niktspecjalny 18.09.2006 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 bo zgolil wlosy zawsze twierdzilam ze....to bardzo czesto bardzo dobrze robi na urode i podobnie jak kuleczka uwazam ze o wiele wiele lepiej niz z dluzszymi och Ty w mordeczke...gdzieś jest moje foto z długimi? no na "gebach" nie sa dlugie...sa dluzsze niz teraz w mojej skromnej opini zdecydowanie pasuje ci obecna fryzurka bóg zapłać dobra .....żmijko zielonkawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.09.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 integracja w Havana Club http://images3.fotosik.pl/166/6a4f10b6486fdf50.jpg Fiu fiu fiu......czy to miłość tak Cię wyprzystojniła nie moja to żona. to Twoja zona hmm...po dłuższym namysle stwierdzam ze jednak Ona nie smiała sie do tego pana z naprzeciwka ,tylko fajny kawał w gazecie wyczytała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 18.09.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Fiu fiu fiu......czy to miłość tak Cię wyprzystojniła fajne ciacho, nie? (ps. Gosiu- nie bij! ) Oooo - to już kolej na Niego? Co za tempo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.09.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Fiu fiu fiu......czy to miłość tak Cię wyprzystojniła fajne ciacho, nie? (ps. Gosiu- nie bij! ) Oooo - to już kolej na Niego? Co za tempo. cicho ja jestem estetka i ogolnie osoba wrazliwa na ...piekno (ekhmm ) zauwazam ładne akcenty w zyciu to jeszcze nic nie znaczy po prostu...obiektywnie ten tego...stwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 18.09.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 ten obiektywizm sie tak jakos ciagnie... po watkach... jak ja zauwazylem, to znaczy, ze innych musi kluc juz w oczy (tak mowi o mnie moje mmmad-ness) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.09.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 jak ja zauwazylem, to znaczy, ze innych musi kluc juz w oczy przykro mi ale jakos malo sie przejmuje jak cos kogos kluje pozatym... nie przesadzajmy napisalam ze mu ladnie z krotkich wlosach to tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.09.2006 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 selimm napisał: to Twoja zona hmm...po dłuższym namysle stwierdzam ze jednak Ona nie smiała sie do tego pana z naprzeciwka ,tylko fajny kawał w gazecie wyczytała Selim to nie jest moja żona,,,moja jest jeszcze ladniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.09.2006 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Widze ,że ogólnie wszystkim już za duzo ns. Zielonooka dzieki za zainteresowanie moją czupryną. Już nie będe ..przepraszam.To se teraz posłodzimy hebatki w ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.09.2006 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 ten obiektywizm sie tak jakos ciagnie... po watkach... jak ja zauwazylem, to znaczy, ze innych musi kluc juz w oczy (tak mowi o mnie moje mmmad-ness) Byłem na tych targach CEDE w ŁŁooodziii i szkoda ,że Ciebia tam nie spotkalem .Obiektywnie mówiąc pociagnął bym Cie ale nie po watkach tylko po Piotrkowskiej (w wiadomym celu).Czyli Ciebie też kłuje? masz szanse iść do okulisty.acha i nie wiedzialem ,że Ty taki wielki autorytet.Są większe i króciutki jesteś w tym zestawianiu.I kto to mówi???Zazdrość to takie głupie u faceta zważywszy na fakt ,że cudem nie jesteś na fotce. I jak mam sie zmienic jak Taki z ŁŁooodzi mi odbiera możliwość poprawy. Normalnie mnie znowu nakrecil niepozytywnie. mniejsza o to widzisz tak jak widzisz szkoda tylko ,że z uszkodzonym wzrokiem.Bez urazy kolego ale troszku mi podniosłeś cisnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.09.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 kurde nie rozumiem ... chyba jakiś durny jestem . znaczy sie lubicie czy nie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.09.2006 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 kurde nie rozumiem ... chyba jakiś durny jestem . znaczy sie lubicie czy nie ?? ziomal!!! kto ja z mmmad-em?czy......może.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.09.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 kurde nie rozumiem ... chyba jakiś durny jestem . znaczy sie lubicie czy nie ?? ziomal!!! kto ja z mmmad-em?czy......może.....? nie może ... tylko z mmmad-em ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.09.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 kurde nie rozumiem ... chyba jakiś durny jestem . znaczy sie lubicie czy nie ?? ziomal!!! a właśnie ty gdzieś z pobliska jesteś ?? bo ci miejsce pochodzenia znikło ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 19.09.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 jak zrozumiesz kobiety bedziesz naszym guru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.09.2006 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 kurde nie rozumiem ... chyba jakiś durny jestem . znaczy sie lubicie czy nie ?? ziomal!!! a właśnie ty gdzieś z pobliska jesteś ?? bo ci miejsce pochodzenia znikło ?? Pawson ja wszystkich lubie.Już dopisalem skąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.09.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 ns , czytać chyba umiem i wydaje mi się że mmmad o tym obiektywizmie to o i do Zielonej pisał ( a ona mu już nawet odpowiedziała ) PS. Kończyłeś stomę w Lublinie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.09.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Byłem na tych targach CEDE w ŁŁooodziii i szkoda ,że Ciebia tam nie spotkalem .Obiektywnie mówiąc pociagnął bym Cie ale nie po watkach tylko po Piotrkowskiej (w wiadomym celu).Czyli Ciebie też kłuje? masz szanse iść do okulisty.acha i nie wiedzialem ,że Ty taki wielki autorytet.Są większe i króciutki jesteś w tym zestawianiu.I kto to mówi???Zazdrość to takie głupie u faceta zważywszy na fakt ,że cudem nie jesteś na fotce. I jak mam sie zmienic jak Taki z ŁŁooodzi mi odbiera możliwość poprawy. Normalnie mnie znowu nakrecil niepozytywnie. mniejsza o to widzisz tak jak widzisz szkoda tylko ,że z uszkodzonym wzrokiem.Bez urazy kolego ale troszku mi podniosłeś cisnienie. ja tez nie rozumiem.. a Ty ns to sam siebie rozumiesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.09.2006 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Daje sobie luzik, bo mnie zaraz czytać bedziecie uczyc. Maxtorka z uwagą prosze czytać. Zochna to taki tekst żeby facet faceta zrozumiał.Mniemam ,że Ty to kobitka?I nie musisz nic rozumieć.Co mi chcesz jeszcze przybić???.Słucham. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.09.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 ten obiektywizm sie tak jakos ciagnie... po watkach... jak ja zauwazylem, to znaczy, ze innych musi kluc juz w oczy (tak mowi o mnie moje mmmad-ness) Tak napisał mmmad do Zielonej , odpowiadając na Jej wcześniejszy post . A Zielona mu w następnym odpisała . O tej wypowiedzi pisałam I tyle ode mnie bo mi zaraz napiszesz że nie tylko czytać ale i pisać nie umiem : A pyskówek nie lubię i nie uprawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.09.2006 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 ten obiektywizm sie tak jakos ciagnie... po watkach... jak ja zauwazylem, to znaczy, ze innych musi kluc juz w oczy (tak mowi o mnie moje mmmad-ness) Tak napisał mmmad do Zielonej , odpowiadając na Jej wcześniejszy post . A Zielona mu w następnym odpisała . O tej wypowiedzi pisałam I tyle ode mnie bo mi zaraz napiszesz że nie tylko czytać ale i pisać nie umiem : A pyskówek nie lubię i nie uprawiam Misiu-pysiu pisała o mnie,mmmad-e,czy o Tobie?W tamtym poście odpowiadając na post mmmad-a? Skoro to dla Ciebie pyskówka to pa pa.(poprosiłem tylko o zrozumienie tekstu pisanego przez inna osobe)tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts