niktspecjalny 12.09.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 tak se jeszcze nie poklikałem.aż mnie moja Pani dokturka wygania.Mus coś z tym zrobić.Człowiek chciałby być w kazdym wątku a tu lipka..brak sił i ta nedza stoi i marudzi.Za bogato na tym naszy forum.Jeden watek jeden koniec...powiem wam tak: jka sie już rozkrecam w jednym to w drugim jestem z tyłu .Moja Gośka pyta mnie ? ile można rozmawiać o tym budowaniu?1h,5h ale nie całymi dniami. dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.09.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 z niecierpliwoscią czekamy na nastepny post - jak sobie radzicie z taaką iloscią wątkow do obczytania ... kolorowych snow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.09.2006 05:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 ups!! Ty tak poważnie czy znowu brytyjski humorek? Powiem ,że chciałbym wiedzieć jak brać forumowa wyrabia sie z tą gonitwą po watkach.Tu przeca dla kazdego coś innego.I kazdy znajdzie coś dal siebie.Niektóre są tak zbliżone do siebie ....może nie tematem ale zawartością wewnetrzna.Zdaje sobie sprawe ,że tak ma byc i tak jest fajnie ale za szybko. Acha i zauważylem ,że Dyrekcja" zmieniła nazwy niektórych tematów a może odświezyła? ale po co?Jakiś cel w tym musiała mieć. pozdrawiam tych co latają po watkach jak szaleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 13.09.2006 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Spytaj zielonookiej A mnie sie wydaje ze kategorii jest za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.09.2006 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Spytaj zielonookiej A mnie sie wydaje ze kategorii jest za dużo. może lepiej nie bo sie "Guru" obrazi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.09.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Spytaj zielonookiej A mnie sie wydaje ze kategorii jest za dużo. zielona nie wie samo tak wychodzi zielonej hmmm doszlam do wniosku ze jestem po prostu wszechstronna i mam co najmniej rozszczepienie osobowosci (zielona dobra i zielona zla ) no to juz nas jest dwie - zawsze łatwiej... aha - podobno kobiety potrafia wiecej rzeczy robic jednoczesnie.... tzn. rownoczesnie... cos w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 13.09.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 aha - podobno kobiety potrafia wiecej rzeczy robic jednoczesnie.... tzn. rownoczesnie... cos w tym jest Np. kochac i zdradzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.09.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 aha - podobno kobiety potrafia wiecej rzeczy robic jednoczesnie.... tzn. rownoczesnie... cos w tym jest Np. kochac i zdradzac phiiiiii....a faceci to tej sztuki nie posiadaja taaaaak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.09.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 aha - podobno kobiety potrafia wiecej rzeczy robic jednoczesnie.... tzn. rownoczesnie... cos w tym jest Np. kochac i zdradzac kochac sie i wymyślac kolor na suficie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 14.09.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 aha - podobno kobiety potrafia wiecej rzeczy robic jednoczesnie.... tzn. rownoczesnie... cos w tym jest Np. kochac i zdradzac kochac sie i wymyślac kolor na suficie ... Czyżbyś coś o tym wiedział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.09.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 aha - podobno kobiety potrafia wiecej rzeczy robic jednoczesnie.... tzn. rownoczesnie... cos w tym jest Np. kochac i zdradzac kochac sie i wymyślac kolor na suficie ... Czyżbyś coś o tym wiedział? nie ... zdecydowanie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.09.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 aha - podobno kobiety potrafia wiecej rzeczy robic jednoczesnie.... tzn. rownoczesnie... cos w tym jest Np. kochac i zdradzac kochac sie i wymyślac kolor na suficie ... Czyżbyś coś o tym wiedział? chyba coś w tym jest A tak faktycznie, to potraficie sie skupic na jednej rzeczy? Bo mnie mysl lata bez smyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 14.09.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Majka czyżbys jeszcze nie spotkała takiego doznania coby zapomnieć o wszystkim innym ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.09.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Majka czyżbys jeszcze nie spotkała takiego doznania coby zapomnieć o wszystkim innym ?? doznania sa chwilowe. Ciebie trzymają godzinami? zreszta nigdzie nie pisałam, że jestem zdrowa psychicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts