Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

boli mnie ręka od klikania(chwilowy post)

niktspecjalny

Recommended Posts

tak se jeszcze nie poklikałem.aż mnie moja Pani dokturka wygania.Mus coś z tym zrobić.Człowiek chciałby być w kazdym wątku a tu lipka..brak sił i ta nedza stoi i marudzi.Za bogato na tym naszy forum.Jeden watek jeden koniec...powiem wam tak: jka sie już rozkrecam w jednym to w drugim jestem z tyłu .Moja Gośka pyta mnie ? ile można rozmawiać o tym budowaniu?1h,5h ale nie całymi dniami.

:D :D :D

dobranoc

ups!!

Ty tak poważnie czy znowu brytyjski humorek? :(

Powiem ,że chciałbym wiedzieć jak brać forumowa wyrabia sie z tą gonitwą po watkach.Tu przeca dla kazdego coś innego.I kazdy znajdzie coś dal siebie.Niektóre są tak zbliżone do siebie ....może nie tematem ale zawartością wewnetrzna.Zdaje sobie sprawe ,że tak ma byc i tak jest fajnie ale za szybko.

Acha i zauważylem ,że Dyrekcja" zmieniła nazwy niektórych tematów a może odświezyła? ale po co?Jakiś cel w tym musiała mieć.

pozdrawiam tych co latają po watkach jak szaleni. :wink: :wink: :wink:

Spytaj zielonookiej :lol:

A mnie sie wydaje ze kategorii jest za dużo.

zielona nie wie :-? :wink:

samo tak wychodzi zielonej

hmmm doszlam do wniosku ze jestem po prostu wszechstronna :roll: i mam co najmniej rozszczepienie osobowosci (zielona dobra i zielona zla :D ) no to juz nas jest dwie - zawsze łatwiej...

aha - podobno kobiety potrafia wiecej rzeczy robic jednoczesnie.... tzn. rownoczesnie... cos w tym jest :o

aha - podobno kobiety potrafia wiecej rzeczy robic jednoczesnie.... tzn. rownoczesnie... cos w tym jest :o

Np. kochac i zdradzac :x

kochac sie i wymyślac kolor na suficie ... :lol: :lol: :lol:

Czyżbyś coś o tym wiedział?

chyba coś w tym jest 8)

A tak faktycznie, to potraficie sie skupic na jednej rzeczy?

Bo mnie mysl lata bez smyczy :roll: