tak czytając to już Wszystkich polubiłam Pozdrowienia no cos Ty , nawet mnie? a łyżka na to "niemożliwe " a świstak siedzi i zawija w te sreberka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrredna 25.10.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 A bo ja tak ogolnie to wredna jezdem Widzisz, coś mamy wspólnego Dziękuję za miłe przywitanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.10.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 a świstak siedzi i zawija w te sreberka znaczy się SKRĘTY robi ?? dawaj szybko numer komóry do tego świstaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrredna 25.10.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Chyba rzadko jestem miła... Dlatego, moje wszystkie koleżanki mnie nienawidzą. Za to kochaja mnie wszyscy koledzy Na darmo, na darmo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 25.10.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 a świstak siedzi i zawija w te sreberka znaczy się SKRĘTY robi ?? dawaj szybko numer komóry do tego świstaka ale on ma tylko stacjonarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 25.10.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Chyba rzadko jestem miła... Dlatego, moje wszystkie koleżanki mnie nienawidzą. Za to kochaja mnie wszyscy koledzy Na darmo, na darmo... e tam , wkęcasz nas ...... ja Cie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrredna 25.10.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Kto Cię tam wie... Moje psiapsiółki też tak mówią Ale ja swoje wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 25.10.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Chyba rzadko jestem miła... Dlatego, moje wszystkie koleżanki mnie nienawidzą. Za to kochaja mnie wszyscy koledzy Na darmo, na darmo... To kto Ci grzeje stopy w nocy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 25.10.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Chyba rzadko jestem miła... Dlatego, moje wszystkie koleżanki mnie nienawidzą. Za to kochaja mnie wszyscy koledzy Na darmo, na darmo... To kto Ci grzeje stopy w nocy??? A to nie wiedziales ze jest cos takiego jak poduszka elektryczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 25.10.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Chyba rzadko jestem miła... Dlatego, moje wszystkie koleżanki mnie nienawidzą. Za to kochaja mnie wszyscy koledzy Na darmo, na darmo... To kto Ci grzeje stopy w nocy??? A to nie wiedziales ze jest cos takiego jak poduszka elektryczna? No i wibrator, ale krzeslo tez jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrredna 25.10.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Chyba rzadko jestem miła... Dlatego, moje wszystkie koleżanki mnie nienawidzą. Za to kochaja mnie wszyscy koledzy Na darmo, na darmo... To kto Ci grzeje stopy w nocy??? Koledzy nie mają szans, bo ja już zajęta jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.10.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Chyba rzadko jestem miła... Dlatego, moje wszystkie koleżanki mnie nienawidzą. Za to kochaja mnie wszyscy koledzy Na darmo, na darmo... To kto Ci grzeje stopy w nocy??? Koledzy nie mają szans, bo ja już zajęta jestem To może nieznajomi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Chyba rzadko jestem miła... Dlatego, moje wszystkie koleżanki mnie nienawidzą. Za to kochaja mnie wszyscy koledzy Na darmo, na darmo... To kto Ci grzeje stopy w nocy??? Koledzy nie mają szans, bo ja już zajęta jestem A mocno i ortodoksyjnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrredna 25.10.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Trzeba zawsze mieć jakieś silne męskie ramię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.10.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 np: do otwierania słoików z dżemikiem co sie zassały ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.10.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Koledzy nie mają szans, bo ja już zajęta jestem i ja tez zajeta ogorkowa gotuje pozniej glowa mnie bedzie bolala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts