braza 09.10.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 No i ja zajrzałam, co by podziwiać i gratulować, a tu cisza Rrmisia ktoś Was w tej kotłowni zatrzasnął, cy cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 09.10.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 jeszcze walczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.10.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Kotlownia wazna rzecz. Sadze, ze wszyscy rrmisiowie dzielnie partycypuja w pracach Wkrotce zobaczymy post "mamy 30 stopienkow i chodzimy topless" Moze juz jutro skonczy sie nasz regionalny zwyczaj wieszania kurtek i swetrow na drabinie Podobno jedzie do nas szafa do wiatrolapu Bedziemy miec i szafe i pierwsze w domu lustra Poki co przegladamy sie niczym rrmisia w piekarniku Odkad piekarnik moim lustrem jest pozbylam sie wiekszosci kompleksow, a poranne czesanie trwa sekunde No normalnie maaagia ... w piekarniku zawsze wygladam cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.10.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Amber, fajny patent masz na przegladanie się. Może i ja skorzystam, chociaż lustro mam. A mogłabyś chociaż na chwilę do Rrmiów zadzwonić? Czegoś się martwię. Byłabym spokojniejsza, gdybym wiedziała, że wszystko OK. Mam nadzieję, że nie zepsuła Im się ta kotłownia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.10.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 No normalnie maaagia ... w piekarniku zawsze wygladam cudnie Proszę firmę, serię i nazwę tegoż piekarnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.10.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 kurna ...chyba sie odwodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.10.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 kurna ...chyba sie odwodnie przynieść Ci coś do picia ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.10.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 http://www.e-drinks.com.pl/images/drinki/Seven%20Sea.jpg proszę, w końcu nie wiadomo ile jeszcze przyjdzie Ci pluć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.10.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 kurna ...chyba sie odwodnie przynieść Ci coś do picia ??? pytasz spragnionego a moze rrmi odcieli od swiata ....od neta znaczy sie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.10.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 proszę, w końcu nie wiadomo ile jeszcze przyjdzie Ci pluć dzieki a co tam takiego czerwonego plywa ? nie stanie w gardle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.10.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 kurna ...chyba sie odwodnie przynieść Ci coś do picia ??? pytasz spragnionego a moze rrmi odcieli od swiata ....od neta znaczy sie ? matko to straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.10.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 proszę, w końcu nie wiadomo ile jeszcze przyjdzie Ci pluć dzieki a co tam takiego czerwonego plywa ? nie stanie w gardle ? Oliwka, czyżby Taka utajniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.10.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 proszę, w końcu nie wiadomo ile jeszcze przyjdzie Ci pluć dzieki a co tam takiego czerwonego plywa ? nie stanie w gardle ? wisienka koktajlowa sobie tam pływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.10.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 proszę, w końcu nie wiadomo ile jeszcze przyjdzie Ci pluć dzieki a co tam takiego czerwonego plywa ? nie stanie w gardle ? wisienka koktajlowa sobie tam pływa wisienka zwana rybką chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.10.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 i dalej nie wiem co z tymi kupami z mysimi ??? rrmisia jak ładnie Ci mówią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 09.10.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 i dalej nie wiem co z tymi kupami z mysimi ??? rrmisia jak ładnie Ci mówią kocimi Aggusia, kocimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.10.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Może padli od tych kup. W końcu kocie to nie byle jak "jadą". Albo grają na flecie i wyprowadzają myszy. Gdzieś bardzo daleko i jeszcze nie wrócili. Frosia, ja to chyba sok jakiś domowy Ci naszykuję, bo się faktycznie odwodnisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.10.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Dziekuje Wam za kibicowanie ,przepraszam, ze nie odzywalam sie . Juz bede. Pali sie Mohag dopiero zobaczylam smasa ,dziekuje Matko jakie to skomplikowane rozpalic w piecu Ladnie sie pali , chyba zdjecie zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.10.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 No Rrmisiu - gratulki!!!!!!! Ciepełko macie, to opić trzeba!!!!! Za kotłownię rrmisiów!!!!!http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a5/Veuve_clicquot_bottle_sizes.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.10.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 rrmisia ......hurrra !!!! hurrrrra !!!!! gratuluje wam kochani jestem normalnie z was dumna !!! taka jestem zruszona i posliniona , nooo ...na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts