Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Niniejszym pozwalam sobie dolaczyc do grona Sympatykow Forum.

Bardzo podoba mi sie projekt Moje Miejsce i jesli wystarczy sil i srodkow bede probowal go zrealizowac. Swoje miejsce znalazlem juz w Wojewodztwie Zachodniopomorskim i mam juz plan zagospodarowania terenu. Dzialka bardzo duza i jej zakup spowodowal totalna stagnacje w planach inwestycyjnych, ktora trwala 3 lata. Teraz jednak zmobilizowany optymizmem wiekszosci forumowiczow postanowilem zaczac dzialac.

Korzystajac z uprzejmosci i pomocy emartinelli zamieszczam dwie fotki z miejsca, na ktorym ma stanac chyba jednak Moje Miejsce. Oto one:

http://www.sara.toya.net.pl/murator/2/k-DSC05129.jpg

Oto dzialka z linia brzegowa jeziora

http://www.sara.toya.net.pl/murator/2/k-DSC05220.jpg

Dostep do jeziora.

Pozdrowienia

sumopatt

Witaj sumopatt!!!

Nie mogłam się powstrzymać od komentarza.. :)

Piękna działka, a to jeziorko to istne cudo. Miejsce super idealne.....

Któż z nas nie chciałby mieć dostępu do jeziora na swojej działce.... :D :D :D Jestem zachwycona. "Twoje miejsce" jest rewelacyjne. Trzymam kciuki, żeby sił i kabonki starczyło na realizację przedsięwzięcia.

Pozdrawiam kasia

Mila kasiu w.

Dziekuje za slowa pelne zyczliwosci. Zainspirowany komentarzem

obejrzalem sobie Wasza dzialke, ktora takze jest piekna. Wprawdzie nie ma tam jeziora, ale Wasze Miejsce ma nieslychana zalete, ktorej nie ma moje . Jest nia bliskosc pieknego Bielska-Bialej, ze swoim szczegolnym klimatem i atmosfera, pelnego uroczych ludzi, oraz urzekajacych gor .

W czasie studiow mialem szczescie miec sympatie z Bielska-Bialej i dzieki niej poznalem Bielsko i okolice. Nasze drogi rozeszly sie wprawdzie ale ja zachowalem sobie z tego okresu najlepsze wspomnienia.

Pozdrawiam Ciebie i Twoja Rodzinke a szczegolnie slicznego Robaczka i zycze jak najszybszego uporania sie z przeszkodami i formalnosciami oraz wybudowania najpiekniejszego domu w calej okolicy.

sumopatt