AmberWind 05.10.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Na pytanie dlaczego sie tak ubral powiedzial , ze pochodzi z biednej rodziny Obsmialam sie jak norka rrmi, to najlepiej pokazuje, ze do prawdziwej demokracji wiele nam jeszcze brakuje Teraz to Syn pewnie troche Wam wypowiada, ze niby kraj przodkow, ale jaka mentalnosc I lepiej bylo zostac hamerykanskiej rzeczywistosci ... Ale nie martw sie ... Na studiach bedzie mu znacznie lepiej. Potem fajna praca i mozna rozwinac skrzydla Jak samochod? Ja dzisiaj przypomnialam sobie (tak mnie natchnelas ) o zaleglym przegladzie wlasnego autka. Juz umowilam sie na serwis ... a powinnam jakies 2.000 km temu Wyprobowalismy juz wszystkie nowe sprzety kupione do domu zmyware mam cudna ... cicha nad podziw i pieknie zmywa To byl strzal w dziesiatke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.10.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 zmyware mam cudna ... cicha nad podziw i pieknie zmywa To byl strzal w dziesiatke a co to za zmywarka jeśli mogę wiedzieć oczywiście?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 zmyware mam cudna ... cicha nad podziw i pieknie zmywa To byl strzal w dziesiatke a co to za zmywarka jeśli mogę wiedzieć oczywiście?? No wyprzedziła mnie Kasieńka!!!! Amber, ja dokładnie z takim samym pytankiem, tak nieśmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.10.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 zmyware mam cudna ... cicha nad podziw i pieknie zmywa To byl strzal w dziesiatke a co to za zmywarka jeśli mogę wiedzieć oczywiście?? No wyprzedziła mnie Kasieńka!!!! Amber, ja dokładnie z takim samym pytankiem, tak nieśmiało Ja też, ja też, ja też! Poproszę! Amber, powiesz? Powiesz? Rrmisia, gdzie zniknęłaś? Zaczynam się troszkę niepokoić, że masz za duży kryzys... To wszystko przez zbyt duże napięcie w ostatnim czasie. Potem wystarczy niewielka rzecz (o ile Dziecko można tak nazwać ) i człowiek łapie doła... Wracaj tu do nas, postaramy Ci się coś opowiedzieć, jakoś Cię pocieszyć, pomóc, rozbawić... Jesteś dla nas ważna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Z tego co pamiętam, Rrmisia ma dzisiaj wolne!!! Ale jak jutro zajrzy, to się naczyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.10.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Z tego co pamiętam, Rrmisia ma dzisiaj wolne!!! Ale jak jutro zajrzy, to się naczyta Przepraszam, a kto jej dał wolne????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.10.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 No jasne Dziewczyny ze powiem To Siemens, modelu teraz nie podam, bo na niej nie pisze . Sprawdze na fakturze i podam. Nie mniej byl to chyba najcichszy model jaki znalazlam w sensowenej cenie Ha! Konwersowalam sobie z rrmisia Niebianski ma glosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.10.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Jestem , jestem , zyje , zyje , ale co to za zycie. Walnela skrzynia biegow to raz. Na szczescie juz kupilismy i jest juz na warsztacie. Jutro Pan zacznie robic , ale nie skonczy , bo sobota. Sprawa Dzieciaka posunela sie na tyle , ze Maluszek[dziekuje bardzo] rozjasnila mi sporo w glowie , Kaska sie dolozyla z wykladem . Zreszta Wy wszystkie jestescie pomocne bardzo. Dziekuje . Z tym , ze jakos tak zaczelam miec wielkie obawy co do tej matury . Nie wiem jak On zda. A jesli nie zda to nie wiem co robic mmmadziu jak gadasz? DpsiuDobrze sie domyslalas , mam dola jak 150. Na szczescie pogadalam sobie na zywo z Amber , nawiazujemy stosunki sasiedzkie i mi sie jakos polepszylo Naprawde jestem zruszona Wasza troska o mnie niewdzieczna. Brazunia jak tam sprawy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.10.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 No to trzeba Amber polać - dobrze gadała... Rrmisia, ja wiem, Dziecko ma problemy adapta cyjne, skrzynia biegów walnęła, myszy hordami ganiają, a robota stoi, bo samochoda niet. Teraz tak to widzisz. Nie martw się. Kończysz budowę pięknego domu, Dziecko masz mądre i niezależne, Męża przystojnego i kochającego, łazienkę przecudnej piękności, podłogówkę i jeszcze nas masz! Wierz mi, życvie jest piękne, tylko czasami gorzej to widzimy! Pomyśl - zdrowie jest w rodzinie i sprawne głowy są w rodzinie. Zawsze Wam się uda dojść do celu z takim kapitałem. Jeśli w tym roku nie zrobi matury - to co? Będzie miał gap year, normalna rzecz. Ja tam sprawdziłabym tę maturę międzynarodową, to naprawdę fajna rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Rrmisiu kochana!!! Ty zakop proszę ten dół, po co Ci on???? Jest jeszcze trochę czasu, może faktycznie pomyślcie o maturze międzynaradowej, albo Synka do anglojęczycznej szkoły przenieście. Te parę miesięcy przetrzymacie, cholercia, lepsze to niż problemy z maturą!! Skrzynia biegów się naprawi, chociaż wiem że samochód potrzebny teraz jak piorun, ale to tylko samochód!!! A w ogóle, to dzielni ludzie jesteście, wspaniali i tego się trzymajcie!!!! A moje sprawy na razie do tyłu, ale będzie lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.10.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 A wlasnie zapomnialam powiedziec Wam . Synek powiedzial , ze bedzie zdawal po polsku. I koniec. Nie wiem czy sie nie przecenia , ale nie bede niczego narzucala. Poczytam za Wasza rada o maturze po angielsku i poczekam. Poki co musimy ten piec podlaczyc . Cos tam juz zrobione, ale duzo czasu nam zabralo znalezienie skrzyni i sciagniecie jej. Dziekuje losowi za takich sasiadow jakich mam. Trafilo nam sie jak kurom ziarno. Chyba w poprzednim wcieleniu mialam dobry charakter i teraz mam taka odwdzieke. To na zdrowko Wasze Jakos sie otrzasne z tego dola. Wiem , wiem jak piszecie cos to nie moge udawac , ze nie widze i nie poddaje sie i nie rycze Bezsilnosc najgorsza jest. Mam swiadomosc , ze sa gorsze nieszczescia na swiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.10.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Informacje masz TUTAJ i pod tym adresem: http://pl.wikipedia.org/wiki/Matura_międzynarodowa Nie wiem, dlaczego nie chce tego pokazać jako linka, ale jak skopiujesz i wrzucisz w pasek adresu to powinno zadziałać. Nie jest to łatwe, wymaga pracy, ale Twoje Dziecko ma znakomitą bazę z Ameryki. Może niech zajrzy, przeczyta i pomyślicie, jak zrobić, żeby dobrze było. Żeby zdał, znaczy się, tę maturę, wszystko jedno jaką. http://www.bosko.pl/kartki/kartki/47.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Nie wiem dlaczego właśnie ten utwór zawsze poprawia mi nastrój. Oczywiście kogo - nie pytaj http://pl.youtube.com/watch?v=Ozk8IlHbdew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.10.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Informacje masz TUTAJ i TUTAJ. Nie jest to łatwe, wymaga pracy, ale Twoje Dziecko ma znakomitą bazę z Ameryki. Może niech zajrzy, przeczyta i pomyślicie, jak zrobić, żeby dobrze było. Żeby zdał, znaczy się tę maturę, wszystko jedno jaką. Jestes Kochana Dziekuje Troche na czacie jestem , ale chlopaki narzekaja , ze pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.10.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Nie wiem dlaczego właśnie ten utwór zawsze poprawia mi nastrój. Oczywiście kogo - nie pytaj http://pl.youtube.com/watch?v=Ozk8IlHbdew Cudne . Wiadomo.To chyba z koncertu z Londynu z 1994 A widzialas ten moj link do Watersa ? Widze , ze muzycznie sie Brazuniu do parapetowy szykujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Widze , ze muzycznie sie Brazuniu do parapetowy szykujesz Fakt, cudne!! A muzycznie się szykuję, pewnie!!! No przeca co człowiek, to i gusty - muzyczne też - inne!!! A jak Waters odszedł wszyscy wrzeszczeli, że to koniec Pinka Floyda Ja na szczęście zawsze wierzyłam w Gilmour'a (ło matko, chyba tak się Go pisze??) Jak 13 lat temu byliśmy w Niemczech to jak myślisz, jaki był pierwszy zakup.... Oczywiście "Puls" Do tej pory mam i słucham w natchnieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.10.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Brazunia To Ty z Rodziny jestes.U nas teraz slychac wietrarke i Shine... Tak w ogole to jestem tolerancyjna , ale jak ktos slucha te polo albi hip hop to nie moge jakos , wiem ,ze to nieladnie , ale nie moge. Zaraz bede pw pisala , uwaga wiec na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Brazunia Zaraz bede pw pisala , uwaga wiec na mnie Bać się mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.10.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Bać się mam Tak.Bardzo. Tylko sie nie smiej ze mnie jak Kulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Bać się mam Tak.Bardzo. Tylko sie nie smiej ze mnie jak Kulka No, teraz to się dopiero boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts