adanielak1 08.03.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Hej, hej a już myślałam, że się nie doczekam!! Muszę przyznać, że zmiany zauważalne i oczywiście czekam na dalsze postępy. My projekt już prawie mamy, ponieważ czekamy na obróbkę (realizacja indywidualnego na podstawie gotowca). Tak interesowało mnie to poddasze, ponieważ chcemy podnieść ściankę kolankową i zyskać więcej miejsca. Myślę ,że będzie dobrze. Gratuluję Agatki i powodzenia z brzuszkiem Dzięki za słowa otuchy, oj przydadzą się, przydadzą... Ps. Sorki, że poprzednio wpisałam się do dziennika, a nie w komentarze , nie doczytałam zasad. Ale teraz widoczna poprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giza25 09.03.2008 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Hej, nic nie szodzi - wkońcu komentarze to integralna część dziennika. Po tym mijającym tygodniu jestem padnięta. Kamyczek mamy już położony ale zostały jeszcze chyba dwie małe ścianki do zrobienia - to już mi kuzyn w wolnej chwili zrobi - musi chwilunie poczekać. Sufit w salonie skończony i góra uszykowana do malowania. Myślę, że w przyszłym tygodniu będziemy malować poddasze i kłaść panele - pobożne życzenia. To tak w telegraficznym skrócie Dziękuję pięknie za gratulacje - tak bardzo się cieszymy córcią - jeszcze troszkę i będziemy w komplecie Mój synuś we wtorek kończy 6 lat.. matko jak zleciało. Wczoraj miał bal a ja sajgon w domku. Ale było ekstra. Może wkleję parę zdjęć do dziennika Pozdrawiam Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkakru 09.03.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Witaj, Izo! Przede wszystkim gratuluję Wam Agatki! Znów mamy coś wspólnego, Zuzia miała być Agatką, ale ma takie drugie imię. No i nasz (przepraszam) kotek to właśnie Agatka Cieszę się, że pokazujesz kolejne zdjęcia Pelikana. Coraz bardziej mogę porównywać nasze domki. Widziałaś, już jesteśmy całkiem daleko, a teraz postaramy się jeszcze bardziej przyspieszyć tempo.Za miesiąc przenosimy się na działkę, do naszego domku gościnnego i będziemy nadzorować pracom jeszcze bardziej niż dotychczas. Przenosimy się, bo sprzedajemy mieszkanie, no i chcemy być bliżej naszego Pelikana. Życzę szybkiego wykończenia domku i przeprowadzki! Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giza25 19.03.2008 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Witam, mam wiadomość dla daniela83 - niestety nie znalałam ilości tych bloczków - ale i tak chyba za póxno o tym pisze. Sorki - to przez te wciągające prace wykończeniowe. Pozdrowionka Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel83 20.03.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 HEJ ! Tak ,bloczki już kupiliśmy .Kierownik budowy nam obliczył ile potrzeba. Ale dzięki mimo wszystko. Domek jest przecudny ,(jak narazie widze tylko na zdjęciach),ale myślę że na żywo też wygląda PIĘKNIE. Nie mogę się doczekać kiedy mój domek będzie w takim stanie jak Wasz. Ps.Gratuluję Agatki. Pozdrawiam wierny kibic Daniel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adanielak1 15.04.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Hej, Iza czy rodzina już powiekszona, jak prace ? Pewnie robota pali się pod rękami ? Pokazywałam ostatnio mojemu mężowi Waszą podłogówkę, macie też trochę tradycyjnego ogrzewania (kaloryfery), jak ma się jedno do drugiego, czy jakiś specjalny piec, zabezpieczenia? Nie wiem jak fachowo powinnam zapytać, w każdym razie słyszałam, ze inna jest temperatura w podłogówce- mniejsza, a większa w kaloryferach, o to właśnie mi chodzi . Czy macie jakieś specjalne techniczne rozwiązanie tego problemu, a może piec odpowiedni? Dopytuję, bo takie rozwiązanie jak wasze mnie interesuje. Pozdrawiam i czekam na zdjecia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giza25 07.05.2008 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Witam Was Kochani po strasznie długiej nieobecności... niestety zanosi się że teraz to już tak będzie. Agatka jeszcze u mamy ale zaczyna sie pchac na świat o 1,5 miesiąca za wcześnie - więc leżymy... raczej staramy się. Dzisiaj wpisałam nowy wpis i powklejałam zdjęcia więc będzie na czym oko zawiesić. My mamy coraz bliżej do przeprowadzki - już w tym miesiącu !!! Moja mama tyra jak szalona, żeby plan został wykonany Co do ogrzewania. Fakt mamy i grzejniki i podłogówkę - piec najzwyklejszy na wszystko (drzewo, węgiel, miał - pali co mu do kotła wrzucisz). Zaś co do technicznej strony to tu już mój mężuś musi się wypowiedzieć. Coś tam kiedyś wspominał, że na podłogówce musi być temp. mniejsza niż 40 stopnia - ale teraz to ja tu zgaduję. Poproszę żeby coś wam dzisiaj na ten temat tu napisał... wkońcu to fachura w tej dziedzinie A ogrzewanie sprawuje się pięknie. Wiem bo wczoraj palił i wszystko chodziło malinowo Pozdrowionka i powodzenia w Waszych budowach Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giza25 07.05.2008 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 adanielak1 - a propos podlogowki to mozna uzyc zwyklego pieca wazne by byl mieszacz na wylocie-osobno c.o. a na mieszaczu musi chodzic podlogowka bo bedzie obnizona temperatura. tak wlasie to wyglada:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giza25 07.05.2008 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 sprawa jest prosta przeslemy zdjecia kotlowni wszystko widac jak na dloni oczywiscie pisze to maz bo zona tez nie kuma czaczy ale naprawde jest to proste zwykla kotlownia bez solarow i innych bajerow choc chcialem ale koszt na pelikana- 4 osoby to jakies 12000 tys sam material Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adanielak1 11.05.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Kochani, wnętrza coraz piękniejsze, gratuluję. Izka myslałam o podobnej kolorystyce w salonie! I miałam racje pięknie to wygląda! . Czekam z niecierpliwością na resztę. A Ty kofana leż i się nie ruszaj, bo córcia ponad wszystko! Chociaż zdaje sobie sprawę, że ciężko to przychodzi Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adanielak1 30.08.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Izka, cóż tam u Was? Domyślam się, że zajęci strasznie, ale żeby tak nic, a nic nie napisać od tak dawna! Już straciłam nadzieję... O zdjęciach nie wspomnę. Może dzieci w budowie nie przeszkadzają, ale w bytowaniu na forum na pewno! . Pozdrowionka i zapraszamy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 01.09.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 I na tym kończe... wprawdzie to nie wszystko ale za długo tu siedzę i Agata mi się buntuję. Następnym razem też będzie co wklejać Pozdrowienia Iza, nie daj się dłużej prosić. My tu usychamy z tęsknoty do Ciebie i z ciekawości, jakie tam nowe śliczności przybyły Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 12.10.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Swietny ten wasz domek Mam pytanie ile macie od gornego okna do podbitki dachu? nam wyszlo ok 15cm i martwie sie ze to troche nisko? Tez zastanawiamy sie zeby wziac kredyt na wykonczenie ale nie wiemy za bardzo ile? a ile wy wzieliscie? i jak to wogole oszacowaliscie ile. Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts