anSi 12.10.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 ... no ja wiem , nawet pasujemy do siebie ... Jak mnich z mniszką, że tak budowlanie zagaję PS. Ja zaocznie krzaczek zaklepuję - ten najbardziej rozłożysty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.10.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 zieloniutka ,Ty sie niepodobania zieleni nie czepiaj , bo mnie ta barwa nie konweniuje tylko w pewnych zestawieniach i Twoich oczętów to nie dotyczy nie... ko....co?!?!?! czy ty mnie czasem nie obazasz???? ps. ja moge miec jakby co przenosny skladany krzaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 14.10.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 ps. ja moge miec jakby co przenosny skladany krzaczek na chełmie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.10.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 ps. ja moge miec jakby co przenosny skladany krzaczek na chełmie ? Jak senior Morales , co w krzakach wylądował i cały misterny plan w p..du Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.10.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Strasznie się cieszę że pierwszy etap walki macie za sobą , w dodatku wracacie z tarczą Gratulki i oby tak szło dalej Niech moc będzie z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.10.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Dzieki Maxti , kazde dobre slowo teraz bedzie wazne Zasadniczo to ja nie wiem , co Wy sie macie z tymi moimi krzakami? Powiem wiec tak. Kto pierwszy jakis krzak naznaczy to ma go na wylacznosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.10.2006 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Piękna działka - alez tam musi być cichutko :) A idziesz jak czołg Moja Droga :) Będę śledzić z zazdrością :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.10.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Nefer bo na mnie popatrzec to juz widac odrazu , ze ja czolg Jest cicho , ze az boli i nam to pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.10.2006 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Nefer bo na mnie popatrzec to juz widac odrazu , ze ja czolg Jest cicho , ze az boli i nam to pasuje W ogóle nie wierzę z tym czołgiem :) A ciszy Ci zazdroszczę strasznie :) Uroczo to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.10.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 hihihihi Slabej wiary jestes Zapraszam wiec na cisze . Sluchanie ciszy jest takie romantyczne Chyba , ze ktos po krzakach akurat buszuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 15.10.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 ja mogę, niekoniecznie w krzakach, czuję się zaproszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.10.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 ja mogę, niekoniecznie w krzakach, czuję się zaproszony Ty jestes zawsze zaproszony , to oczywiste I mile widziany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.10.2006 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 hihihihi Slabej wiary jestes Zapraszam wiec na cisze . Sluchanie ciszy jest takie romantyczne Chyba , ze ktos po krzakach akurat buszuje Ależ dziękuję bardzo :) mam nadzieję, że to niedaleko :) Coś tam Zielona wspominała ostatnio na kawie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.10.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Tylko sie ubierz lepiej , o moj Stary oczoplasu dostanie Dobra , jutro Kochani kciukasy potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 15.10.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 tylko dlaczego tak daleko się usytuowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.10.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 ps. ja moge miec jakby co przenosny skladany krzaczek na chełmie ? hyyy nie... na chełmofonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.10.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Tylko sie ubierz lepiej , o moj Stary oczoplasu dostanie Dobra , jutro Kochani kciukasy potrzebne a ile Wam tych kciukasow potrzeba ja mam tylko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.10.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Tylko sie ubierz lepiej , o moj Stary oczoplasu dostanie Dobra , jutro Kochani kciukasy potrzebne Moje macie bankowo Od wpół do siódmej Bezterminowo I całkowicie gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.10.2006 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Tylko sie ubierz lepiej , o moj Stary oczoplasu dostanie Dobra , jutro Kochani kciukasy potrzebne Mówisz i masz - od 6.45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.10.2006 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Dzieki bardzo .Jedno posuniecie zaliczone Architekt dosle mi lustrzane odbicie Bo tak wyniklo , ze potrzebne jest. Niestety jak sie robi na wariata to wychodza czasem szopki Tak przy okazji to bardzo mily czlowiek z Pana Boducha Kciuki sa rowniez potrzebne AnSi naszej kochanej , zeby znalazla dzis ekipe Wiec nic nie robmy tylko trzymajmy U mnie teraz za Pana Romka od spychacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts