Pawson 19.09.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Jakby to napisac, zeby cale forum sie przypadkiem nie dowiedzialo, ze dom mam do pupy, samochod do pupy i w ogole zycie mam do pupy... Pozwole sobie zdementowac te gadki. Bylam u mmmada w domu , widzialam Jego auto , o slicznym domu nie mowiac , zone i dziecie . Wszystko 1 klasa Moge przysiegac jak kto niewierzacy rrmi wredoto ... zaraz się okaże że u wszystkich byłaś a u mnie nie byłaś ... jestem OBRAŻONY ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.09.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 rrmi wredoto ... zaraz się okaże że u wszystkich byłaś a u mnie nie byłaś ... jestem OBRAŻONY ..... Prawde mowiac to tylko w Lodzi bylam , bo mnie tam zapraszali Niktspecjalny nie denerwuj sie na mnie , bo Twej urodzie to mocna zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 19.09.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Jakby to napisac, zeby cale forum sie przypadkiem nie dowiedzialo, ze dom mam do pupy, samochod do pupy i w ogole zycie mam do pupy... Pozwole sobie zdementowac te gadki. Bylam u mmmada w domu , widzialam Jego auto , o slicznym domu nie mowiac , zone i dziecie . Wszystko 1 klasa Moge przysiegac jak kto niewierzacy Z tym domem i samochodem troche poplynelas , ale fajnie przeczytac cos takiego na koniec takiego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.09.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Jakby to napisac, zeby cale forum sie przypadkiem nie dowiedzialo, ze dom mam do pupy, samochod do pupy i w ogole zycie mam do pupy... Pozwole sobie zdementowac te gadki. Bylam u mmmada w domu , widzialam Jego auto , o slicznym domu nie mowiac , zone i dziecie . Wszystko 1 klasa Moge przysiegac jak kto niewierzacy Z tym domem i samochodem troche poplynelas , ale fajnie przeczytac cos takiego na koniec takiego dnia. ja tez moge uwazam ze masz super samochod, dom i jacht też jest niczego sobie ... miłych snów mmmad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.09.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 troche poplynelas Chyba nie poplynelam , bo nie umiem plywac Przysiegam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 19.09.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 ja tez moge uwazam ze masz super samochod, dom i jacht też jest niczego sobie ... miłych snów mmmad Ale to musisz mi dac zapalic to samo swinstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.09.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 ja tez moge uwazam ze masz super samochod, dom i jacht też jest niczego sobie ... miłych snów mmmad Ale to musisz mi dac zapalic to samo swinstwo spoko ... mam cały worek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.09.2006 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 rrmi wredoto ... zaraz się okaże że u wszystkich byłaś a u mnie nie byłaś ... jestem OBRAŻONY ..... Prawde mowiac to tylko w Lodzi bylam , bo mnie tam zapraszali Niktspecjalny nie denerwuj sie na mnie , bo Twej urodzie to mocna zaszkodzi nich tak bedzie.... i niech szkodzi, a Twoja fotka juz jest na "gębach"?Ciekawe jaka jestes urodziwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 19.09.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 ns. cos taki nerwowy mleko Ci z rana wykipiało czy co ..??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.09.2006 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 ns. cos taki nerwowy mleko Ci z rana wykipiało czy co ..??? jeden i jedna mnie użądli w pupkie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.09.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 nich tak bedzie.... i niech szkodzi, a Twoja fotka juz jest na "gębach"?Ciekawe jaka jestes urodziwa? pozwole sobie odpowiedziec rrmiw ogole 1sza klasa jest Moge przysiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.09.2006 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 nich tak bedzie.... i niech szkodzi, a Twoja fotka juz jest na "gębach"?Ciekawe jaka jestes urodziwa? pozwole sobie odpowiedziec rrmiw ogole 1sza klasa jest Moge przysiac już wystarczy ...ja jestem ta trzecia liga. Zochna a bijesz sie w piersi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.09.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 rrmi wredoto ... zaraz się okaże że u wszystkich byłaś a u mnie nie byłaś ... jestem OBRAŻONY ..... Pawson - luzik - ze mna miala sie umowic na kawe i mnie olala tez strzele focha a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.09.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 rrmi wredoto ... zaraz się okaże że u wszystkich byłaś a u mnie nie byłaś ... jestem OBRAŻONY ..... Pawson - luzik - ze mna miala sie umowic na kawe i mnie olala tez strzele focha a co to już dwa serca złamane przez rrmi mamy cześć zielona swoja drogą ... PS. o co chodzi z tym telefonem w podpisie bo nie potrafię pojąć ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.09.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 czesc Pawsonie ooo watek przywitam sie zrobil a nie pozegnan ps. a jutro sie pozegnam bo ide na cos w rodzaju....randki - na sushi .... i bez skojarzen...o japonskiej kuchni mowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.09.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 PS. o co chodzi z tym telefonem w podpisie bo nie potrafię pojąć ?? bo nie jestes kobieta - dlatego nie lapiesz zgodnie zreszta z ta sygnaturka ehhh faceci faceci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.09.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 czesc Pawsonie ooo watek przywitam sie zrobil a nie pozegnan ps. a jutro sie pozegnam bo ide na cos w rodzaju....randki - na sushi .... i bez skojarzen...o japonskiej kuchni mowie ale podawane na talerzach, czy tradycyjnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.09.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 czesc Pawsonie ooo watek przywitam sie zrobil a nie pozegnan ps. a jutro sie pozegnam bo ide na cos w rodzaju....randki - na sushi .... i bez skojarzen...o japonskiej kuchni mowie ale podawane na talerzach, czy tradycyjnie ?? hmmm a jak jest tradycyjnie? bo ja nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.09.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 PS. o co chodzi z tym telefonem w podpisie bo nie potrafię pojąć ?? bo nie jestes kobieta - dlatego nie lapiesz zgodnie zreszta z ta sygnaturka ehhh faceci faceci.... wiem wiem .. jesteśmy zajebiści ... no a niektórzy to sa nawet boscy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.09.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 czesc Pawsonie ooo watek przywitam sie zrobil a nie pozegnan ps. a jutro sie pozegnam bo ide na cos w rodzaju....randki - na sushi .... i bez skojarzen...o japonskiej kuchni mowie ale podawane na talerzach, czy tradycyjnie ?? hmmm a jak jest tradycyjnie? bo ja nie wiem http://pl.wikipedia.org/wiki/Nyotaimori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts