Maggie 19.09.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 ... I zupełnie poważnie - nie rżnę dziewicy orleańskiej ... Tak zupełnie poważnie to ja też jej nie rżnę. A nie wiesz gdzie można ja znaleźć ?? Widziałam w Paryżu, ale one metalowa była - nie polecam Metalowa dziewica - Panowie, to dopiero wyzwanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.09.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 ... I zupełnie poważnie - nie rżnę dziewicy orleańskiej ... Tak zupełnie poważnie to ja też jej nie rżnę. A nie wiesz gdzie można ja znaleźć ?? Widziałam w Paryżu, ale one metalowa była - nie polecam Metalowa dziewica - Panowie, to dopiero wyzwanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 19.09.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 ... I zupełnie poważnie - nie rżnę dziewicy orleańskiej ... Tak zupełnie poważnie to ja też jej nie rżnę. A nie wiesz gdzie można ja znaleźć ?? Widziałam w Paryżu, ale one metalowa była - nie polecam Metalowa dziewica - Panowie, to dopiero wyzwanie! Panowie uwaga bo można złamac sobie co nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.09.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 ... I zupełnie poważnie - nie rżnę dziewicy orleańskiej ... Tak zupełnie poważnie to ja też jej nie rżnę. A nie wiesz gdzie można ja znaleźć ?? Widziałam w Paryżu, ale one metalowa była - nie polecam Metalowa dziewica - Panowie, to dopiero wyzwanie! Panowie uwaga bo można złamac sobie co nieco hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.09.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 jest ryzyko jest zabawa ... tyle powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 19.09.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Panowie uwaga bo można złamac sobie co nieco Wszytkim Paniom przypominam: tam nie ma kosci. Powtarzam - tam nie ma kosci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.09.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 jest ryzyko jest zabawa ... tyle powiem i adrenalina jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.09.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Panowie uwaga bo można złamac sobie co nieco Wszytkim Paniom przypominam: tam nie ma kosci. Powtarzam - tam nie ma kosci! jest , ale metalowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 19.09.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 ... I myśląc że zdobędą każdą kobietę nie wiedzą , że dostaną tylko tyle ile kobieta będzie chciała im dać Tiaaa Rządzicie. Zjedną małą uwagą - to ile będzie chciał dać zależy w znacznej mierze od tego ile i jak facet zechce to zdobyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.09.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 ... I myśląc że zdobędą każdą kobietę nie wiedzą , że dostaną tylko tyle ile kobieta będzie chciała im dać Tiaaa Rządzicie. Zjedną małą uwagą - to ile będzie chciał dać zależy w znacznej mierze od tego ile i jak facet zechce to zdobyć naprawde wierzysz w to ze to facet zdobywa kobietę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 19.09.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Agnieszka co Ty tu jeszcze robisz, marsz zacerowac skarpetki, obiad juz ugotowany?? He? A tak w ogole nie wiesz ze komputer i internet to narzedzie szatana stworzone by kusic kobiety??? Wylacz to natychmiast!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.09.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 ... I myśląc że zdobędą każdą kobietę nie wiedzą , że dostaną tylko tyle ile kobieta będzie chciała im dać Tiaaa Rządzicie. Zjedną małą uwagą - to ile będzie chciał dać zależy w znacznej mierze od tego ile i jak facet zechce to zdobyć naprawde wierzysz w to ze to facet zdobywa kobietę ? Agnieszko , może i zdobywa .........ale zdobędzie dokładnie tyle na ile kobieta mu pozwoli I ani ciut, ciut więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.09.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Agnieszka co Ty tu jeszcze robisz, marsz zacerowac skarpetki, obiad juz ugotowany?? He? A tak w ogole nie wiesz ze komputer i internet to narzedzie szatana stworzone by kusic kobiety??? Wylacz to natychmiast!!!! juz lece, juz, wałki tylko sciągnę z kudłów i już lecę oj ..... garnek mi przez Ciebie spadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.09.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 ... I myśląc że zdobędą każdą kobietę nie wiedzą , że dostaną tylko tyle ile kobieta będzie chciała im dać Tiaaa Rządzicie. Zjedną małą uwagą - to ile będzie chciał dać zależy w znacznej mierze od tego ile i jak facet zechce to zdobyć naprawde wierzysz w to ze to facet zdobywa kobietę ? Agnieszko , może i zdobywa .........ale zdobędzie dokładnie tyle na ile kobieta mu pozwoli I ani ciut, ciut więcej A no tak, juz sie poprawiam, tak ja mowisz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.09.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 oj wy wy ... KOBIETY ... a żyjcie se w tej błogiej nieświadomości ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.09.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Odwieczna wojna płci Dlatego życie piękne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.09.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Odwieczna wojna płci Dlatego życie piękne jest c'est la vie ... (sie zna języki ... a co kurde) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.09.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Odwieczna wojna płci Dlatego życie piękne jest nom frajdowe podsumowanie ( czytaj - na czasie i na luzie i wogole fajne - wg mego synala ). Tak wogole to by mozna telenowele nakręcic nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 19.09.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 ... naprawde wierzysz w to ze to facet zdobywa kobietę ? Czy naprawdę ?? hmmm Pół na pół. Na nic się zdadzą Twoje znaki, trzepotanie rzęsami, wypinanie tyłka, słodki uśmiech. Jeśli stwierdzi że Cie nie chce to nie podchodzi i po sprawie. Jeśli sama zaczepisz, przypadkiem się otrzesz, wpadniesz na niego a on Cie nie zechce. Przeprosi i odejdzie. Może posciemnia, usmiechnie się i i tak nic z tego. Z Twojej strony to samo. Natomiast facetowi jak sie babka nie spodoba i stwierdzi że z nia nie pójdzie to nawet po godzinnej gadce nic z tego nie będzie. A kobieta która na pierwszy rzut oka stwierdza że z tym gościem nic a nic, po godzinie "zabawy" może zmienić zdanie. I to jest w was fajowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.09.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Odwieczna wojna płci Dlatego życie piękne jest nom frajdowe podsumowanie ( czytaj - na czasie i na luzie i wogole fajne - wg mego synala ). Tak wogole to by mozna telenowele nakręcic nie? ja kce rolę ... tylko nie-łóżkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts