Funia 18.09.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Doradzcie cos komus , kto sie boi dentysty - sadysty. Ostatnio dentystke z bolu zlapalem za noge jak fajna była to jesteś rozgrzeszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.09.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Doradzcie cos komus , kto sie boi dentysty - sadysty. Ostatnio dentystke z bolu zlapalem za noge za kolanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.09.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Doradzcie cos komus , kto sie boi dentysty - sadysty. Ostatnio dentystke z bolu zlapalem za noge spróbuj sobie na fotelu coś miłego wyobrażać (np... seks) pomaga ... na jakies 5 sekund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.09.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 ciekawy wątek sie robi jak widze dentyste to zyciowe rekordy na setke pobijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.09.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Doradzcie cos komus , kto sie boi dentysty - sadysty. Ostatnio dentystke z bolu zlapalem za noge a tak serio - zawsze sie balam , ale poniewaz mozna juz korzystac z dobrodziejstw medycyny (a konkretnie zastrzykow znieczulajacych) przezywam duzo mniejszy stress choc ostatnio - sie pochwale - Pani Dentystka przez pomylke (chyba ) wstrzyknela mi to znieczulenie prawdopod. w naczynie krwionosne...i im odjechalam na fotelu Kobita o malo na zawal nie zeszla bo podobno przez ponad minute mnie prali po pysku i cucili i nie chcialam wspolpracowac i wrocic do spolecznosci ludzi przytomnych teraz ona sie mnie bardziej boi niz ja jej i jak ost. przyszlam na wizyte to sie zielona zrobila na twarzy i bylo" ojeeezuuuu to znow Pani?!?!!?!? " Wiec moze to dobry patent - sprawic by dentysta sie bal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.09.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Doradzcie cos komus , kto sie boi dentysty - sadysty. Ostatnio dentystke z bolu zlapalem za noge A co ona na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.09.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 ja bym sie bał w takim momencie złapać za noge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.09.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 ja bym sie bał w takim momencie złapać za noge nie ma czego ... najwyżej jej wiertło zjedzie i ci sie zacznie powoli w język wwiercać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.09.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Doradzcie cos komus , kto sie boi dentysty - sadysty. Ostatnio dentystke z bolu zlapalem za noge a tak serio - zawsze sie balam , ale poniewaz mozna juz korzystac z dobrodziejstw medycyny (a konkretnie zastrzykow znieczulajacych) przezywam duzo mniejszy stress choc ostatnio - sie pochwale - Pani Dentystka przez pomylke (chyba ) wstrzyknela mi to znieczulenie prawdopod. w naczynie krwionosne...i im odjechalam na fotelu Kobita o malo na zawal nie zeszla bo podobno przez ponad minute mnie prali po pysku i cucili i nie chcialam wspolpracowac i wrocic do spolecznosci ludzi przytomnych teraz ona sie mnie bardziej boi niz ja jej i jak ost. przyszlam na wizyte to sie zielona zrobila na twarzy i bylo" ojeeezuuuu to znow Pani?!?!!?!? " Wiec moze to dobry patent - sprawic by dentysta sie bal miałam to samo jakies pol roku temu zastrzyczki spoko, dane delikatnie, ale po zastrzyczkach - bęc Zielona a wiesz co, to moze nie bylo naczynko krw. tylko się zapewne bałaś ( no bo zawsze się bałaś). Człowiek , który boi się stomatologa , jest pod wplywem ogromnego stresu, po opadnięciu stresu - mdleje - to często się zdarza u stomatologa. Po zastrzyku stres opada i czlek odlatuje Moja teraz chce mi robic mniejsze dawki, bo zwlalila ten odlot na zbyt duża dawkę środka znieczulającego. A ja własnie za 2 tyg do niej ide. I nie wiem co lepsze - dobry zastrzyk i odlot, ale pozniej spoko sobie siedze do konca "zabiegu", czy mniejszy zastrzyk bez odlotu a pozniej tak na fotelu sama nie wiem co lepsze...... Ale tak czy inaczej biorę małża - na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.09.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Agnieszka1 no moze - ale zawsze kaze sobie robic zatrzyk (nawet przy niewielkich "pracach dentystycznych" ) i wiele razy mialam i nigdy nic takiego sie nie stalo - choc oczywiscie to nic przyjemnego taki zastrzyk Wiec raczej stawiam ze sie wstrzelila wlasnie w naczynie ponoc nawet najlepszym sie zdaza) albo moze jakis inny sklad tego znieczulacza byl niz zawsze i moze maly wtrzas uczuleniowy (ale nie sadze - bo szybko doszlam do siebie ) No albo faktycznie stres "Fajne" uczucie taki "zjazd" nie ? aha - po tym juz u niej bylam i na szczescie juz bez przygod - tak wiec trzymam kciuki i nie stresuj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.09.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 W mojej wieloletniej praktyce zdarzyło mi się kilka razy cucić odjechanych pacjentów i wiecie co , to byli sami mężczyźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.09.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 W mojej wieloletniej praktyce zdarzyło mi się kilka razy cucić odjechanych pacjentów i wiecie co , to byli sami mężczyźni raz prawie zemdlałem u dentystki ... otwierała okna i w ogóle ... ale w końcu wytrzymałem miła pani wyciągając nerwy z 7ki doszła do wniosku że jednak nie całkiem sie je dało struć wcześniej bo były powyginane ... nie powiem do dzisiaj mam gęsią skórkę jak sobie o tym przypominam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 18.09.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Co prawda jeszcze nigdy w życiu nie zemdlałem ale kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.09.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 W mojej wieloletniej praktyce zdarzyło mi się kilka razy cucić odjechanych pacjentów i wiecie co , to byli sami mężczyźni zmija.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.09.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Co prawda jeszcze nigdy w życiu nie zemdlałem ale kto wie... nic przyjemnego:-? - nie masz czego zalowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 18.09.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Może mdlałaś w ramianoch nieodpowiedniego faceta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.09.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Agnieszka1 no moze - ale zawsze kaze sobie robic zatrzyk (nawet przy niewielkich "pracach dentystycznych" ) i wiele razy mialam i nigdy nic takiego sie nie stalo - choc oczywiscie to nic przyjemnego taki zastrzyk Wiec raczej stawiam ze sie wstrzelila wlasnie w naczynie ponoc nawet najlepszym sie zdaza) albo moze jakis inny sklad tego znieczulacza byl niz zawsze i moze maly wtrzas uczuleniowy (ale nie sadze - bo szybko doszlam do siebie ) No albo faktycznie stres "Fajne" uczucie taki "zjazd" nie ? aha - po tym juz u niej bylam i na szczescie juz bez przygod - tak wiec trzymam kciuki i nie stresuj sie O rany, mam nadzieje ze ta moja nie ma w zwyczaju wstrzeliwania sie w naczynie No ja tez juz mialam nie raz znieczulenie i nie odleciałam. Uczucie ? jak smierc i zmartwychwstanie "odradzałam" się powoli, 1-sze co zobaczyłam to jakiegos potwora pomyslalam ( co to, co to? ) , powoli zaczelam oddzyskiwac 100% widzenia i się okazalo ze to moja stomatolog ( ładna kobieta ). Także zwidy niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 18.09.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 ...powoli zaczelam oddzyskiwac 100% widzenia i się okazalo ze to moja stomatolog ( ładna kobieta ). Także zwidy niezłe Trzeba było ją obmacać... Póxniej zwaliło by się na "półprzytomność" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.09.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 W mojej wieloletniej praktyce zdarzyło mi się kilka razy cucić odjechanych pacjentów i wiecie co , to byli sami mężczyźni A Ty jestes stomatolog? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.09.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 ...powoli zaczelam oddzyskiwac 100% widzenia i się okazalo ze to moja stomatolog ( ładna kobieta ). Także zwidy niezłe Trzeba było ją obmacać... Póxniej zwaliło by się na "półprzytomność" fuj jabko czy juz Tobie się dziś płcie pomieszały czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts