Aggi 04.10.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Mniam mniam A z jednego gara będziem jeść ? Przecie my nie parchate Jak szaleć to szaleć - dziewięć łyżek dajcie iga9 - dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.10.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Polecam Wam tez ta knajpke, jesli macie nie daleko, bo nie wiem, gdzie kto z Was mieszka...,ale dach chyba maja bardzo podobny do Aggi dachu. To juz jakis plus, no nie? http://www.klepisko.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.10.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Wow- mnie tez powalil dach Aggi... także musisz miec wrodzony dar i czar osobisty Dach Aggowy na zywca widzialam . Caly trudno obaczyc , bo duzy jest i okiem nie obejmie Ja czar mam , urok tez , ale wiem o tym I kto na zupe sie pisze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.10.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 [ I kto na zupe sie pisze? Lej Aśćka bom głodna I lecieć muszę Wpadnę później naczynia pomyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 04.10.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 lej, już mi się udało wrócić z roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.10.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Sis mam nadzieje , ze pojadlas Dziadek jak to dobrze , ze zachodzisz do mnie co wieczor. Mam dla Ciebie szarlotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 04.10.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 04.10.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Nie wiem kto i jak na kogo liczy , ale ja licze , ze ten deszcz przestanie padac . Bo jesli nie przestanie to mi padnie na glowe Mam nadzieje , ze Forumowy Stary nie stwierdzil , ze juz nam padlo Musiałbym zacząć od siebie bo tez chyba nie mam najlepiej pod deklem o 23 spokojnie sobie okienka mierzyć u klienta w chałupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.10.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Stary gdybys byl grzeczny to powiedzialbys , ze dobre kotleciki robie To i Dziadek by pomarzyl piatka mi sie uszkodxila i nie moge napisac 190 ps .tylko nie mow , ze wypilam Ci kawe z kubka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 04.10.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Stary gdybys byl grzeczny to powiedzialbys , ze dobre kotleciki robie To i Dziadek by pomarzyl Pierwsza klasa.. Tylko z powodu tych kotlecików będę się wpraszał co 2 dni- niby z wycenką.. hehehe ps .tylko nie mow , ze wypilam Ci kawe z kubka Przecie nie mówię smaczna chociaz była? ale jak piliście to piwo to patrzec nie mogłem.... i do lustra wypiłem dwie sztuki w domu, a co se będę żałował Zresztą i tak pijam do lustra ostatnio kto będzie na mnie czekał z butelką do 12 w nocy? W gardle zaschnąć może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.10.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 A jak Dziadek na wcene pieca przyjedzie , Maxi zeby poleczyc , Aggi pospiewac , Wojtunio potanczyc to bedzie calkiem niezla impreza . Wszyscy najlepiej niech sie pojawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.10.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 A jak Dziadek na wcene pieca przyjedzie , Maxi zeby poleczyc , Aggi pospiewac , Wojtunio potanczyc to bedzie calkiem niezla impreza . Wszyscy najlepiej niech sie pojawia Ale chyba nie wszyscy naraz ? Już to widzę oczyma duszy mej Całkiem niezła to eufemizm Siostrzyczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 05.10.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Całkiem niezła to eufemizm Siostrzyczko eufemizm nie eufemizm ale jak tak ladnie prosza, to nie wypada odmowic Dzialka duza, poddasze tez to i pokotem nas poukladaja a milosnicy natury po terenie sie rozlezą, pod brzozkami jak partyzanci spoczna. Trzeba tylko uwazac, zeby nie wlezc w to nasikane po zielonej, bo w tym miejscu podobno pozniej prawdziwki rosna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 05.10.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 też się piszę namiary proszę rozumiem, że będą kotlety, Siostrzyczko, nie jezdem dziadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.10.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Siostrzyczko, nie jezdem dziadek Przeciez tlumacze , ze mi piatka nie wybija To jakos musze sie do Ciebie zwracac Beda kotlety , niekoniecznie z prawdziwkami Wojtek jakis taki widze jest obrzydliwy Ciezki to dzien byl dzisiaj Maxti bedziem po stolach tancowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 05.10.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 ja też, ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.10.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 ja też, ja też no jasne , Ty bedziesz pierwszy szedl po stole Stoly poki co z desek mozna zbic Widac obciazenia beda duze Bimbru trza napedzic na te okolicznosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.10.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 ja też, ja też no jasne , Ty bedziesz pierwszy szedl po stole Stoly poki co z desek mozna zbic Widac obciazenia beda duze Bimbru trza napedzic na te okolicznosc Hihihihi .... Już pędzę Cosik mi sie zdaje że jak się tak Sis rozpędzimy to i pod stołem zatańczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 05.10.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 to zależy od tego na jakiej wysokości będzie blat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.10.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 to zależy od tego na jakiej wysokości będzie blat Ja tam umiem na siedząco zatańczyć a jak mus będzie to i na leżąco hołubca wywinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts