niktspecjalny 19.09.2006 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 wow NS ... ty jesteś z L-na wpadnij do klubu lubelskiego i na jakieś spotkanko się załapuj w realu ... czasem sobie takie organizujemy i jest GIT Chetnie tylko powiedz gdzie.Klubów ci u nas dostatek. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.09.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 wow NS ... ty jesteś z L-na wpadnij do klubu lubelskiego i na jakieś spotkanko się załapuj w realu ... czasem sobie takie organizujemy i jest GIT Chetnie tylko powiedz gdzie.Klubów ci u nas dostatek. . hihihi na razie ten miałem na myśli http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=1635&start=9000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 19.09.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Bez nerw panowie i panie. Maxtorka Ponoc nerwy szkodzą urodzie - Hanka z co ty tak sztywno leżysz - oj Jaśko wyjmi chocz 10cm żebym mogła głową ruszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.09.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Bez nerw panowie i panie. Maxtorka Ponoc nerwy szkodzą urodzie - Hanka z co ty tak sztywno leżysz - oj Jaśko wyjmi chocz 10cm żebym mogła głową ruszyć Wiem ,wiem ,dlatego się nie denerwuję , wcale a wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 19.09.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 No to musisz być śliczna Może tak jakieś fotki bez kapturu mnicha. Mogą być spod prysznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.09.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Trudno , co robić No muszę , taki już mój los , ktoś przecież musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 19.09.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Jakby to napisac, zeby cale forum sie przypadkiem nie dowiedzialo, ze dom mam do pupy, samochod do pupy i w ogole zycie mam do pupy... NS, nie wszystko, co pisze na forum jest personalnie do Ciebie, powiem wiecej, dzis popelnilem chyba wszystkie piec postow, ktore byly skierowane do Ciebie. Jesli uwazasz, ze jestes pepkiem forum i kazdy post jest o Tobie - ja Cie nie zamierzam wyprowadzac z tego mniemania. Moze ktos inny, bardziej zahartowany na personalne ataki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 19.09.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 mmmad czy Ty i mmad to ta sama osoba ??Czy bardzo podobne nicki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 19.09.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 mmmad czy Ty i mmad to ta sama osoba ?? Czy bardzo podobne nicki ? Ja nie mam rozdwojenia. A gdzie znalazles 'mmad' ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 19.09.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=80595 Tam jest pod koniec jakis mmad z Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 19.09.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=80595 Tam jest pod koniec jakis mmad z Krakowa To madd i w dodatku pci przeciwnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 19.09.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=80595 Tam jest pod koniec jakis mmad z Krakowa To madd i w dodatku pci przeciwnej I niedługo się przeprowadza. I lubi domowe wino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 19.09.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Czy michał m to Michał Milowicz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.09.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Bez nerw panowie i panie. Maxtorka Ponoc nerwy szkodzą urodzie - Hanka z co ty tak sztywno leżysz - oj Jaśko wyjmi chocz 10cm żebym mogła głową ruszyć - Minęlim serce, trzymaj beret ????? Co tu się dzieje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 19.09.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Czy michał m to Michał Milowicz ?? Pudło. Ale nawet jakbyś trafił, to i tak byś stringów nie wygrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.09.2006 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 wow NS ... ty jesteś z L-na wpadnij do klubu lubelskiego i na jakieś spotkanko się załapuj w realu ... czasem sobie takie organizujemy i jest GIT Chetnie tylko powiedz gdzie.Klubów ci u nas dostatek. . hihihi na razie ten miałem na myśli http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=1635&start=9000 troszku jest z tego naszego cudownego Lublina.Toś mnie zaskoczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.09.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 wow NS ... ty jesteś z L-na wpadnij do klubu lubelskiego i na jakieś spotkanko się załapuj w realu ... czasem sobie takie organizujemy i jest GIT Chetnie tylko powiedz gdzie.Klubów ci u nas dostatek. . hihihi na razie ten miałem na myśli http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=1635&start=9000 troszku jest z tego naszego cudownego Lublina.Toś mnie zaskoczył. no wiesz ... miasto wojewódzkie bądź co bądź ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.09.2006 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Jakby to napisac, zeby cale forum sie przypadkiem nie dowiedzialo, ze dom mam do pupy, samochod do pupy i w ogole zycie mam do pupy... NS, nie wszystko, co pisze na forum jest personalnie do Ciebie, powiem wiecej, dzis popelnilem chyba wszystkie piec postow, ktore byly skierowane do Ciebie. Jesli uwazasz, ze jestes pepkiem forum i kazdy post jest o Tobie - ja Cie nie zamierzam wyprowadzac z tego mniemania. Moze ktos inny, bardziej zahartowany na personalne ataki. Zochna to dobrze powiedziala....... e tam , najwazniejsze mmmad, ze potrafisz podnosic cisnienie....widzisz nie jesteś taki w końcu do pupy. Jak Ty coś powiesz to już powiesz.Korci mnie żeby Ci wytłumaczyć ,że coś zgubileś..........domyśl sie co ...Acha "Guru" wyprowadzaj choć nie rozumie tej aluzji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.09.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Jakby to napisac, zeby cale forum sie przypadkiem nie dowiedzialo, ze dom mam do pupy, samochod do pupy i w ogole zycie mam do pupy... Pozwole sobie zdementowac te gadki. Bylam u mmmada w domu , widzialam Jego auto , o slicznym domu nie mowiac , zone i dziecie . Wszystko 1 klasa Moge przysiegac jak kto niewierzacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.09.2006 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Jakby to napisac, zeby cale forum sie przypadkiem nie dowiedzialo, ze dom mam do pupy, samochod do pupy i w ogole zycie mam do pupy... Pozwole sobie zdementowac te gadki. Bylam u mmmada w domu , widzialam Jego auto , o slicznym domu nie mowiac , zone i dziecie . Wszystko 1 klasa Moge przysiegac jak kto niewierzacy nie kumam...po co masz dementowac...Twoj kolegoa ma to co ma i niech ma .To jest właśnie głupia "gadka" i jeszcze jakies zupelnie nie potrzebne przysiegi.Pytam po co jatrzyc to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts