AxLe 12.09.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Aby ocieplić strop (poddasze nieużytkowe) chcę położyć 10 cm styropianu na to siatkę i wylać szlichtę cementową. Strop mam Terivę gruby na ponad 40 cm. więc chyba 10 cm styropianu powinno wystarczyć. Całość po zrobieniu pomaluję jakąś farbą (jaką???) aby się nie pyliło i można po tym normalnie chodzić gdy będę chciał ze strychu korzystać. Dobrze chcę zrobić czy nie? Jeżeli macie inne pomysły to oczekuję propozycji. Z góry dziękuję za (po)odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keczkun 12.09.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Aby otrzymać k=0.3 (+-) styro potrzeba okolo 25-30 cm.(ale moge sie mylic).Moze ktos wie lepiej? moim zdaniem ,nie trzeba bedzie wylewki malowac,przynajmiej tej z kreta,raczej sie nie pyli:) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 12.09.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Ja zrobię 20 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgoss 13.09.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Pamiętaj tylko o tym że styro nie jest materiałem "akustycznym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts