Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ślub - co się zmienia po zawarciu związku małżeńskiego?

boska_arnika

Recommended Posts

halo.

zapominacie o boska_arnika .To dla niej za dużo jak na jeden wieczór.

przezyje dziewczyna... tu sie hartuje psychike i twardym trzeba byc a nie "mietkim" :wink:

a tak na marginesie to(moze to głupio zabrzmi).żona jedna jedyna a ko....wiecej :wink:

hmmm moze i cos w tym jest...

• Odpowiedzi 382
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a tak na marginesie to(moze to głupio zabrzmi).żona jedna jedyna a ko....wiecej :wink:

Nie wiem jak jest po slubie.... :roll:

Ale ja z tych zaborczych jestem i nie pozwole na inna babe w zwiazku! :evil:

Podobnie jak u zwierzat:

1. teren oznakowany jest moim terenem :wink:

2. wygra mocniejszy osobnik.

PS. I znow kichnelam :roll: laptop do wytarcia.... (oznakowany?)

Nie wiem jak jest po slubie.... :roll:

Ale ja z tych zaborczych jestem i nie pozwole na inna babe w zwiazku! :evil:

Podobnie jak u zwierzat:

1. teren oznakowany jest moim terenem :wink:

2. wygra mocniejszy osobnik.

PS. I znow kichnelam :roll: laptop do wytarcia.... (oznakowany?)

oni, te chłopy(te co myśla)godzą doskonale jedno z drugim i nie ma tam nic o sexsie. :wink: :wink:

ciekawe jak działa to w drugą strone .......jakaś męzatke poprosimy do tablicy. :wink:

a Ty arnika ledwo co zawitalas na forum i juz zamiast o budownictwie to od razu o intymych sprawach? :roll:

A bo o budownictwie dopiero się rozglądam bo mam w planach zacząć budowę. W tej chwili to szukam ładnej działki w okolicach Bielska, ale poza miastem.

No i faceta z kasą. :roll:

Jak wiadomo jest wiele sposobów na zorganizowanie kasy.

:)

Czekam na doświadczonych małżonków. Co u Was się zmieniło po ślubie? Czy nadal jesteście w sobie tak bardzo zakochani? Czy nadal okazujecie sobie tyle ciepła co przed slubem i zabiegacie o swoje wzgledy?

1. Moja znajoma mawiała, że "po ślubie nie jest lepiej tylko częściej" - dementuję te pogłoski - jest lepiej :)

2.NIe - nie jesteśmy zakochani. Zakochanie to stan przejściowy a to co jest między ludźmi po 15 latach małżeństwa nie można nazwać zakochaniem.

3. Nie zabiegamy o swoje względy, ale robimy coś znacznie bardziej interesującego :):) Kiedy ludzie znają sie na wylot mają szersze pole do popisu niz tylko okazywanie ciepła :):)

Czekam na doświadczonych małżonków. Co u Was się zmieniło po ślubie? Czy nadal jesteście w sobie tak bardzo zakochani? Czy nadal okazujecie sobie tyle ciepła co przed slubem i zabiegacie o swoje wzgledy?

1. Moja znajoma mawiała, że "po ślubie nie jest lepiej tylko częściej" - dementuję te pogłoski - jest lepiej :)

czyli jednak częściej nie jest .... to smutne :( :(

:wink: