Heath 17.09.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Wow! Jesteś dentystą? A nosisz takie same laczki jak ten koleś na drugim zdjęciu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.09.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 ale fajnie a to wybielanie to bylo gratisowe ? tak w ramach promocji targow? ps. fota z drinkeim ze sztuczna szczena przebija wszystko ps.2 dawaj gadzety i prezenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 17.09.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 na nastepne targi jadę z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.09.2006 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 ale fajnie a to wybielanie to bylo gratisowe ? tak w ramach promocji targow? ps. fota z drinkeim ze sztuczna szczena przebija wszystko ps.2 dawaj gadzety i prezenta wybielanie na targach jest gratisowe dal tych ,którzy pragną sprawdzić to co kupuja. ps1---wiem ps2---pasty ,długopisy i materiałe protetyczne,kalendarze,karteczki do wyrywania,szczoteczki do zębów,reklamówki(foliowe),gazety targowe o materiałach i sprzecie,ulotki,pocałunki ,uściski,baloniki(nie kondomy) itp. co żmijka wybiera?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.09.2006 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 na nastepne targi jadę z Tobą a wytrzymasz???to droga przez męke. Akademik,picie od rana,nio i ........spanie w "tiuturlistanie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.09.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 na tej hustawce randkowej to ktorą wyrywałeś ? w tej Havanie to miałeś sie tą dziewczyną co sie uśmiechała do tego pana z naprzeciwka zajmować a nie zasypiac ...ech Romeo Ty no to narazicho , Ty obrazalski kablu jeden ps.to co masz za prezent dla mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 17.09.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 niktspecjalny, jak w tym roku udało się CEDE?? ja niestety nie mogłam być obecna warszawskie na wiosnę to była porażka chyba prezentujemy zbliżone zawody ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.09.2006 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 siemka selimm no to narazicho , Ty obrazalski kablu jeden .Troszku nie łapie ale widać nie zmyslasz wiec uszanuje to choć nie pasuje mi ten "kabel" do kogo w czym lub gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.09.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 co z prezentami ...nic tak jakos o nich nie piszesz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.09.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 ps2---pasty ,długopisy i materiałe protetyczne,kalendarze,karteczki do wyrywania,szczoteczki do zębów,reklamówki(foliowe),gazety targowe o materiałach i sprzecie,ulotki,pocałunki ,uściski,baloniki(nie kondomy) itp. co żmijka wybiera?? balonik i uscisk (opocalunku nie smiem ) na tej hustawce randkowej to ktorą wyrywałeś ? jak to ktora? dwie wyrwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.09.2006 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 co z prezentami ...nic tak jakos o nich nie piszesz ! chcesz ,żebym Cie polubił? Dawaj adres na priva to Ci podeśle troszku gadzecików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.09.2006 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 balonik i uscisk (opocalunku nie smiem ) bywało ,bywało ,że jakoś głupio mi się zasypiało przez Ciebie. Całować Ciebie ....nie mnie to pisane choć wiem ,że nasze drogi wcześniej czy później ,choć na chwile ale sie zejdą(tak dla załatwienia długu)lubie jak sobie robisz jajeczka ale te akurat są fee...żmija.Ja nadal jestem facetem i ..a zresztą po co Ci to chce tłumaczyc. Balonik dostaniesz,prawice Ci uścisne,Dziubaczka też ale to niemożliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 17.09.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 na nastepne targi jadę z Tobą a wytrzymasz???to droga przez męke. Akademik,picie od rana,nio i ........spanie w "tiuturlistanie" dam radę moje klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.09.2006 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 na nastepne targi jadę z Tobą a wytrzymasz???to droga przez męke. Akademik,picie od rana,nio i ........spanie w "tiuturlistanie" dam radę moje klimaty no to za rok jesteśmy umówieni na targach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.09.2006 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 na nastepne targi jadę z Tobą a wytrzymasz???to droga przez męke. Akademik,picie od rana,nio i ........spanie w "tiuturlistanie" dam radę moje klimaty no to za rok jesteśmy umówieni na targach? oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.09.2006 05:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 co tak zmieniasz te awatory..... nio to trzymam diabełka tasmańskiego za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.09.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Tak myślałam żeś Ty mój kolega po fachu , tylko to CD mnie zmyliło Sprawdziłam jednakowoż że w tym czasie to jedynie CEDE w Łodzi się odbywało . I jak warto było ? Mnie się troszkę nie chciało , ale za rok się na pewno wybiorę . Jakaś rewolucja w stomie będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.09.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 łomatko -same dentole to ja uciekam miło było brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.09.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 łomatko -same dentole to ja uciekam miło było brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Seluś , a coś Ty taki strachliwy ? Nie bój nic , it`s safe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 18.09.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Doradzcie cos komus , kto sie boi dentysty - sadysty. Ostatnio dentystke z bolu zlapalem za noge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts