dominikams 13.09.2006 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 A w tym basenie pelno golasow czesto dominika i co Ty na to? Wiesz, Aga, to zależy od gabarytów tych golasów Bo jeśli mają takie bicepsy jak mój pan Wiesio (majster), to zazdroszczę, zazdroszczę i proponuję dobrą lornetkę sobie sprawić A już z tym rozbieraniem to mnie powaliłaś. Ja też następnym razem pójdę i zamiast "Dzień dobry" powiem "Rozbierać się!!" Jeszcze jedno wam powiem - kiedyś siedzieliśmy wieczorkiem z chłopakami popijając piffko, i od słowa do słowa ustaliliśmy, że po zdjęciu stempli stropowych i rozszalowaniu schodów pan Wiesiek mnie wniesie na górę (to ma być taki test na wytrzymałość schodów). Oj, będzie (mi przynajmniej) gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.09.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Nie no, u mnie też panowie niczego sobie 3 braci, wiek - 38, 30 i 27 Aktualnie jest ciepło, więc śmigają tylko w spodniach prezentując umięśnione opalone torsy... Ale się usmiałam, czytając Wasze posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.09.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 A w tym basenie pelno golasow czesto dominika i co Ty na to? Wiesz, Aga, to zależy od gabarytów tych golasów Bo jeśli mają takie bicepsy jak mój pan Wiesio (majster), to zazdroszczę, zazdroszczę i proponuję dobrą lornetkę sobie sprawić A już z tym rozbieraniem to mnie powaliłaś. Ja też następnym razem pójdę i zamiast "Dzień dobry" powiem "Rozbierać się!!" Jeszcze jedno wam powiem - kiedyś siedzieliśmy wieczorkiem z chłopakami popijając piffko, i od słowa do słowa ustaliliśmy, że po zdjęciu stempli stropowych i rozszalowaniu schodów pan Wiesiek mnie wniesie na górę (to ma być taki test na wytrzymałość schodów). Oj, będzie (mi przynajmniej) gorąco mam nadzieje że twoja ekipa tego nie czyta bo nastepnym razem to naprawde bedziesz miała gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 13.09.2006 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Pawson, to jest myśl! Zrobię im wydruk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 13.09.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Cholera czy wam nie za dobrze??! Hmm, w sumie casting na ekipe od wykończeniówki u mnie trwa, może się trafi taka: http://blog.warmbrain.com/media/satisfaction.jpg albo chociaż na koniec jakaś ponętna dekoratorka wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 13.09.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 no no no ale koleżanki inwestorki są napalone ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.09.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Ciekawy wątek Nie powiem, zawsze to przyejemniej jak miły i przestojny człek pracuje Ale aż tak No to wpisujcie jeszcze hajne akcje z panami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 13.09.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 dominikamas nareszcie wiem kto te tynki kladzie.Zapraszam pozniej do siebie ,tynki beda czekac http://www.chivas.webpark.pl/budowa02.jpg PS.Mam nadzieje,ze nie masz mi tego za zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 13.09.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 oj, pierwszy sort to nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.09.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 oj, pierwszy sort to nie jest I sort moze nie ale i tak lepsza od mojej ekipy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 13.09.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 ... I sort moze nie ale i tak lepsza od mojej ekipy ... W czym ?? Ale faktycznie lepsza od wąsatych misków z brzuchami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.09.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 ... I sort moze nie ale i tak lepsza od mojej ekipy ... W czym ?? Ale faktycznie lepsza od wąsatych misków z brzuchami no pewnie nie w tynkowaniu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 13.09.2006 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 dominikamas nareszcie wiem kto te tynki kladzie.Zapraszam pozniej do siebie ,tynki beda czekac PS.Mam nadzieje,ze nie masz mi tego za zle Ja jednak zostaję przy moim tynkarzu, ta za mało owłosiona jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 13.09.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 bleee Nie mów że lubisz owłosionych facetów Jak lubisz włosy na plecach i klacie to rezygnuje z tych majtek (no wiesz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 13.09.2006 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Owłosione klaty mogą być (ale bez chyba lubię jeszcze bardziej, więc nie poddawaj się tak szybko ) , plecy i dupcie lubię wyłącznie gładkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 13.09.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 OKs To czekam na stringi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.09.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Owłosione klaty mogą być (ale bez chyba lubię jeszcze bardziej, więc nie poddawaj się tak szybko ) , plecy i dupcie lubię wyłącznie gładkie. golenie pupy samemu to chyba trudna sprawa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 13.09.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Bez zbytnich szczegułów proszę Jestem po kolacji Posty o własnych problemach proszę wysyłaś do Kasi z Bravo Girl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.09.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Bez zbytnich szczegułów proszę Jestem po kolacji Posty o własnych problemach proszę wysyłaś do Kasi z Bravo Girl Kasia goli ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 13.09.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Dotychczas myślałem że Kasia "piecze" ... i daje tyle radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts