Maxtorka 17.10.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Maxi Czy Wy na ta sume to jakos cala ulica chodzicie? Nooo jakby tu powiedzieć żeby nie skłamać ...... niektórzy sąsiedzi chodzą My w tym czasie pilnujemy ich dobytku No nareszcie są zdjęcia Ja to wzrokowiec jestem i słowo pisane mniej do mie przemawia Pięknie , pięknie A w pokoju Synka rzeczywiście porządek U mojego tak bywa ......czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 17.10.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 ten twoj synek jakis dziwny rrmisiu taki porzadek no no podpisuje sie pod mackami frosch. Albo to porzadek marketingowy, albo chlopak lepiej wychowany niz my wszyscy razem wzieci Katem oka zerknelam na nasza sypialnie ... kotlowanina dwoch kolder i dwoch puchowych spiworow (i to nie z racji jakis czworokatnych ekscesow, ale przez instalatora ) i kilku poduszek ... nie mowiac juz ze po podlodze walaja sie jakies plyty i gazety Gdzie nam tam do sypialni Synka rrmisiow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.10.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 [Katem oka zerknelam na nasza sypialnie ... kotlowanina dwoch kolder i dwoch puchowych spiworow (i to nie z racji jakis czworokatnych ekscesow, ale przez instalatora ) i kilku poduszek ... nie mowiac juz ze po podlodze walaja sie jakies plyty i gazety Amber a Ty przypadkiem o mojej sypialni nie mówisz ? Wszystko , oprócz tych śpiworow się zgadza I to nie tylko od święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.10.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Matko, byłyście w mojej sypialni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.10.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 RRmisiu czy ja mogę swoją córcię na nauki porządku do Synka podesłać???? Może On ją jakoś przekona... Szafa u Synka - za .... bista!!!!! Nawet bez tych drugich drzwi (zobaczyłam je oczami duszy). Ogólnie to mi się po prostu podoba - ja też nie chcę u siebie nowoczesności, chociaż u innych nie powiem bywa, że mi się podoba. Urządzenie salonu - baaardzo ekstrawaganckie, ale cóś w tym jest A poważnie - to ja czoło przed Wami chylę!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.10.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 chociaż u innych nie powiem bywa, że mi się podoba. Mi tez sie podoba u innych , dajmy na to u naszej przemilej sasiadki Amberci , co nie znaczy , ze bym tak chciala. Pewnie masz podobne odczucia. Dziewczyny czy Wy zescie powariowaly z tymi porzadkami????? Tosz ta sypialnia dopiero do uzytku oddana , temu porzadek wszechobecny Kulka moge sie zapisac na te antyramy Pod jednym warunkiem . Maja byc z dowozem Dpsiu Wbrew zdjeciom pokoj pomalowany jest na ciemny kolor . Dosc powaznie ciemny Ty sie uspokoj tak poza tym , bo wroca czerwone cytaty Kaska No tymi a niby jakimi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.10.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 No to juz spokojniejsza jestem. A spodziewalam sie, prawde mowiac, ze po amerykansku bedzie, no i jest. Ten kolor, wykonczenie u gory pod sufitem, szafa zabudowana..., bardzo ladnie... (musze meza namowic aby szafe konecznie od Was sciagnac - mowilam, ze cosik sciagne) No, to ja sie do Kulki dolacze z obrazkami, bo mam troche swojskich, namalowanych wlasnimy lapami. Przejzysz, a moze cos Ci sie spodoba... tylko trzeba oprawic w antyrame i jakis passepartout ( http://www.caro.pl/index.php?nav=2&oid=3&cid=33 ) obowiazkowo do tego, bo tak tylko sam obrazek bez tego, nie jest najlepszym rozwiazaniem.... Nie wiem tylko kiedy mi sie zobaczymy..., ale dogadamy sie jakos.... No i dla Szanujacago sie za oceanem mam juz tez.... A sypialnia Wasza w jakiej kolorystyce bedzie? Patrze wlasnie jaka duza jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.10.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 czesc Stolyco i Goscie przyjezdni ladnie no, ale jakos tych zdjec co o nich gadacie nie widze moze to i lepiej , ze wzgledu na ten porzadek. Ja zarzucilam sprzatanie, wychodzac ze slusznego zalozenia, ze jak sie bede wyprowadzac, to juz mi sie nie oplaca rrmi jak mysmy kopali fundamenty to Ty dopiero w dzialkach przebieralas buuu.. ale sie grzebiem albo to Wy tak pedzicie. kiedy parapetowa ? Zeljko - Ty sama te obrazki wykonalas ? bardzo ladne ..qrcze, zdolna. ps. ide bo jutro wstaje o 3.00 nie chce mi sie wierzyc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.10.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Dpsiu Wbrew zdjeciom pokoj pomalowany jest na ciemny kolor . Dosc powaznie ciemny Ty sie uspokoj tak poza tym , bo wroca czerwone cytaty Rrmisia, Ty nie bądż taka zacytana, ja Cię proszę. Bo ja się będę bała odezwać. Chciałam pochwalić, a tu masz. Opier....lili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 17.10.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 rrmi Ty mnie tu kochanienka zaraz photosy wyslij bo sie nie zalapalam bosh jak sie gratow nanosilam... ale chociaz pol piwnicy mam wysprzatane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.10.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 rrmi, Pewnie praca na maksa Cie pochlonela Strasznie tu cicho sie zrobilo Wszystko w porzadku? Mam nadzieje, ze konczycie walke z Wasza sypialnia, a kotlownia wspaniale Wam pracuje Korzystajac z okazji pouprawiam troche prywaty rrmi, nie przegonisz? Jesli 1950 wpadnie tu na troche i mialby chwile czasu, aby odpowiedziec to mam pytanie. Dzisiaj od hydraulika uslyszalam, ze moje kaloryfery nie sa zapowietrzone. To ze sa zimne poziomo (u gory cieple - na troche jak dobrze pamietacie - a na dole zimne) nie oznacza zapowietrzenia. Zapowietrzenie byloby wtedy (to z rozmowy telefonicznej z hydraulikiem), gdyby cieplo i zimo bylo pionowo. Pol kaloryfera pionowo zimne a pol cieple. Jesli natomiast jest tak jak u mnie, to znaczy ze uklad jest sprawny, niezapowietrzony tylko kominek ma zbyt mala moc Kominek to EdilKamin Aquatondo Sfera 22 moc max. 21 KW, kubatura 530 m3. Kubatura mojego domu to 670 m3, czyli byc moze to jest przyczyna niedogrzania. Z drugiej strony szkoda, ze ta informacja dotarla do mnie teraz, a nie podczas doboru elementow grzewczych, w ktorych uczestniczyl hydraulik ... Nie mniej, czy teza o braku zapowietrzenia moze byc prawdziwa? Normalnie osiwieje przez to grzanie ... Kupilam zapas termometrow ... teraz dopiero zacznie sie pelna kontrola, a nie tylko subiektywne odczuwanie rrmi, przepraszam za ta prywate, ale rece juz mi opadaja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.10.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Amber U nas dziala bardzo fajnie piec i w ogole podlogowka wszedzie to jest to. Moj Maz mowi , ze to co powiedzial hydraulik jest mozliwe ,ale raczej by dyskutowal . Zreszta jak mowi to pewnie wie. Niemniej poczekalabym na opinie 1950 , bo On najmadrzejszy. A probowaliscie odpowietrzac tak jak mowilismy? Musisz zajechac jednak do nas i zobaczyc jak prosto mamy to odpowietrzanie zorganizowane. Telefon do mnie masz , dzisiaj nie ruszamy sie z domu t jak co to dawajcie. ps.U mnie z odieraniem telefonow jest roznie , ja tyeraz tu , telefon nie wiem gdzie , to sie prosze nie zniechecac Powinnas tez powiedziec chyba juz na to czas, kto Ci tak doradzal i kto to robilta instalacje , bo to chyba troche nie tak , zeby hydraulik byl nie miejscowy , znaczy powinien byl uprzedzic , ze na wezwania bedzie pojawial sie za ...ekhmmm Mohag Kochana , myslalam , ze wszystkie swoje juz obgladneli A tu i Zosia jeszcze Ciekawam gdzie nasza AnSi bywa Dpsiu buziaki Zeljko licze na jakis ladny obrazek od Ciebie My szpachlujemy nasza sypialnie. Chyba jutro malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 18.10.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Amber Niemniej poczekalabym na opinie 1950 , bo On najmadrzejszy. odpuść sobie, nie psuj mi opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.10.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 1950 Mam nowe opakowanie wazelinki to uzywam Poza tym tutaj zaden obcy pies z kulawa noga nie zaglada , wciaz sklad rozmawiajacych ten sam , to opinia sie zachowa Amber Mam nadzieje , ze nie zamarzasz , zimno sie zbiera na noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 18.10.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 no.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.10.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 melduje, ze Net mam znowu na stale - znaczy sie na czas nieokreslony No sie rozumie, ze jak uznasz jakis moj obrazek za godny pokazywania..., to sie dogadamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 18.10.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 melduje, ze Net mam znowu na stale - znaczy sie na czas nieokreslony No sie rozumie, ze jak uznasz jakis moj obrazek za godny pokazywania..., to sie dogadamy... widziałem, podobało mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.10.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Amber Mam nadzieje , ze nie zamarzasz , zimno sie zbiera na noc Kochaniutka, wlasnie zrzucilam polar z ktorym od ponad dwoch tygodni rozstalam sie tylko trzy razy - na czas prania Teraz nie piore, co oznacza ze jest cieplej Na dole mamy juz 20 st., w sypialniach 19. Licze na wiecej, chociaz 1950 nie pozwala szalec i powoli adaptowac system, przepedzajac zimna wode Bedzie jak mowi, bo kierunek dobry Jeszcze piec godzin temu mialam tylko 17 stopni Zerknelam jeszcze raz na termometr w gabinecie (tu mamy sama podlogowke) - jest juz ... tadammmm 21 st. Wielkie dziekuje dla 1950 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.10.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 melduje, ze Net mam znowu na stale - znaczy sie na czas nieokreslony No sie rozumie, ze jak uznasz jakis moj obrazek za godny pokazywania..., to sie dogadamy... Czy Ty aby za przeproszeniem z domu nie nadajesz? Spowiadaj sie szybko. No Kochana , ale z ta skromnscia to przeginasz. Wszystkie Twoje prace reczne debesciaki 1950 to sie tak wlasnie jak byl u mnie to tak dziwnie przypatrywal . Normalnie sie balam , ze podprowadzi ta Panienke haftowana Amber Dziecino , bardzo sie cieszymy , ze juz poszlo jakos Wiedzialam , ze 1950 wart jest tej flaszki. Bo wiadomo , jakos sie trzeba zrewanzowac. U mnie ma goscine na jakies 2 tygodnie to wpadniemy latem Mam nadzieje , ze Majusia zadowolona z cieplego. Walczcie i czekamy na poranny raport Ja zostalam szpachlujaca , ale jakos duzo bylo po mnie poprawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Rrmisia a co Ty się tak uwinęłaś z tymi zdjęciami??? Sypialnia Synka wyszła super, to ja nie rozumiem Amber cieszę się że już Ci cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts