selimm 18.09.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 W mojej wieloletniej praktyce zdarzyło mi się kilka razy cucić odjechanych pacjentów i wiecie co , to byli sami mężczyźni A Ty jestes stomatolog? no co Ty ! Maxi to jest teletubiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.09.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Może mdlałaś w ramianoch nieodpowiedniego faceta ehhh nawet nie że.... "nieodpowiedniego" ja wogole nie zemdlalam w ramonach zadnego faceta jak juz to mdlalam w ramionach Pani Pielegniarki jak mi krew pobierala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 18.09.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Myślałem że przez chirurgiem....z narzędziem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.09.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 ...powoli zaczelam oddzyskiwac 100% widzenia i się okazalo ze to moja stomatolog ( ładna kobieta ). Także zwidy niezłe Trzeba było ją obmacać... Póxniej zwaliło by się na "półprzytomność" fuj jabko czy juz Tobie się dziś płcie pomieszały czy jak? niii ... jabko o prostu ma wizje 2ch obmacujacych sie kobietek to normalne ponoc 99% facetow ma takie ...pomysly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.09.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Może mdlałaś w ramianoch nieodpowiedniego faceta ehhh nawet nie że.... "nieodpowiedniego" ja wogole nie zemdlalam w ramonach zadnego faceta a ja tak tralalalla i nawet był przystojny w autobusie na dodatek P.S. Jakis teletubiś ? Maxtorka czym Ty się zajmujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 18.09.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 W mojej wieloletniej praktyce zdarzyło mi się kilka razy cucić odjechanych pacjentów i wiecie co , to byli sami mężczyźni A Ty jestes stomatolog? no co Ty ! Maxi to jest teletubiś A wydawałoby się, że teletubisie takie nieszkodliwe, a tu proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 18.09.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 a ja tak tralalalla i nawet był przystojny w autobusie na dodatek Pewnie nie miałaś biletu, a on sprawdzał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.09.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 ...powoli zaczelam oddzyskiwac 100% widzenia i się okazalo ze to moja stomatolog ( ładna kobieta ). Także zwidy niezłe Trzeba było ją obmacać... Póxniej zwaliło by się na "półprzytomność" fuj jabko czy juz Tobie się dziś płcie pomieszały czy jak? niii ... jabko o prostu ma wizje 2ch obmacujacych sie kobietek to normalne ponoc 99% facetow ma takie ...pomysly tylko 99 % a o czym ta cała reszta myśli ?? ... /pewnikiem to jakieś zboki ... / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 18.09.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 ... niii ... jabko o prostu ma wizje 2ch obmacujacych sie kobietek to normalne ponoc 99% facetow ma takie ...pomysly Siakoś nie lubie tłoku i nie ciągnie mnie do dwóch kobiet. Jedna w zupełnosci wystarcza. Trzeba tylko z niej wycisnać wszystko co sie da. A 100minut to dużo i mało ... P.S. Jakis teletubiś ? Maxtorka czym Ty się zajmujesz? Chodzeniem w kapturze po lasach i górach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 18.09.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 ...powoli zaczelam oddzyskiwac 100% widzenia i się okazalo ze to moja stomatolog ( ładna kobieta ). Także zwidy niezłe Trzeba było ją obmacać... Póxniej zwaliło by się na "półprzytomność" fuj jabko czy juz Tobie się dziś płcie pomieszały czy jak? niii ... jabko o prostu ma wizje 2ch obmacujacych sie kobietek to normalne ponoc 99% facetow ma takie ...pomysly pozostali wolą chłopców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 18.09.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 ...powoli zaczelam oddzyskiwac 100% widzenia i się okazalo ze to moja stomatolog ( ładna kobieta ). Także zwidy niezłe Trzeba było ją obmacać... Póxniej zwaliło by się na "półprzytomność" fuj jabko czy juz Tobie się dziś płcie pomieszały czy jak? niii ... jabko o prostu ma wizje 2ch obmacujacych sie kobietek to normalne ponoc 99% facetow ma takie ...pomysly tylko 99 % a o czym ta cała reszta myśli ?? ... /pewnikiem to jakieś zboki ... /ten jak zwykle mnie uprzedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.09.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 ... P.S. Jakis teletubiś ? Maxtorka czym Ty się zajmujesz? Chodzeniem w kapturze po lasach i górach jako lokalna atrakcja widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.09.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 W mojej wieloletniej praktyce zdarzyło mi się kilka razy cucić odjechanych pacjentów i wiecie co , to byli sami mężczyźni zmija.... Cucenie było dla nich przyjemne Agnieszko , kurs wiertniczy skończyłam , papiery mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.09.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 ... P.S. Jakis teletubiś ? Maxtorka czym Ty się zajmujesz? Chodzeniem w kapturze po lasach i górach jako lokalna atrakcja widzialam Już tak mam że niesę pomoc wszędzie gdzie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.09.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 W mojej wieloletniej praktyce zdarzyło mi się kilka razy cucić odjechanych pacjentów i wiecie co , to byli sami mężczyźni zmija.... Cucenie było dla nich przyjemne Agnieszko , kurs wiertniczy skończyłam , papiery mam pijesz, fajnie sie z toba rozmawia i w ogóle to ja chce żebyś mnie leczyła najpierw sie uchlamy a później "róbta co chceta ... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.09.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 dobra Pawson -uchlamy Cie a potem murzynowi damy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.09.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 dobra Pawson -uchlamy Cie a potem murzynowi damy ... i że niby ty masz taką silną wolę żeby kogoś uchlać a siebie nie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 18.09.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 dobra Pawson -uchlamy Cie a potem murzynowi damy ... i że niby ty masz taką silną wolę żeby kogoś uchlać a siebie nie ?? Nie kłóćcie sie, murzyn da rade Was obu........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.09.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 dobra Pawson -uchlamy Cie a potem murzynowi damy ... i że niby ty masz taką silną wolę żeby kogoś uchlać a siebie nie ?? Nie kłóćcie sie, murzyn da rade Was obu........ pamietasz cos jeszcze na jego temat ?? czy "odleciałeś ..." ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.09.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 W mojej wieloletniej praktyce zdarzyło mi się kilka razy cucić odjechanych pacjentów i wiecie co , to byli sami mężczyźni zmija.... Cucenie było dla nich przyjemne Agnieszko , kurs wiertniczy skończyłam , papiery mam pijesz, fajnie sie z toba rozmawia i w ogóle to ja chce żebyś mnie leczyła najpierw sie uchlamy a później "róbta co chceta ... " Dzięki za zaufanie I w ogóle Znieczulimy (się) absyntem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts