Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

Amber - a Wy macie kominek z płaszczem wodnym? Bo jakoś tego nie załapałam. :oops: Jeśli tak, to kicha - nigdy nie będzie ciepło. Całe ciepło odbiera woda w płaszczu, nie ma na to ratunku, takie jest założenie konstrukcji. :-? Może jednak przyjedziesz na trochę do mnie, coś ugotujesz i będzie git. :D Majusię zabierz, będzie tu miała używanie na myszach w stodole. :lol:

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dziewczyny ale Wy fajne jestescie :D

Depsia,

Ja Ci nigdy nie zapomne, ze najcieplejsza miejscowka chcesz sie podzielic 8)

No i niestety, to kominek z PW czyli cieplo wedruje do plaszcza. Nagrzewa tez kamienie, ktorymi oblozony jest kominek, wiec przynajmniej od tych kamieni jest jako tako ...

kulka, masz racje. Na moj laicki rozum ta rura tez powinna miec jakies sterowanie 8) A nie ma :(

Nie mniej, jakos mi dzisiaj cieplej ... i fajniej ... Dopiero przyjechalismy do domu i w piekarniku (pamietacie przeciez, ze zostalam bez plyty :lol: ) grzejemy sobie grzanca i zlopiemy az do policzowych wypiekow ... Cieplo jest ... fajnie jest a biesiadna piosnka sama sie cisnie na rumiane usta 8)

brazunia, Majutek juz wysliniony i wycalowany :) Najlepiej jakby z Ciocia w realu moglby sie wymiziac :-)

rrmisia, jak zobaczysz ta konstrukcje to moze cos poradzicie :roll: Pasuje Wam ok 16.00? Rano jedziemy cos tam pofocic, potem zawiniemy na obiad (no i znow odcieta Teka sie klania :evil: ) i ok. 16.00 bedziemy kobierce rozkladac :-)

Chyba nas jakies pasmo zgryzot przesladuje ... wlasnie zauwazylismy, ze zwineli nam 120 litrowy kosz :o :evil: Troche sie sami o to prosilismy, ale ... ale to i tak wszytko przez tego od kontenerow :evil: W piatki wybiera smiecie ... Wystawilam wiec kosz przed brame, ale nie przyjechal ... Dzisiaj rano do niego dzwonie, mowi ze samochod sie popsul bedzie w poniedzialek. Kosz od wichur sie przewrocil, smiecie rozsypaly sie przed brama ... Zauwazylismy to spieszac sie na spotkanie, wiec kosz zostal ...

Teraz przyjezdzam nie ma ani smieci, ani kosza ... :o

brazunia, Majutek juz wysliniony i wycalowany :) Najlepiej jakby z Ciocia w realu moglby sie wymiziac :)

Aktualnie tylko wirtualne mizianie wchodzi w grę :wink: No to: miziu,miziu,miziu :wink:

Kosz od wichur sie przewrocil, smiecie rozsypaly sie przed brama ... Zauwazylismy to spieszac sie na spotkanie, wiec kosz zostal ...

Teraz przyjezdzam nie ma ani smieci, ani kosza ... :o

Nawet takie rzeczy się ludziom przydają :-? Eeeech, życie :-?

Rrmisiu czy działasz cosik w kwestii sesji fotograficznej łazienki?? :oops:

Brazunia ciesze sie , ze pomogly nasze kciukasy :D

W laziene wciaz sajgon :oops:

Pamietam , ze mam wkleic zdjecia , to wkleje :D

DpsiaTy to jestes , takie superowe miejscowy rozdajesz :p

Amber o 16 jest bardzo dobrze .

Tylko nie zapomnij o czerwonym dywanie :D

Zeby zwinac komus kosz na smieci :o :roll:

Byl u nas drugi ptak po poludniu i usiadl na oknie i czekal az go wypuszcze.

Nie uciakal :o

Tylko kupe zrobil na okno , pewnie ze strachu :roll:

Zeby zwinac komus kosz na smieci :o :roll:

kosz jak kosz, ale smieci tez ukradli :o Pelne 120 litrow :roll:

brazunia, pochwal sie do czego te kciukasy byly potrzebne :-) No pochwal sie bo mnie skreca, a tez chce sie cieszyc, ze cos Ci sie udalo :D

rrmisia, czerwony dywan, kelnerzy na ganku, drinki z oliwka i kawior w przekaskach - BEDZIEMY CZEKAC!!!!

No jak slowo daje , bo kosz to kosztuje , ale zeby smieci?

No szok :roll:

Tak o takiej dajmy na to 16 to jakie stroje obowiazuja ?

Chyba jakies koktailowe , tak?

ps.Czy jak ktos ma rece w farbie to bedzie wpuszczony na pokoje ? :D

Brazunia Majutka wysciskam od Ciebie :p :p :p

ps.Grochowej Wam przywioze :D

Amber kciukasy były dla córci - pierwszy poważny udział w zawodach konnych - skoki :D Jutro też ma przejazd więc o 10.00 zaciśnij paluszki (albo co tam będziesz miała wolne :wink: ) Jak wszyscy, to wszyscy :wink: :D

Informuję, że Karla podziękowała osobiście wszystkim za kciukasy w komentarzach Depeesi :D

Amber kciukasy były dla córci - pierwszy poważny udział w zawodach konnych - skoki :D Jutro też ma przejazd więc o 10.00 zaciśnij paluszki (albo co tam będziesz miała wolne :wink: ) Jak wszyscy, to wszyscy :wink: :D

Aaaa Kochana, to powazna sprawa :-) Kciuki wiec zaciskam! Jedna z moich znajomych (z Poznania) tez ma core skaczaca :-) Tez dla nich czesto kciukasy zaciskam ... mialam nawet w planach sesje foto przy okazji zawodow w wawie, ale cos mi sie terminarz rozjechal ...

A czy cora przyjezdza na Toyota World Cup?

rrmi, co tam sie martwisz recami w farbie :roll: Ja tu mysle jak z dwoch foteli zrobic cztery, a Ty o takie drobiazgi pytasz 8)

A stroje koniecznie wieczorowe 8) Flanelowy drelich, szlafmyca, grube bambosze i puchowka :lol:

Rrmisia, co ja zrobię, jak tylko zaczynam miejscówkami kusić, to od razu nikt nie chce przyjeżdżać. :o

A ten ptak to pewnie słyszał, że kupy potrzebujesz i tak z dobrego serca na...rał. :D Nie wiedział, że to nie ta kupa. :roll:

Ech, wypijcie jutro nasze zdrowie dziewczyny - i proszę ode mnie także Majusię wygłaskać i wycałować pyszczuś. :D

Taki piekarnik to jednak dobra rzecz jest. :D

A ten ptak to pewnie słyszał, że kupy potrzebujesz i tak z dobrego serca na...rał. :D Nie wiedział, że to nie ta kupa. :roll:

Na pewno o to chodziło!!!!

Ech, wypijcie jutro nasze zdrowie dziewczyny - i proszę ode mnie także Majusię wygłaskać i wycałować pyszczuś. :D

Koniecznie!!!!

Taki piekarnik to jednak dobra rzecz jest. :D

Dobra...

Amber Na Toyota World Cup to Ona jeszcze trochę za cienka, ale może kiedyś ......

Bawcie się dobrze :D

Rrmisia, co ja zrobię, jak tylko zaczynam miejscówkami kusić, to od razu nikt nie chce przyjeżdżać. :o

Eee tam ... Skrobnij, gdzie masz swoj klimatyczny domek :-) Czytalam, czytalam :oops: O kuchni i o pieknie wkomponowanym oknie i o czlowieku w lesie ... Jak mniemam prowadzicie gospodarstwo agro. Jesli tak, pochwal sie adresem! Zanotuje w kajeciku :D

brazunia, dzisiaj moze za cienka, ale za pare miesiecy bedziemy ja na Torwarze podziwiac :-)

Qrcze, dzisiaj nie palimy w kominku, a jest mi doprawdy goraco :-) rrmisiu, jak tak dalej pojdzie jutro z kefirem i woda z ogorkow przyjezdzaj :lol:

Brazunia

Przy takich problemach z ogrzewaniem to trzeba sie dobrze bawic ,

inaczej zimno jest :D

Poza tym dwa fotele na 4 persony w tej sytuacji to dobry pomysl 8)

Ja bym z rozmnazaniem dobytku nie kombinowala :D

Pomyslec ile funkcji moze miec taki glupi piekarnik :roll:

Te polskie to male sa.

W Ameryce mialam taki co to piekl 18 kilogramowego indyka :D

Bywaja i wieksze .

Indyki i piekarniki tez :D

DpsiuZapewniam , ze bedziemy o czasie.

Amber nie pij tyle , zostaw miejsce na jutro :D

Amber nie pij tyle , zostaw miejsce na jutro :D

Nie boj nic 8) Jakos nie przypuszczam, ze instalator w akcie swej nadludzkiej laski przybedzie jutro z odsiecza, a wiec regularnosc w rozgrzewaniu jest konieczna 8)

A ja duzo nie pije ... ja sie dopiero rozgrzewam 8) Gdy mrozy przyjda, kondycje bede miala wzorcowa :lol:

Raaaany ... ale gigantyczne piekarniki w tej hameryce :o Ile pieklas takiego kolosa? I dobry byl? Mnie tam zawsze indyczyna jakas taka sucha wychodzi ... a czasem lykowata :roll: Ale ja marna kuchara jestem :-?

Niniejszym odszczeje wszystko co wczoraj napisalam o koszu i smieciach ... Tzn. smiecie zniknely, a kosz jest ...

Stoi sobie w drugim koncu dzialki, pusty, smiecie posprzatane, nawet te ktore byly rozsypane od wiatru :o

Sasiad posprzatal i oproznil moj kosz do swojego kontenera ... Posprzatal, bo prosil go pan od kontenerow, ktoremu popsul sie samochod i nie mogl w piatek zabrac smieci :o

No normalnie az sie rozczulilam ... pobieglam wiec do sasiada z wielkim dziekuje i zgrzewka dobrego piwa ... Fajnych mam sasiadow, co? :-)

rrmisia juz do domu wraca :-) Ale pogadalismy :-) Fajnie bylo, budowlanymi wspominkami sie podzielilysmy, a nawet rrmisie instalacje grzewcza obejrzeli i podpowiedzieli zamasowane odpowietrzanie :-) Bedziemy wiec z powietrzem walczyc, przy jednoczesnym nekaniu naszego instalatora :-)

Dzisiaj w domu jakby cieplej ... moze to przez Redd'sa? :roll: A moze i na pewno, przez naszych zacnych Gosci :-)

rrmisiowie, jeszcze raz dzieki za odwiedziny :-) Super bylo Was poznac :-)