kolecik 13.09.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Witam,Czy ktoś może zakupił projekt, a najlepiej już buduje, dom W-30.12 z dwoma garażami z pracowni Dobre Projekty ( http://www.dobreprojekty.pl )?Ja noszę się z takim zamiarem więc chętnie podyskutuję z kimś na temat tego projektu...Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolecik 15.09.2006 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Wiem, że jest to nowy projekt ale nie chce mi się wierzyć, że żaden forumowicz nie zainteresował się tym projektem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thrier 27.03.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Pewnie już masz wybudowany Jestem na etapie stropu nad parterem. buduję W-30.12 z dwoma garażami w wersji lustrzanej. Jeśli masz jakieś przemyślenia i pomysły, chętnie sposłucham pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolecik 14.05.2007 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Pewnie już masz wybudowany Jestem na etapie stropu nad parterem. buduję W-30.12 z dwoma garażami w wersji lustrzanej. Jeśli masz jakieś przemyślenia i pomysły, chętnie sposłucham pozdrawiam, jednak zdecydowaliśmy się na projekt indywidualny powodzenia... kolecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynapestka15wp.pl 10.10.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Witaj.też buduję ten projekt. Zaczęłam budowę w lipcu tego roku. Teraz jestem na etapie elektryki, oraz układania dachówki. Ciekawa jestem jak twój domek wygląda i jak masz rozwiązany wjazd do garaży. Ja mam z tym mały problem. Chętnie pooglądałabym sobie zdjęcia z twojej budowy i mogłabym ci przesłać swoje.Pozdrawiam Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts