Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Być kobietą, być kobietą, tra la la (na budowie)

dominikams

Recommended Posts

A w tym basenie pelno golasow czesto :o :wink:

dominika i co Ty na to? :lol:

Wiesz, Aga, to zależy od gabarytów tych golasów :wink:

Bo jeśli mają takie bicepsy jak mój pan Wiesio (majster), to zazdroszczę, zazdroszczę i proponuję dobrą lornetkę sobie sprawić :wink:

A już z tym rozbieraniem to mnie powaliłaś. Ja też następnym razem pójdę i zamiast "Dzień dobry" powiem "Rozbierać się!!" :wink:

Jeszcze jedno wam powiem - kiedyś siedzieliśmy wieczorkiem z chłopakami popijając piffko, i od słowa do słowa ustaliliśmy, że po zdjęciu stempli stropowych i rozszalowaniu schodów pan Wiesiek mnie wniesie na górę (to ma być taki test na wytrzymałość schodów). Oj, będzie (mi przynajmniej) gorąco 8)

• Odpowiedzi 86
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A w tym basenie pelno golasow czesto :o :wink:

dominika i co Ty na to? :lol:

Wiesz, Aga, to zależy od gabarytów tych golasów :wink:

Bo jeśli mają takie bicepsy jak mój pan Wiesio (majster), to zazdroszczę, zazdroszczę i proponuję dobrą lornetkę sobie sprawić :wink:

A już z tym rozbieraniem to mnie powaliłaś. Ja też następnym razem pójdę i zamiast "Dzień dobry" powiem "Rozbierać się!!" :wink:

Jeszcze jedno wam powiem - kiedyś siedzieliśmy wieczorkiem z chłopakami popijając piffko, i od słowa do słowa ustaliliśmy, że po zdjęciu stempli stropowych i rozszalowaniu schodów pan Wiesiek mnie wniesie na górę (to ma być taki test na wytrzymałość schodów). Oj, będzie (mi przynajmniej) gorąco 8)

mam nadzieje że twoja ekipa tego nie czyta bo nastepnym razem to naprawde bedziesz miała gorąco :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: