Zochna 19.09.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 ja nic Ci nie chce przybijac ns . Ty moze kawy sie napij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.09.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 OK , pisała o Tobie , ale do kogo masz pretensje ? I nie mów do mnie mysiu-pysiu , bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 19.09.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 No i NS mnie rozszyfrowal. Jestem brzydki. Mam slaby wzrok. Do autorytetu mi daleko. Tez uwazam, ze kobiety najpierw "leca" na wyglad. Potrafie podniesc cisnienie. Wiekszosc dnia przebywam w Łodzi. I zgodny tez jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.09.2006 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 No i NS mnie rozszyfrowal. Jestem brzydki. Mam slaby wzrok. Do autorytetu mi daleko. Tez uwazam, ze kobiety najpierw "leca" na wyglad. Potrafie podniesc cisnienie. Wiekszosc dnia przebywam w Łodzi. I zgodny tez jestem i to by było na tyle. ...to tak jak we "Wojnie i Pokoju".Czytałeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.09.2006 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 OK , pisała o Tobie , ale do kogo masz pretensje ? I nie mów do mnie mysiu-pysiu , bardzo proszę do nikogo nie mam pretensji i prosiłem czytaj uważnie.Pozwolilem sobie tak nazwać Zielonooką a nie Ciebie Maxtorka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.09.2006 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 ja nic Ci nie chce przybijac ns . Ty moze kawy sie napij nic nie powiem.Kawusi nie pijam bo mi bakteria franca jedna kichy rozwalila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 19.09.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 No i NS mnie rozszyfrowal. Jestem brzydki. Mam slaby wzrok. Do autorytetu mi daleko. Tez uwazam, ze kobiety najpierw "leca" na wyglad. Potrafie podniesc cisnienie. Wiekszosc dnia przebywam w Łodzi. I zgodny tez jestem i to by było na tyle. ...to tak jak we "Wojnie i Pokoju".Czytałeś?? Nie czytalem. Mam sie wstydzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.09.2006 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 No i NS mnie rozszyfrowal. Jestem brzydki. Mam slaby wzrok. Do autorytetu mi daleko. Tez uwazam, ze kobiety najpierw "leca" na wyglad. Potrafie podniesc cisnienie. Wiekszosc dnia przebywam w Łodzi. I zgodny tez jestem i to by było na tyle. ...to tak jak we "Wojnie i Pokoju".Czytałeś?? Nie czytalem. Mam sie wstydzic? płakać chłopie płakać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.09.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 OK , pisała o Tobie , ale do kogo masz pretensje ? I nie mów do mnie mysiu-pysiu , bardzo proszę do nikogo nie mam pretensji i prosiłem czytaj uważnie.Pozwolilem sobie tak nazwać Zielonooką a nie Ciebie Maxtorka. No jak tak to tak Już się uspokoiłam I kawki się napiję Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.09.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 ojej co tu się działo, zdjęcia były kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 19.09.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 No i NS mnie rozszyfrowal. Jestem brzydki. Mam slaby wzrok. Do autorytetu mi daleko. Tez uwazam, ze kobiety najpierw "leca" na wyglad. Potrafie podniesc cisnienie. Wiekszosc dnia przebywam w Łodzi. I zgodny tez jestem i to by było na tyle. ...to tak jak we "Wojnie i Pokoju".Czytałeś?? Nie czytalem. Mam sie wstydzic? płakać chłopie płakać. Aha, a potem napisza, ze nie dosc, ze brzydki, to jeszcze placzliwy... No way. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.09.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 No i NS mnie rozszyfrowal. Jestem brzydki. Mam slaby wzrok. Do autorytetu mi daleko. Tez uwazam, ze kobiety najpierw "leca" na wyglad. Potrafie podniesc cisnienie. Wiekszosc dnia przebywam w Łodzi. I zgodny tez jestem i to by było na tyle. ...to tak jak we "Wojnie i Pokoju".Czytałeś?? Nie czytalem. Mam sie wstydzic? płakać chłopie płakać. Aha, a potem napisza, ze nie dosc, ze brzydki, to jeszcze placzliwy... No way. ale kto jest taki brzydki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.09.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 e tam , najwazniejsze mmmad, ze potrafisz podnosic cisnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.09.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 wow NS ... ty jesteś z L-na wpadnij do klubu lubelskiego i na jakieś spotkanko się załapuj w realu ... czasem sobie takie organizujemy i jest GIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.09.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 e tam , najwazniejsze mmmad, ze potrafisz podnosic cisnienie zochna nie podniecaj sie ... on tylko facetom podnosi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 19.09.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 e tam , najwazniejsze mmmad, ze potrafisz podnosic cisnienie I to na odleglosc! Dzieki, do tej pory nie traktowalem tego jako zalete... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 19.09.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 e tam , najwazniejsze mmmad, ze potrafisz podnosic cisnienie zochna nie podniecaj sie ... on tylko facetom podnosi ... Tak, wiedzialem, zeby tego nie traktowac jak zalete... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.09.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 e tam , najwazniejsze mmmad, ze potrafisz podnosic cisnienie zochna nie podniecaj sie ... on tylko facetom podnosi ... Tak, wiedzialem, zeby tego nie traktowac jak zalete... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.09.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 traktowac traktowac a ns to moze byl ten wyjatek co to potwierdza regule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.09.2006 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 traktowac traktowac a ns to moze byl ten wyjatek co to potwierdza regule tak,tak nawet dwie. ide obniżyć ciśnienie. byłbym zapomnial traktować sobie możesz jak tylko Ci się podoba.A ja będe traktowac też tak jak bede chcial ....i widzisz z masła maślanego tez można dojść do porozumienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts