zielonooka 12.09.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 halo. zapominacie o boska_arnika .To dla niej za dużo jak na jeden wieczór. przezyje dziewczyna... tu sie hartuje psychike i twardym trzeba byc a nie "mietkim" a tak na marginesie to(moze to głupio zabrzmi).żona jedna jedyna a ko....wiecej hmmm moze i cos w tym jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.09.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Chodzi Ci o dziewczyny ?? Chyba nie chcesz powiedzieć ze facet od urodzenia do smierci może przyżyć kochając się tylko z jedną kobietą?? jasne że nie ale w pewnym momencie mówi "starczy" i się żeni ... Pawson Jak ja Cię lubię chłopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.09.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Jak nie cierpie tych co ich tak lubią...........trzaby uderzyć do kierowniczki wątku....ona mie polubi jak powiem ,że jest boska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.09.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Jak nie cierpie tych co ich tak lubią...........trzaby uderzyć do kierowniczki wątku....ona mie polubi jak powiem ,że jest boska. zrób jej jeszcze bukiet z pokrzyw.... no wszelki wypadek jakby samo "boska" nic nie dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 12.09.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 a tak na marginesie to(moze to głupio zabrzmi).żona jedna jedyna a ko....wiecej Nie wiem jak jest po slubie.... Ale ja z tych zaborczych jestem i nie pozwole na inna babe w zwiazku! Podobnie jak u zwierzat: 1. teren oznakowany jest moim terenem 2. wygra mocniejszy osobnik. PS. I znow kichnelam laptop do wytarcia.... (oznakowany?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.09.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 PS. I znow kichnelam laptop do wytarcia.... (oznakowany?) oj byleby między klawisze nienawchodziło bo się będą źle pstrykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 12.09.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 PS. I znow kichnelam laptop do wytarcia.... (oznakowany?) oj byleby między klawisze nienawchodziło bo się będą źle pstrykać Ja to lubie wsio na czesci pierwsze rozkladac, wiec pewnie sprobuje kiedys wyczyscic - a widze ze tu chyba to rozkladalne jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.09.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 a tak na marginesie to(moze to głupio zabrzmi).żona jedna jedyna a ko....wiecej Nie wiem jak jest po slubie.... Ale ja z tych zaborczych jestem i nie pozwole na inna babe w zwiazku! Podobnie jak u zwierzat: 1. teren oznakowany jest moim terenem 2. wygra mocniejszy osobnik. PS. I znow kichnelam laptop do wytarcia.... (oznakowany?) oni, te chłopy(te co myśla)godzą doskonale jedno z drugim i nie ma tam nic o sexsie. ciekawe jak działa to w drugą strone .......jakaś męzatke poprosimy do tablicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 13.09.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 ... Ale ja z tych zaborczych jestem i nie pozwole na inna babe w zwiazku! Podobnie jak u zwierzat: 1. teren oznakowany jest moim terenem 2. wygra mocniejszy osobnik. Nie zamartwiaj się tym. Nigdy nie nawiażesz nawet kontaktu wzrokowego z tym osobnikiem No chyba ze luby poluje za blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 13.09.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 a Ty arnika ledwo co zawitalas na forum i juz zamiast o budownictwie to od razu o intymych sprawach? A bo o budownictwie dopiero się rozglądam bo mam w planach zacząć budowę. W tej chwili to szukam ładnej działki w okolicach Bielska, ale poza miastem. No i faceta z kasą. Jak wiadomo jest wiele sposobów na zorganizowanie kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.09.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 faceci, ktorzy uwazaja że zdrada żony to super sprawa i sa dumni ze swoich podbojow, ktorymi nadomiar złego się chwalą ( zwlaszcza podczas trwania malzenstwa) - to nie sa prawdziwi mezczyzni! to dupki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 13.09.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Zgadzam sie. Musze zmienic towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 13.09.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Ej, my tu pierdu pierdu, a wyglada na to, ze boska_arnika ma jakies duze problemy z malzenstwem. Biega po wewatkach i szuka ratunku - porady, "jak byc szczesliwym malzenstwem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 13.09.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Ktos zna odpowiedz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.09.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Ej, my tu pierdu pierdu, a wyglada na to, ze boska_arnika ma jakies duze problemy z malzenstwem. Biega po wewatkach i szuka ratunku - porady, "jak byc szczesliwym malzenstwem". nooo to zycze jej powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.09.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Ktos zna odpowiedz? ja znałem ale zapomniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.09.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Czekam na doświadczonych małżonków. Co u Was się zmieniło po ślubie? Czy nadal jesteście w sobie tak bardzo zakochani? Czy nadal okazujecie sobie tyle ciepła co przed slubem i zabiegacie o swoje wzgledy? 1. Moja znajoma mawiała, że "po ślubie nie jest lepiej tylko częściej" - dementuję te pogłoski - jest lepiej 2.NIe - nie jesteśmy zakochani. Zakochanie to stan przejściowy a to co jest między ludźmi po 15 latach małżeństwa nie można nazwać zakochaniem. 3. Nie zabiegamy o swoje względy, ale robimy coś znacznie bardziej interesującego :) Kiedy ludzie znają sie na wylot mają szersze pole do popisu niz tylko okazywanie ciepła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.09.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Czekam na doświadczonych małżonków. Co u Was się zmieniło po ślubie? Czy nadal jesteście w sobie tak bardzo zakochani? Czy nadal okazujecie sobie tyle ciepła co przed slubem i zabiegacie o swoje wzgledy? 1. Moja znajoma mawiała, że "po ślubie nie jest lepiej tylko częściej" - dementuję te pogłoski - jest lepiej czyli jednak częściej nie jest .... to smutne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 13.09.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 ...Kiedy ludzie znają sie na wylot ... Nefer zbereźnico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.09.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 ...Kiedy ludzie znają sie na wylot ... Nefer zbereźnico mąż wraca w piątek - więc ja już tylko o jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts