Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POSZUKUJĘ TAPETY - watek zbiorczy: wzory, kolekcje

piastrans

Recommended Posts

• Odpowiedzi 180
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 months później...
  • 11 months później...
  • 4 weeks później...
  • 5 months później...

Witajcie,

Znalazłem kiedyś na forum zdjęcia salonu, w którym podobało mi się parę rzeczy, między innymi wzór tapety.

Niestety wtedy nie pomyślałem o tym, by zapytać autora zdjęć o pochodzenie tapet - teraz już nie pamiętam kto nim był :lol:

poniżej prezentuję owe zdjęcia - może ktoś wie, gdzie je kupić?

Pozdrawiam

http://images1.fotosik.pl/89/93d921809b2261e3med.jpg

a tutaj w przybliżeniu:

http://images1.fotosik.pl/89/516598e54f10ea61med.jpg

witam ,

to mój salon... a informacji na tematy pochodzenia udziela moja żoncia...

propomuje zajżać na naszą galerię (link w podpisie lub w galeri domó forumowiczów - Domek KasiR i DamianR) i jeśli tam się pojawisz to naperwno KasiaR poda ci wszystkie dane...

Tapeta stała się ostatnio popularna - możesz ją zobaczyć w reklami P. Kler

witam ,

to mój salon... a informacji na tematy pochodzenia udziela moja żoncia...

propomuje zajżać na naszą galerię (link w podpisie lub w galeri domó forumowiczów - Domek KasiR i DamianR) i jeśli tam się pojawisz to naperwno KasiaR poda ci wszystkie dane...

Tapeta stała się ostatnio popularna - możesz ją zobaczyć w reklami P. Kler

Witaj!

Nawet nie marzyłem o tym, że odezwie się akurat autor tych zdjęć - dzięki serdeczne za kontakt - już śmigam do Waszej galerii :-]

Witam :D , tak te zdjęcia pochodza z naszego salonu. O Tapetach juz napisałam w naszym watku.

jest to tapeta firmy Rasch z Kolekcji Ricamo 2006 można je zamówić w Leroy Merlin - tylko czas oczekiwania dość długi ..

linki do stron producenta i kolekcji Ricamo 2006

http://www.rasch.de/main/index.php3

http://rasch.hu/ricamo2006.html

Pozdrawiam :wink:

KasiaR

A ja wlasnie zamowilam Rascha i to z kolekcji oznaczonych jako 2009 (zabojcze maja te oznaczenia :lol: ) w Leroju - cena przystepna (bo bylam u przedstawiciela na region a tam ceny i brak katalogow do wgladu mnie zabily) a czas oczekiwania 2,5 - 3 tyg. Ale wszedzie ich sprowadzenie tyle trwa. A tapety maja na prawde piekne - nie wiadomo na co sie zdecydowac :wink:

A ja wlasnie zamowilam Rascha i to z kolekcji oznaczonych jako 2009 (zabojcze maja te oznaczenia :lol: ) w Leroju - cena przystepna (bo bylam u przedstawiciela na region a tam ceny i brak katalogow do wgladu mnie zabily) a czas oczekiwania 2,5 - 3 tyg. Ale wszedzie ich sprowadzenie tyle trwa. A tapety maja na prawde piekne - nie wiadomo na co sie zdecydowac :wink:

ile wynosi ta przystępna cena?? :lol:

Wszystko zalezy od tapety. Taka materialowo- welurowa z efektem uzyskania innego kloro przy sztucznym oswietleniu kosztowala mnie ok. 60 zł za rolke. A taka kolorowa z efektami gladkimi i metalicznymi jakies 35 zł za rolke. Cen dokladnie nie pamietam, bo nie mam ze soba specyfikacji zamowiania. Prz wloskich i francuskich lub nawet angielskich tapetach w tym samym stylu po 100-200 zł za rolke ta cena jest na pewno przystepniejsza :wink: Tym bardziej, ze daja tepaty na 1 lub tylko fragment sciany. Generalnie w zaleznosci od kolekci Rasch kosztuje od 35-70 zł za rokle o,53 x 10,5 m.