mmmad 13.09.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Ej, my tu pierdu pierdu, a wyglada na to, ze boska_arnika ma jakies duze problemy z malzenstwem. Biega po wewatkach i szuka ratunku - porady, "jak byc szczesliwym malzenstwem". nooo to zycze jej powodzenia W swietle sasiedniego wewatku Twoja odpowiedz sie nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.09.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Ej, my tu pierdu pierdu, a wyglada na to, ze boska_arnika ma jakies duze problemy z malzenstwem. Biega po wewatkach i szuka ratunku - porady, "jak byc szczesliwym malzenstwem". nooo to zycze jej powodzenia W swietle sasiedniego wewatku Twoja odpowiedz sie nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 13.09.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 ...Kiedy ludzie znają sie na wylot ... Nefer zbereźnico mąż wraca w piątek - więc ja już tylko o jednym O tym zebyśmy z Jabłkiem wpadli w czwartek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 13.09.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Zgadzam sie. Musze zmienic towarzystwo i forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 13.09.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 ...Kiedy ludzie znają sie na wylot ... Nefer zbereźnico mąż wraca w piątek - więc ja już tylko o jednym O tym zebyśmy z Jabłkiem wpadli w czwartek ? Może lepiej nie wpadajcie z jabłkiem bo nie wiadomo co z tego wyniknie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 13.09.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 ... No i faceta z kasą. Może lepiej z klasą Nauczyciela? Oj, nie... Z klasą bez kasy to na pewno nauczyciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 13.09.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 ...Kiedy ludzie znają sie na wylot ... Nefer zbereźnico mąż wraca w piątek - więc ja już tylko o jednym O tym zebyśmy z Jabłkiem wpadli w czwartek ? Może lepiej nie wpadajcie z jabłkiem bo nie wiadomo co z tego wyniknie? Butelka "wina" "gliwickiego"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 13.09.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 ... O tym zebyśmy z Jabłkiem wpadli w czwartek ? Nie lubie tłoku A o towarzystwo chodziło "prywatne" a nie o was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 14.09.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 O boska - wprawdzie poniższe spostrzeżenia dotyczą męskiego spojrzenia na problem, nietrudno wyobrazić sobie przeciwny punkt widzenia. No i niestety nie posiadam wersji polskiej, zresztą może już gdzieś tu było... tu było już WSZYSTKO. Ale...jak w temacie wątku This is a true story about a software upgrade from GIRLFRIEND 7.8 to MARRIED 1.0 Note that before you upgrade from GIRLFRIEND 7.8 to MARRIED 1.0 you have to be sure that the new software is compatible and without bugs! Here follows the story of a friend who did the upgrade from GIRLFRIEND 7.8 to MARRIED 1.0: After the upgrade he noticed that the new software needs very high system requirements and that there was almost no room left for other software. To his big surprise the new software created 2 sub-programs: CHILDREN 1.1 and CHILDREN 1.2, very expensive and annoying sub-programs especially the first year, and in no way removable from the system. Of course there was no warning about this on the MARRIED 1.0 box or in the read.me.file. Other MARRIED 1.0 users tried to warn him but he wouldn’t listen to those warnings. Another annoying thing about MARRIED 1.0: the program starts up automatically and can’t be shut down without any damages to the system, it also traces everything the system does. Many programs are not compatible with MARRIED 1.0, these programs include: • BEERDRINKING 7.4 • FOOTBALL 4.3 • BARVISIT 6.0 and many more Sometimes after 10 retries those useful programs are allowed by MARRIED 1.0 to start up, but only for a while and not for to long. Note that these allowances are very unusual. With the installation of MARRIED 1.0 you have absolutely no control over the system. Plugins like MOTHER-IN-LAW 1.0 and BROTHER-IN-LAW beta will be installed without any controls over those plugins. Also note that the MARRIED 1.0 will change every day and once a month it’s completely unusable or at least not working properly. Suggestions to improve MARRIED 1.0 are sent to the author of the software. Here are a few of the improvements needed for MARRIED 1.0: • A „Do not warn me again” option • A „Minimize” key to place the program to the background • A „Ignore” key • A „Uninstall” key to remove the program without the „DIVORCE ERRORS” • A „Restore” option to reactivate the sexual routines you had with GIRLFRIEND 7.8 which got lost with the upgrade to MARRIED 1.0 Caution: MARRIED 1.0 contains a bug that we didn’t tell you about: If you ever install LOVER 1.1 on your system before you remove MARRIED 1.0, the program MS Money will be removed before MARRIED 1.0 will delete herself. If you don’t want to activate this bug we suggest you install LOVER 1.1 on a complete different system then MARRIED 1.0, also never make any connections between those 2 systems, if MARRIED 1.0 becomes aware of your installation of LOVER 1.1 the bug will be activated right away! For me it’s clear, I keep my GIRLFRIEND 7.8 on my system and I will not upgrade to MARRIED 1.0. Instead of that I installed a virusscan to keep ahead of problems. I only noticed one problem with this, I can’t install GIRLFRIEND 7.9 without removing GIRLFRIEND 7.8 When I removed GIRLFRIEND 7.7 and replaced it with GIRLFRIEND 7.8 I had little problems with forgotten files like LOST-UNDERWEAR.DLL. So if you ever want to do the upgrade, don’t complain that we didn’t warn you! ku przestrodze, ale po ponad 20 latach małżeństwa - mamy się dobrze, czego i Tobie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2006 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 ...Kiedy ludzie znają sie na wylot ... Nefer zbereźnico mąż wraca w piątek - więc ja już tylko o jednym O tym zebyśmy z Jabłkiem wpadli w czwartek ? Z flaszką jak rozumiem.....Ty to Rafał przemyśl 3 razy, bo ja mam bardzo wygórowane wymagania....co do win Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 15.09.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 ja nic o winie nie pisałem ......... ...... jestem niewinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.09.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 ...Kiedy ludzie znają sie na wylot ... Nefer zbereźnico mąż wraca w piątek - więc ja już tylko o jednym O tym zebyśmy z Jabłkiem wpadli w czwartek ? Z flaszką jak rozumiem.....Ty to Rafał przemyśl 3 razy, bo ja mam bardzo wygórowane wymagania....co do win no tak jesli ktos tyle na kawe wydaje to ile na wino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 15.09.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 no tak jesli ktos tyle na kawe wydaje to ile na wino Na wino wydaje tyle, ze już potem nie pamięta ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.09.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 faceci, ktorzy uwazaja że zdrada żony to super sprawa i sa dumni ze swoich podbojow, ktorymi nadomiar złego się chwalą ( zwlaszcza podczas trwania malzenstwa) - to nie sa prawdziwi mezczyzni! to dupki! musze coś tu dodać.Ci akurat to wielkie dupki.A "te nie dupki" może chcą sie dowartościować?Weź i to pod uwage.Powiedz a Ty sie nie chwalisz swojej kumpeli jakiego to widziałaś mena i mogłabys z nim coś ..tralala.Jeżeli tak nie jest to .... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.09.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 ale gdzie jest główna zainteresowana??? założyła watek i jej nima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.09.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 faceci, ktorzy uwazaja że zdrada żony to super sprawa i sa dumni ze swoich podbojow, ktorymi nadomiar złego się chwalą ( zwlaszcza podczas trwania malzenstwa) - to nie sa prawdziwi mezczyzni! to dupki! musze coś tu dodać.Ci akurat to wielkie dupki.A "te nie dupki" może chcą sie dowartościować?Weź i to pod uwage.Powiedz a Ty sie nie chwalisz swojej kumpeli jakiego to widziałaś mena i mogłabys z nim coś ..tralala.Jeżeli tak nie jest to .... pozdrawiam Nie ,nie chwale sie takim czyms , bo nie ma takowe cóś miejsca. Owszem moge powiedzieć ze widziałam fajnego goscia na ulicy, ale nie zdazylo mi sie pomyslec ze moglabym z nim cos .... tralalalala. Nom, pozatym mowilam o dupkach ktorzy zdradzaja, a nie ktorzy mowia ze mogli by tralalala - a zresztą ci to tez dupki dużo mówią mało robią ( o i Ci to zapewne niedowartościowani). A tak wogóle to mam baaardzo przystojnego męza, nikt nie podoba mi się bardziej niz On Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 18.09.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 A tak wogóle to mam baaardzo przystojnego męza, nikt nie podoba mi się bardziej niz On Bo jeszcze nie wiedziałaś Jabłka, Pawsona i mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.09.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 A tak wogóle to mam baaardzo przystojnego męza, nikt nie podoba mi się bardziej niz On Bo jeszcze nie wiedziałaś Jabłka, Pawsona i mnie z tym "Pawsona" to chyba przesadziłeś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 18.09.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 A tak wogóle to mam baaardzo przystojnego męza, nikt nie podoba mi się bardziej niz On Bo jeszcze nie wiedziałaś Jabłka, Pawsona i mnie z tym "Pawsona" to chyba przesadziłeś ... Skromni jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 18.09.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Bo jeszcze nie wiedziałaś Jabłka, Pawsona i mnie z tym "Pawsona" to chyba przesadziłeś ... z jabkiem zdecydowanie też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts