zielonooka 19.09.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 wiem wiem .. jesteśmy zajebiści ... no a niektórzy to sa nawet boscy ... a owszem - pasqudy z Was, dranie i meskie szowinistyczne swinki ale... tak cos w tym jest ze jestescvie zajebisci no przynajmniej w pewnych sprawach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.09.2006 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 wiem wiem .. jesteśmy zajebiści ... no a niektórzy to sa nawet boscy ... a owszem - pasqudy z Was, dranie i meskie szowinistyczne swinki ale... tak cos w tym jest ze jestescvie zajebisci no przynajmniej w pewnych sprawach dotyczy to wszystkich czy tylko wybranych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.09.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 wiem wiem .. jesteśmy zajebiści ... no a niektórzy to sa nawet boscy ... a owszem - pasqudy z Was, dranie i meskie szowinistyczne swinki ale... tak cos w tym jest ze jestescvie zajebisci no przynajmniej w pewnych sprawach znaczy sie w SEKSIE ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.09.2006 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Wy też jesteście niczego sobie dziewczynki, kłujace w dupke kobitki,z szyderczym wzrokiem laseczki i tak wogóle też jesteście zajebiste w tym co z nami robicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.09.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 a owszem - pasqudy z Was, dranie i meskie szowinistyczne swinki ale... tak cos w tym jest ze jestescvie zajebisci no przynajmniej w pewnych sprawach dotyczy to wszystkich czy tylko wybranych? no ja mowie o wybranych - przeciez nie "probowalam" wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.09.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 znaczy sie w SEKSIE ?? ooo... jaka ladna pogode mamy tej jesieni...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.09.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 znaczy sie w SEKSIE ?? ooo... jaka ladna pogode mamy tej jesieni...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.09.2006 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 a owszem - pasqudy z Was, dranie i meskie szowinistyczne swinki ale... tak cos w tym jest ze jestescvie zajebisci no przynajmniej w pewnych sprawach dotyczy to wszystkich czy tylko wybranych? no ja mowie o wybranych - przeciez nie "probowalam" wszystkich kurna tylko "przynajmniej w pewnych sprawach"?Nie za wąsko troszku ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.09.2006 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 wiecie co ...zajmijcie sie wyborami jak obok we watku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.09.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 no ja mowie o wybranych - przeciez nie "probowalam" wszystkich kurna tylko "przynajmniej w pewnych sprawach"?Nie za wąsko troszku ?????? no wiesz "pewne sprawy" moga byc a. bardzo istotne b. miec szeroki wachlarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.09.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 wiecie co ...zajmijcie sie wyborami jak obok we watku. kie wybory ?? ja nic nie wiem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.09.2006 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 no ja mowie o wybranych - przeciez nie "probowalam" wszystkich kurna tylko "przynajmniej w pewnych sprawach"?Nie za wąsko troszku ?????? no wiesz "pewne sprawy" moga byc a. bardzo istotne b. miec szeroki wachlarz to ja wybieram "b" jeśli pozwolisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.09.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 pozwole ja wybralam a i b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.09.2006 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 wiecie co ...zajmijcie sie wyborami jak obok we watku. kie wybory ?? ja nic nie wiem ?? zgłupłem i założyłem takiego posta....ale trza was rozkrecic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts