kasiunia 04.04.2003 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 Ktory parkiet jest lepszy (trwalszy, ladniejszy)z litego drewna czy z warstw? A czy ten trojwarstwowy nie wyglada przypadkiem jak panele (taki blyszczacy i rowniutki)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miazgociąg 11.04.2003 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 zdecydowanie lity ,bedzie trwalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 16.04.2003 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2003 jest chyba tak jaki piszesz. Podłoga z litego drewna będzie miała swój charakter natomiast panel drewniany według mnie jest trochę zbyt "ułożony". Ja już kupiłem podłogę z litego drewana i nie mogę się doczekać położenia - a to dopiero planuję zrobic we Wrześniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 16.04.2003 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2003 lity na pewno...snow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts