Żelka 07.10.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Co do dachu, to nie moge Ci nic radzic, bo ja akurat lubie braze i beze... Nie lubie tylko tych blyszczacych bardzo dachowek, a reszta, moze byc... Na pewno jest tak jak mowisz, poznasz swoja (dachowke) jak ja zobaczysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.10.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Maxti tance tancami , a ja sie tu zaczynam powazna robic , bo godzina zero nadciga juz dosc powaznie Zeljko to Ty masz Kochana calkiem inny gust , ja jestem jak sroka lubie duze i blyszczace. Wlasciwie to mi sie u kogos podoba wszystko , tyle , ze sama mialabym problem z dobraniem koloru do czerwonego na ten przyklad. Bylam dzis na wlosciach , 2 grzyby znalazlam Obiad w miejscowej karczmie zjedlismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.10.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 co zrobiłaś z grzybami? Nie zginęły Ci czasami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 10.10.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 słuchajcie no rrmi gdzie się włóczycie, Wasze postępowanie może skutkować opóźnieniami w planach budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.10.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 ja nie wiem czy ona nie zjadła tych grzybów i nie blądzi teraz w okolicach Ustrzyk Górnych, gdzie się przypadkiem zabrała z drwalem będącym przejazdem w Piasecznie, porzuciwszy uprzednio składaka w rowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 10.10.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 to był jej zastanawiałem się czy to składak, czy też stara Ukraina? i kto go porzucił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.10.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 to Wigry dwa bez błotnika, czerwone, z komunii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 10.10.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 skoro tak mówisz tylko skąd tam się wziął ten drwal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 11.10.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 a Ta się znowu gdzieś włóczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 11.10.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Uprzejmie (aczkolwiek ze wstretem) donosze...ze opoznienia w budowie jak i nieobecnosc rrmiow oraz zaleglosci dziennika rrmi spowodowane byly nawiedzeniem dzialki przez niejakiego 2112.Osobnik ow po poswieceniu substancjom ohydnom najwiekszej brzozy i odczynieniu kilku egzorcyzmow w postaci pomrukow cytuje: " o k.., o ja pie..., o zesz ty , no,nooo...etc" udal sie wraz z milymi Gospodarzami do pobliskiej mordowni, gdzie nie udalo mu sie, mimo wysilkow, sprowokowac tubylcow i wszczac karczemnej awantury, a jego patriotyczne okrzyki porzeplatane gyrosem i balwochwalstwem instalacji wodnej na dzialce, autochtoni kwitowali jedynie wymownym gestem reki w okolicy skroni.Pobrana do organoleptycznej analizy woda z w/w dzialki ma dzialania jednak niezwykle. Skonsumowany na surowo miejscowy muchomor sromotnikowy popity woda z dzialki Wlascicieli okazal sie wcale przyjemnym grzybkiem halucynogenkiem, a spożyta owa woda ,wymieszana z lodem sprawila, ze uczestnicy libacji zakonczyli impreze o 5 nad ranem, po czym obudzili sie po 3 godzinach bez zwyczajowego w takich sytuacjach objawu ucisku plata czolowego glowy.Po przyjaznej reakcji miejscowej zwierzyny i zawstydzonego dzielnicowego pragne doniesc, ze dzialka jest juz koszerna a zly przepedzony. życzliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.10.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Jaki Ty cudny jak zwkle PS. Ja spalam tylko godzinke Ide chyba pospac a Ta się znowu gdzieś włóczy no przeciez goscia mialam, to chyba dobre usprawiedliwinie Poza tym drwal byl calkiem do rzeczy Tylko chwile mnie nie ma , a Wy z Aggi to juz mi siedzenie odrabiacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 11.10.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 to fajnie. tylko się nie utop z tej radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 12.10.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 ta znowi się włóczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.10.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Tak , to prawa , caly dzien sie szlajalam Sporo zalatwilismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.10.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Uprzejmie (aczkolwiek ze wstretem) donosze... ze opoznienia w budowie jak i nieobecnosc rrmiow oraz zaleglosci dziennika rrmi spowodowane byly nawiedzeniem dzialki przez niejakiego 2112. Osobnik ow po poswieceniu substancjom ohydnom najwiekszej brzozy i odczynieniu kilku egzorcyzmow w postaci pomrukow cytuje: " o k.., o ja pie..., o zesz ty , no,nooo...etc" udal sie wraz z milymi Gospodarzami do pobliskiej mordowni, gdzie nie udalo mu sie, mimo wysilkow, sprowokowac tubylcow i wszczac karczemnej awantury, a jego patriotyczne okrzyki porzeplatane gyrosem i balwochwalstwem instalacji wodnej na dzialce, autochtoni kwitowali jedynie wymownym gestem reki w okolicy skroni. Pobrana do organoleptycznej analizy woda z w/w dzialki ma dzialania jednak niezwykle. Skonsumowany na surowo miejscowy muchomor sromotnikowy popity woda z dzialki Wlascicieli okazal sie wcale przyjemnym grzybkiem halucynogenkiem, a spożyta owa woda ,wymieszana z lodem sprawila, ze uczestnicy libacji zakonczyli impreze o 5 nad ranem, po czym obudzili sie po 3 godzinach bez zwyczajowego w takich sytuacjach objawu ucisku plata czolowego glowy. Po przyjaznej reakcji miejscowej zwierzyny i zawstydzonego dzielnicowego pragne doniesc, ze dzialka jest juz koszerna a zly przepedzony. życzliwy oszz Ty pasqudo!!!!! czego nikt mi nie powiedzial ja bym przyjechala (nawet z wlasnym krzaczkiem coby juz nic nikomu nie obsikiwac )bo mam w planach kopniecie w kostke (u nogi) niejakiego 2112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.10.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Czytalam tez , ze niektorym zielone sie nie podobaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.10.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Znaczy kto paskuda ja czy Wojtek ? Pewnie ja , bo On nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.10.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Znaczy kt paskuda ja czy Wojtek ? Pewnie ja , bo On nie obydwoje!!!!! i jeszcze sie zielone komus tu nie podobaja .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.10.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 obydwoje!!!!! i jeszcze sie zielone komus tu nie podobaja .... no ja wiem , nawet pasujemy do siebie Jak szlismy pod reke to calkiem fajosko bylo Tylko w naszych krzakach sie rozlaczylismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 12.10.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Znaczy kt paskuda ja czy Wojtek ? Pewnie ja , bo On nie obydwoje!!!!! i jeszcze sie zielone komus tu nie podobaja .... zieloniutka ,Ty sie niepodobania zieleni nie czepiaj , bo mnie ta barwa nie konweniuje tylko w pewnych zestawieniach i Twoich oczętów to nie dotyczy PS Ja tez zaluje , ze sie nie spotkalismy.Natomiast Ty w kazdym razie wiele nie stracilas Krzaczek mam juz swoj wiec sie nie poklocimy i mam nadzieje, ze nastepnym razem odrobimy zaleglosci w integracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts