Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

Na pytanie dlaczego sie tak ubral powiedzial , ze pochodzi z biednej rodziny :roll:

:lol: :lol: :lol:

Obsmialam sie jak norka :-)

rrmi, to najlepiej pokazuje, ze do prawdziwej demokracji wiele nam jeszcze brakuje :-?

Teraz to Syn pewnie troche Wam wypowiada, ze niby kraj przodkow, ale jaka mentalnosc :( I lepiej bylo zostac hamerykanskiej rzeczywistosci ... Ale nie martw sie ... Na studiach bedzie mu znacznie lepiej. Potem fajna praca i mozna rozwinac skrzydla :-)

Jak samochod? Ja dzisiaj przypomnialam sobie (tak mnie natchnelas ;)) o zaleglym przegladzie wlasnego autka. Juz umowilam sie na serwis ... a powinnam jakies 2.000 km temu :oops:

Wyprobowalismy juz wszystkie nowe sprzety kupione do domu :-) zmyware mam cudna ... cicha nad podziw i pieknie zmywa :-) To byl strzal w dziesiatke :-)

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

zmyware mam cudna ... cicha nad podziw i pieknie zmywa :-) To byl strzal w dziesiatke :-)

a co to za zmywarka jeśli mogę wiedzieć oczywiście?? :D :oops:

No wyprzedziła mnie Kasieńka!!!! Amber, ja dokładnie z takim samym pytankiem, tak nieśmiało :oops:

zmyware mam cudna ... cicha nad podziw i pieknie zmywa :-) To byl strzal w dziesiatke :-)

a co to za zmywarka jeśli mogę wiedzieć oczywiście?? :D :oops:

No wyprzedziła mnie Kasieńka!!!! Amber, ja dokładnie z takim samym pytankiem, tak nieśmiało :oops:

Ja też, ja też, ja też! :D Poproszę! Amber, powiesz? Powiesz? :D

Rrmisia, gdzie zniknęłaś? Zaczynam się troszkę niepokoić, że masz za duży kryzys... :roll:

To wszystko przez zbyt duże napięcie w ostatnim czasie. Potem wystarczy niewielka rzecz (o ile Dziecko można tak nazwać :roll: ) i człowiek łapie doła...

Wracaj tu do nas, postaramy Ci się coś opowiedzieć, jakoś Cię pocieszyć, pomóc, rozbawić... Jesteś dla nas ważna! :D

Jestem , jestem , zyje , zyje , ale co to za zycie.

Walnela skrzynia biegow :-? to raz.

Na szczescie juz kupilismy i jest juz na warsztacie.

Jutro Pan zacznie robic , ale nie skonczy , bo sobota.

Sprawa Dzieciaka posunela sie na tyle , ze Maluszek[dziekuje bardzo] rozjasnila mi sporo w glowie , Kaska sie dolozyla z wykladem :D .

Zreszta Wy wszystkie jestescie pomocne bardzo.

Dziekuje .

Z tym , ze jakos tak zaczelam miec wielkie obawy co do tej matury .

Nie wiem jak On zda.

A jesli nie zda to nie wiem co robic :-?

mmmadziu jak gadasz?

DpsiuDobrze sie domyslalas , mam dola jak 150.

Na szczescie pogadalam sobie na zywo z Amber , nawiazujemy stosunki sasiedzkie :D i mi sie jakos polepszylo :p

Naprawde jestem zruszona Wasza troska o mnie niewdzieczna.

Brazunia jak tam sprawy ?

No to trzeba Amber polać - dobrze gadała... :D

Rrmisia, ja wiem, Dziecko ma problemy adapta cyjne, skrzynia biegów walnęła, myszy hordami ganiają, a robota stoi, bo samochoda niet. Teraz tak to widzisz. Nie martw się.

Kończysz budowę pięknego domu, Dziecko masz mądre i niezależne, Męża przystojnego i kochającego, łazienkę przecudnej piękności, podłogówkę i jeszcze nas masz! :D Wierz mi, życvie jest piękne, tylko czasami gorzej to widzimy! Pomyśl - zdrowie jest w rodzinie i sprawne głowy są w rodzinie. Zawsze Wam się uda dojść do celu z takim kapitałem.

Jeśli w tym roku nie zrobi matury - to co? Będzie miał gap year, normalna rzecz. Ja tam sprawdziłabym tę maturę międzynarodową, to naprawdę fajna rzecz. :D

Rrmisiu kochana!!! Ty zakop proszę ten dół, po co Ci on???? Jest jeszcze trochę czasu, może faktycznie pomyślcie o maturze międzynaradowej, albo Synka do anglojęczycznej szkoły przenieście. Te parę miesięcy przetrzymacie, cholercia, lepsze to niż problemy z maturą!! Skrzynia biegów się naprawi, chociaż wiem że samochód potrzebny teraz jak piorun, ale to tylko samochód!!! A w ogóle, to dzielni ludzie jesteście, wspaniali i tego się trzymajcie!!!!

A moje sprawy na razie do tyłu, ale będzie lepiej!

A wlasnie zapomnialam powiedziec Wam .

Synek powiedzial , ze bedzie zdawal po polsku.

I koniec.

Nie wiem czy sie nie przecenia , ale nie bede niczego narzucala.

Poczytam za Wasza rada o maturze po angielsku i poczekam.

Poki co musimy ten piec podlaczyc .

Cos tam juz zrobione, ale duzo czasu nam zabralo znalezienie skrzyni i sciagniecie jej.

Dziekuje losowi za takich sasiadow jakich mam.

Trafilo nam sie jak kurom ziarno.

Chyba w poprzednim wcieleniu mialam dobry charakter i teraz mam taka odwdzieke. :D

To na zdrowko Wasze :D

Jakos sie otrzasne z tego dola.

Wiem , wiem jak piszecie cos to nie moge udawac , ze nie widze i nie poddaje sie i nie rycze :roll:

Bezsilnosc najgorsza jest.

Mam swiadomosc , ze sa gorsze nieszczescia na swiecie.

Informacje masz TUTAJ i pod tym adresem: http://pl.wikipedia.org/wiki/Matura_międzynarodowa

Nie wiem, dlaczego nie chce tego pokazać jako linka, ale jak skopiujesz i wrzucisz w pasek adresu to powinno zadziałać. :roll:

Nie jest to łatwe, wymaga pracy, ale Twoje Dziecko ma znakomitą bazę z Ameryki. Może niech zajrzy, przeczyta i pomyślicie, jak zrobić, żeby dobrze było. :D Żeby zdał, znaczy się, tę maturę, wszystko jedno jaką. :D

http://www.bosko.pl/kartki/kartki/47.jpg

Informacje masz TUTAJ i TUTAJ.

Nie jest to łatwe, wymaga pracy, ale Twoje Dziecko ma znakomitą bazę z Ameryki. Może niech zajrzy, przeczyta i pomyślicie, jak zrobić, żeby dobrze było. :D Żeby zdał, znaczy się tę maturę, wszystko jedno jaką. :D

Jestes Kochana :p :p :p

Dziekuje

Troche na czacie jestem , ale chlopaki narzekaja , ze pusto :D

Nie wiem dlaczego właśnie ten utwór zawsze poprawia mi nastrój. Oczywiście kogo - nie pytaj :wink:

http://pl.youtube.com/watch?v=Ozk8IlHbdew

Cudne .

Wiadomo.To chyba z koncertu z Londynu z 1994

A widzialas ten moj link do Watersa ?

Widze , ze muzycznie sie Brazuniu do parapetowy szykujesz :D

Widze , ze muzycznie sie Brazuniu do parapetowy szykujesz :D

Fakt, cudne!!

A muzycznie się szykuję, pewnie!!! No przeca co człowiek, to i gusty - muzyczne też - inne!!!

A jak Waters odszedł wszyscy wrzeszczeli, że to koniec Pinka Floyda :wink: Ja na szczęście zawsze wierzyłam w Gilmour'a (ło matko, chyba tak się Go pisze??)

Jak 13 lat temu byliśmy w Niemczech to jak myślisz, jaki był pierwszy zakup....

Oczywiście "Puls" :D Do tej pory mam i słucham w natchnieniu :D

Brazunia

To Ty z Rodziny jestes.U nas teraz slychac wietrarke i Shine... :D

Tak w ogole to jestem tolerancyjna , ale jak ktos slucha te polo albi hip hop to nie moge jakos , wiem ,ze to nieladnie , ale nie moge.

Zaraz bede pw pisala , uwaga wiec na mnie :D 8)