Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

chciałbym się pożegnać.

niktspecjalny

Recommended Posts

bo zgolil wlosy

zawsze twierdzilam ze....to bardzo czesto bardzo dobrze robi na urode :wink:

i podobnie jak kuleczka uwazam ze o wiele wiele lepiej niz z dluzszymi :wink:

och Ty w mordeczke...gdzieś jest moje foto z długimi? :o :o :o

no na "gebach" nie sa dlugie...sa dluzsze niz teraz

w mojej skromnej opini zdecydowanie pasuje ci obecna fryzurka :wink:

bóg zapłać dobra .....żmijko zielonkawa :wink:

• Odpowiedzi 193
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Fiu fiu fiu......czy to miłość tak Cię wyprzystojniła :wink:

nie moja to żona. 8)

to Twoja zona :roll:

hmm...po dłuższym namysle stwierdzam ze jednak Ona nie smiała sie

do tego pana z naprzeciwka ,tylko fajny kawał w gazecie wyczytała 8)

Fiu fiu fiu......czy to miłość tak Cię wyprzystojniła :wink:

fajne ciacho, nie? :wink:

(ps. Gosiu- nie bij! :wink: :oops: :lol: )

Oooo - to już kolej na Niego? :o Co za tempo. :o :wink:

cicho :wink:

ja jestem estetka i ogolnie osoba wrazliwa na ...piekno (ekhmm :oops: :wink: ) zauwazam ładne akcenty w zyciu :wink:

to jeszcze nic nie znaczy :wink:

po prostu...obiektywnie ten tego...stwierdzam :wink:

ten obiektywizm sie tak jakos ciagnie... po watkach... :D

jak ja zauwazylem, to znaczy, ze innych musi kluc juz w oczy (tak mowi o mnie moje mmmad-ness)

Byłem na tych targach CEDE w ŁŁooodziii i szkoda ,że Ciebia tam nie spotkalem .Obiektywnie mówiąc pociagnął bym Cie ale nie po watkach tylko po Piotrkowskiej (w wiadomym celu).Czyli Ciebie też kłuje? masz szanse iść do okulisty.acha i nie wiedzialem ,że Ty taki wielki autorytet.Są większe i króciutki jesteś w tym zestawianiu.I kto to mówi???Zazdrość to takie głupie u faceta zważywszy na fakt ,że cudem nie jesteś na fotce.

I jak mam sie zmienic jak Taki z ŁŁooodzi mi odbiera możliwość poprawy.

Normalnie mnie znowu nakrecil niepozytywnie.

mniejsza o to widzisz tak jak widzisz szkoda tylko ,że z uszkodzonym wzrokiem.Bez urazy kolego ale troszku mi podniosłeś cisnienie.

:o :o :evil: :evil:

Byłem na tych targach CEDE w ŁŁooodziii i szkoda ,że Ciebia tam nie spotkalem .Obiektywnie mówiąc pociagnął bym Cie ale nie po watkach tylko po Piotrkowskiej (w wiadomym celu).Czyli Ciebie też kłuje? masz szanse iść do okulisty.acha i nie wiedzialem ,że Ty taki wielki autorytet.Są większe i króciutki jesteś w tym zestawianiu.I kto to mówi???Zazdrość to takie głupie u faceta zważywszy na fakt ,że cudem nie jesteś na fotce.

I jak mam sie zmienic jak Taki z ŁŁooodzi mi odbiera możliwość poprawy.

Normalnie mnie znowu nakrecil niepozytywnie.

mniejsza o to widzisz tak jak widzisz szkoda tylko ,że z uszkodzonym wzrokiem.Bez urazy kolego ale troszku mi podniosłeś cisnienie.

:o :o :evil: :evil:

:roll:

ja tez nie rozumiem..

a Ty ns to sam siebie rozumiesz ? ;)

jak ja zauwazylem, to znaczy, ze innych musi kluc juz w oczy (tak mowi o mnie moje mmmad-ness)

Tak napisał mmmad do Zielonej , odpowiadając na Jej wcześniejszy post . A Zielona mu w następnym odpisała .

O tej wypowiedzi pisałam :roll:

I tyle ode mnie bo mi zaraz napiszesz że nie tylko czytać ale i pisać nie umiem : :roll: :-? A pyskówek nie lubię i nie uprawiam :-?

Tak napisał mmmad do Zielonej , odpowiadając na Jej wcześniejszy post . A Zielona mu w następnym odpisała .

O tej wypowiedzi pisałam :roll:

I tyle ode mnie bo mi zaraz napiszesz że nie tylko czytać ale i pisać nie umiem : :roll: :-? A pyskówek nie lubię i nie uprawiam :-?

Misiu-pysiu pisała o mnie,mmmad-e,czy o Tobie?W tamtym poście odpowiadając na post mmmad-a?

Skoro to dla Ciebie pyskówka to pa pa.(poprosiłem tylko o zrozumienie tekstu pisanego przez inna osobe)tyle.