Nefer 13.09.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Owłosione klaty mogą być (ale bez chyba lubię jeszcze bardziej, więc nie poddawaj się tak szybko ) , plecy i dupcie lubię wyłącznie gładkie. golenie pupy samemu to chyba trudna sprawa ... A kto powiedział, że samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.09.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Dotychczas myślałem że Kasia "piecze" moze jakby sie dokladnie umyla przed toby nie piekło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.09.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Owłosione klaty mogą być (ale bez chyba lubię jeszcze bardziej, więc nie poddawaj się tak szybko ) , plecy i dupcie lubię wyłącznie gładkie. golenie pupy samemu to chyba trudna sprawa ... A kto powiedział, że samemu no niestety ale w ta strone moj rozwoj erotyczny nie poszedł .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.09.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Owłosione klaty mogą być (ale bez chyba lubię jeszcze bardziej, więc nie poddawaj się tak szybko ) , plecy i dupcie lubię wyłącznie gładkie. golenie pupy samemu to chyba trudna sprawa ... A kto powiedział, że samemu no niestety ale w ta strone moj rozwoj erotyczny nie poszedł .... eeeeeeeeeee dlaczego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.09.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Owłosione klaty mogą być (ale bez chyba lubię jeszcze bardziej, więc nie poddawaj się tak szybko ) , plecy i dupcie lubię wyłącznie gładkie. golenie pupy samemu to chyba trudna sprawa ... A kto powiedział, że samemu no niestety ale w ta strone moj rozwoj erotyczny nie poszedł .... eeeeeeeeeee dlaczego ? pewnikiem byłem zbyt zajęty innymi stronami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 14.09.2006 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Dotychczas myślałem że Kasia "piecze" ... i daje tyle radości ale się watek rozwinął ha ( znaczy się - wątek) dominika jakos mi Pan Wiesio nie pasi na przystojniaka , nie wiem dlaczego, mam skojarzenia z niskim zaokraglonym Panem, z paskiem i brzuszkiem na nim aha i z zaczesanymi wlosami do tylu . Włosy na głowie mam na mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 14.09.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 a ja żadnych przystojniaków na budowie nie miałam, (oprócz mojego męża oczywiście) sami faceci przed pięćdziesiątką za to ich szef był dopiero napaleniec, ciągle opowiadał sprośne kawały i śpiewał zboczone kawałki np. " jak ja bym chciał być pchełką i na jakiejś damie sierdzić , i ciągle po niej skakać cały dzień i noc " to mój ulubiony teksy bo takich było setki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 14.09.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 A u mnie już skończyli, Ostatnia ekipa jaką miałam to panowie od kostki, nie dość że spierdolili robotę to nie było jeszcze na kim oka zawiesić. Ale na murarzy i cieśli to aż miło było popatrzeć. i takie podejście mi sie podoba a u mnie nic tylko slubny dłubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 14.09.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Jak tak będzie dalej dłubał...to może w końcu cośwydłubie. Lepiej uważaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 15.09.2006 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Dotychczas myślałem że Kasia "piecze" ... i daje tyle radości a najpierw piecze, czy najpierw daje radośc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 15.09.2006 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Dotychczas myślałem że Kasia "piecze" ... i daje tyle radości a najpierw piecze, czy najpierw daje radośc ? jakby tak dobrze pokombinować to myślę ze najpierw daje radość a potem może piec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 15.09.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Dotychczas myślałem że Kasia "piecze" ... i daje tyle radości a najpierw piecze, czy najpierw daje radośc ? jakby tak dobrze pokombinować to myślę ze najpierw daje radość a potem może piec znasz z własnych doswiadczen ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 15.09.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Dotychczas myślałem że Kasia "piecze" ... i daje tyle radości a najpierw piecze, czy najpierw daje radośc ? jakby tak dobrze pokombinować to myślę ze najpierw daje radość a potem może piec znasz z własnych doswiadczen ? he he he nie ale znam z opowiadań tak jak Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 15.09.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 No właśnie nie dlatego pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 15.09.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 No właśnie nie dlatego pytam A Tobie Kasia daje najpierw wiele radości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 15.09.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Wiele radości do mi daje moja żona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 15.09.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Wiele radości do mi daje moja żona He he he A żona ma na imię Kasia bo ponoć tylko Kasia daje wiele radości (tak mówią w TV), ja znam to tylko ze słyszenia. To masz chłopie szczęście że żona jeszcze przynosi Ci radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 15.09.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Wiele radości do mi daje moja żona He he he A żona ma na imię Kasia bo ponoć tylko Kasia daje wiele radości (tak mówią w TV), ja znam to tylko ze słyszenia. To masz chłopie szczęście że żona jeszcze przynosi Ci radość Rozumiem, że Ty juz mężowi nie przynosisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 15.09.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Wiele radości do mi daje moja żona He he he A żona ma na imię Kasia bo ponoć tylko Kasia daje wiele radości (tak mówią w TV), ja znam to tylko ze słyszenia. To masz chłopie szczęście że żona jeszcze przynosi Ci radość Rozumiem, że Ty juz mężowi nie przynosisz No coś Ty dalej mamy ten błysk i przynosimy sobie wiele radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 15.09.2006 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 dominika jakos mi Pan Wiesio nie pasi na przystojniaka , nie wiem dlaczego, mam skojarzenia z niskim zaokraglonym Panem, z paskiem i brzuszkiem na nim aha i z zaczesanymi wlosami do tylu . Włosy na głowie mam na mysli Tutaj Pan Wiesio ładnie prezentuje rączki: (włosy nie zaczesane do tyłu ) http://images2.fotosik.pl/164/b591557751291f7c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts