Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

Co do dachu, to nie moge Ci nic radzic, bo ja akurat lubie braze i beze... :lol: Nie lubie tylko tych blyszczacych bardzo dachowek, a reszta, moze byc...

Na pewno jest tak jak mowisz, poznasz swoja (dachowke) jak ja zobaczysz... :wink:

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Maxti tance tancami , a ja sie tu zaczynam powazna robic ,

bo godzina zero nadciga juz dosc powaznie :D

Zeljko to Ty masz Kochana calkiem inny gust ,

ja jestem jak sroka lubie duze i blyszczace.

:D :D

Wlasciwie to mi sie u kogos podoba wszystko ,

tyle , ze sama mialabym problem z dobraniem koloru do czerwonego na ten przyklad.

Bylam dzis na wlosciach , 2 grzyby znalazlam :D

Obiad w miejscowej karczmie zjedlismy :p

Uprzejmie (aczkolwiek ze wstretem) donosze...

ze opoznienia w budowie jak i nieobecnosc rrmiow oraz zaleglosci dziennika rrmi spowodowane byly nawiedzeniem dzialki przez niejakiego 2112.

Osobnik ow po poswieceniu substancjom ohydnom najwiekszej brzozy i odczynieniu kilku egzorcyzmow w postaci pomrukow cytuje: " o k.., o ja pie..., o zesz ty , no,nooo...etc" udal sie wraz z milymi Gospodarzami do pobliskiej mordowni, gdzie nie udalo mu sie, mimo wysilkow, sprowokowac tubylcow i wszczac karczemnej awantury, a jego patriotyczne okrzyki porzeplatane gyrosem i balwochwalstwem instalacji wodnej na dzialce, autochtoni kwitowali jedynie wymownym gestem reki w okolicy skroni.

Pobrana do organoleptycznej analizy woda z w/w dzialki ma dzialania jednak niezwykle. Skonsumowany na surowo miejscowy muchomor sromotnikowy popity woda z dzialki Wlascicieli okazal sie wcale przyjemnym grzybkiem halucynogenkiem, a spożyta owa woda ,wymieszana z lodem sprawila, ze uczestnicy libacji zakonczyli impreze o 5 nad ranem, po czym obudzili sie po 3 godzinach bez zwyczajowego w takich sytuacjach objawu ucisku plata czolowego glowy.

Po przyjaznej reakcji miejscowej zwierzyny i zawstydzonego dzielnicowego pragne doniesc, ze dzialka jest juz koszerna a zly przepedzony.

życzliwy

Jaki Ty cudny jak zwkle :D

PS. Ja spalam tylko godzinke :D

Ide chyba pospac :roll:

:o

a Ta się znowu gdzieś włóczy :roll:

no przeciez goscia mialam, to chyba dobre usprawiedliwinie

Poza tym drwal byl calkiem do rzeczy :roll:

Tylko chwile mnie nie ma ,

a Wy z Aggi to juz mi siedzenie odrabiacie :lol:

Uprzejmie (aczkolwiek ze wstretem) donosze...

ze opoznienia w budowie jak i nieobecnosc rrmiow oraz zaleglosci dziennika rrmi spowodowane byly nawiedzeniem dzialki przez niejakiego 2112.

Osobnik ow po poswieceniu substancjom ohydnom najwiekszej brzozy i odczynieniu kilku egzorcyzmow w postaci pomrukow cytuje: " o k.., o ja pie..., o zesz ty , no,nooo...etc" udal sie wraz z milymi Gospodarzami do pobliskiej mordowni, gdzie nie udalo mu sie, mimo wysilkow, sprowokowac tubylcow i wszczac karczemnej awantury, a jego patriotyczne okrzyki porzeplatane gyrosem i balwochwalstwem instalacji wodnej na dzialce, autochtoni kwitowali jedynie wymownym gestem reki w okolicy skroni.

Pobrana do organoleptycznej analizy woda z w/w dzialki ma dzialania jednak niezwykle. Skonsumowany na surowo miejscowy muchomor sromotnikowy popity woda z dzialki Wlascicieli okazal sie wcale przyjemnym grzybkiem halucynogenkiem, a spożyta owa woda ,wymieszana z lodem sprawila, ze uczestnicy libacji zakonczyli impreze o 5 nad ranem, po czym obudzili sie po 3 godzinach bez zwyczajowego w takich sytuacjach objawu ucisku plata czolowego glowy.

Po przyjaznej reakcji miejscowej zwierzyny i zawstydzonego dzielnicowego pragne doniesc, ze dzialka jest juz koszerna a zly przepedzony.

życzliwy

oszz Ty pasqudo!!!!!

czego nikt mi nie powiedzial :cry:

ja bym przyjechala (nawet z wlasnym krzaczkiem coby juz nic nikomu nie obsikiwac :oops: )bo mam w planach kopniecie w kostke (u nogi) niejakiego 2112 :roll: :lol:

Znaczy kt paskuda ja czy Wojtek ?

Pewnie ja , bo On nie :D

obydwoje!!!!! :evil: :lol: :lol: :lol:

i jeszcze sie zielone komus tu nie podobaja .... :roll:

zieloniutka ,Ty sie niepodobania zieleni nie czepiaj , bo mnie ta barwa nie konweniuje tylko w pewnych zestawieniach i Twoich oczętów to nie dotyczy :wink:

PS Ja tez zaluje , ze sie nie spotkalismy.Natomiast Ty w kazdym razie wiele nie stracilas :D

Krzaczek mam juz swoj wiec sie nie poklocimy i mam nadzieje, ze nastepnym razem odrobimy zaleglosci w integracji :D