Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

chciałbym się pożegnać.

niktspecjalny

Recommended Posts

• Odpowiedzi 193
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Doradzcie cos komus , kto sie boi dentysty - sadysty.

Ostatnio dentystke z bolu zlapalem za noge :D

a tak serio - zawsze sie balam :wink: , ale poniewaz mozna juz korzystac z dobrodziejstw medycyny (a konkretnie zastrzykow znieczulajacych) przezywam duzo mniejszy stress :wink:

choc ostatnio - sie pochwale - Pani Dentystka przez pomylke (chyba :o) wstrzyknela mi to znieczulenie prawdopod. w naczynie krwionosne...i im odjechalam na fotelu :wink: :lol: :lol: :lol:

Kobita o malo na zawal nie zeszla bo podobno przez ponad minute mnie prali po pysku i cucili i nie chcialam wspolpracowac i wrocic do spolecznosci ludzi przytomnych :lol: :roll:

teraz ona sie mnie bardziej boi niz ja jej :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i jak ost. przyszlam na wizyte to sie zielona zrobila na twarzy i bylo" ojeeezuuuu to znow Pani?!?!!?!? :o " :lol:

Wiec moze to dobry patent - sprawic by dentysta sie bal :lol: 8)

Doradzcie cos komus , kto sie boi dentysty - sadysty.

Ostatnio dentystke z bolu zlapalem za noge :D

a tak serio - zawsze sie balam :wink: , ale poniewaz mozna juz korzystac z dobrodziejstw medycyny (a konkretnie zastrzykow znieczulajacych) przezywam duzo mniejszy stress :wink:

choc ostatnio - sie pochwale - Pani Dentystka przez pomylke (chyba :o) wstrzyknela mi to znieczulenie prawdopod. w naczynie krwionosne...i im odjechalam na fotelu :wink: :lol: :lol: :lol:

Kobita o malo na zawal nie zeszla bo podobno przez ponad minute mnie prali po pysku i cucili i nie chcialam wspolpracowac i wrocic do spolecznosci ludzi przytomnych :lol: :roll:

teraz ona sie mnie bardziej boi niz ja jej :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i jak ost. przyszlam na wizyte to sie zielona zrobila na twarzy i bylo" ojeeezuuuu to znow Pani?!?!!?!? :o " :lol:

Wiec moze to dobry patent - sprawic by dentysta sie bal :lol: 8)

miałam to samo jakies pol roku temu :lol:

zastrzyczki spoko, dane delikatnie, ale po zastrzyczkach - bęc :lol:

Zielona a wiesz co, to moze nie bylo naczynko krw. tylko się zapewne bałaś ( no bo zawsze się bałaś). Człowiek , który boi się stomatologa , jest pod wplywem ogromnego stresu, po opadnięciu stresu - mdleje - to często się zdarza u stomatologa.

Po zastrzyku stres opada i czlek odlatuje :-?

Moja teraz chce mi robic mniejsze dawki, bo zwlalila ten odlot na zbyt duża dawkę środka znieczulającego. A ja własnie za 2 tyg do niej ide.

I nie wiem co lepsze - dobry zastrzyk i odlot, ale pozniej spoko sobie siedze do konca "zabiegu", czy mniejszy zastrzyk bez odlotu a pozniej :o tak na fotelu :lol: sama nie wiem co lepsze......

Ale tak czy inaczej biorę małża - na wszelki wypadek 8)

Agnieszka1 no moze - ale zawsze kaze sobie robic zatrzyk (nawet przy niewielkich "pracach dentystycznych" :wink: ) i wiele razy mialam i nigdy nic takiego sie nie stalo - choc oczywiscie to nic przyjemnego taki zastrzyk :-?

Wiec raczej stawiam ze sie wstrzelila wlasnie w naczynie ponoc nawet najlepszym sie zdaza) albo moze jakis inny sklad tego znieczulacza byl niz zawsze i moze maly wtrzas uczuleniowy (ale nie sadze - bo szybko doszlam do siebie )

No albo faktycznie stres :-?

"Fajne" uczucie taki "zjazd" nie ? :wink:

:lol:

aha - po tym juz u niej bylam i na szczescie juz bez przygod - tak wiec trzymam kciuki i nie stresuj sie :wink:

W mojej wieloletniej praktyce zdarzyło mi się kilka razy cucić odjechanych pacjentów i wiecie co , to byli sami mężczyźni :o :lol:

raz prawie zemdlałem u dentystki ... otwierała okna i w ogóle ... ale w końcu wytrzymałem 8) 8)

miła pani wyciągając nerwy z 7ki doszła do wniosku że jednak nie całkiem sie je dało struć wcześniej bo były powyginane ... nie powiem do dzisiaj mam gęsią skórkę jak sobie o tym przypominam ... :roll: :roll: :roll:

Agnieszka1 no moze - ale zawsze kaze sobie robic zatrzyk (nawet przy niewielkich "pracach dentystycznych" :wink: ) i wiele razy mialam i nigdy nic takiego sie nie stalo - choc oczywiscie to nic przyjemnego taki zastrzyk :-?

Wiec raczej stawiam ze sie wstrzelila wlasnie w naczynie ponoc nawet najlepszym sie zdaza) albo moze jakis inny sklad tego znieczulacza byl niz zawsze i moze maly wtrzas uczuleniowy (ale nie sadze - bo szybko doszlam do siebie )

No albo faktycznie stres :-?

"Fajne" uczucie taki "zjazd" nie ? :wink:

:lol:

aha - po tym juz u niej bylam i na szczescie juz bez przygod - tak wiec trzymam kciuki i nie stresuj sie :wink:

O rany, mam nadzieje ze ta moja nie ma w zwyczaju wstrzeliwania sie w naczynie :o

No ja tez juz mialam nie raz znieczulenie i nie odleciałam.

Uczucie ? jak smierc i zmartwychwstanie :lol:

"odradzałam" się powoli, 1-sze co zobaczyłam to jakiegos potwora :o pomyslalam ( co to, co to? ) , powoli zaczelam oddzyskiwac 100% widzenia i się okazalo ze to moja stomatolog :lol: ( ładna kobieta ). Także zwidy niezłe :wink: