rrmi 19.10.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Szykuje mi sie tydzien pelen ekip, poprawek, montazu roznych rzeczy i atrakcji wszelakich. Zobaczymy To sie dpiero rozpijesz. Ze zgryzoty U Was tez padal snieg dzisiaj ? Kiedy zobaczylam to o malo nie zeszlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.10.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Uff, no to dobrze, że się z nami dobrze czujesz, Rrmisiu. Juz się martwić zaczęłam, że nas porzucisz i zostaniemy jako sieroty bez Wielkiej Siostry. Aż się bałam odezwać. Żeby nie być natrętem. Tak mam - zawsze bardzo się staram, żeby nie być natrętem. Ale już wiem, że u Ciebie nim nie jestem. Amber, pojęcia nie masz, jak ja się cieszę, że u Was wreszcie ciepło! Jakoś tak zżyłam się tutaj z Tobą i pozostałymi no i leżą mi na sercu Wasze sprawy. Z tymi obrazkami ja Was rozumiem. Cały czas pilnuję, żeby nie pokazać części prywatnej naszego domostwa. Publicznie pokazuję tylko część przeznaczoną dla Gości - a więc publiczną z założenia. Też bym się źle czuła wystawiając dom na widok powszechny. Znajomi - to co innego. Chyba bym na priva puszczała. Te zdjęcia, znaczy się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.10.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Uff, no to dobrze, że się z nami dobrze czujesz, Rrmisiu. Juz się martwić zaczęłam, że nas porzucisz i zostaniemy jako sieroty bez Wielkiej Siostry. No masz Aż się bałam odezwać. Żeby nie być natrętem. Tak mam - zawsze bardzo się staram, żeby nie być natrętem. Ale już wiem, że u Ciebie nim nie jestem. No chyba tak w ogole nie pomyslalas , ze wstydu bym sie spalila gdybys tak sie poczula , czy ktokolwiek inny tutaj piszacy Amber, pojęcia nie masz, jak ja się cieszę, że u Was wreszcie ciepło! Jakoś tak zżyłam się tutaj z Tobą i pozostałymi no i leżą mi na sercu Wasze sprawy. I ja mam tak samo , ostatnio brak czasu , ale zawsze chocciaz zajrze i poczytam co u Was Chyba bym na priva puszczała. Te zdjęcia, znaczy się. No niby tak , ale nie chcialabym tworzyc wokol siebie jakies tajemniczej otoczki , bo jestem zwyczajna osoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 19.10.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 rrmi, sniegu nawet nie zauwazylam. Caly dzien bylismy w Warszawie i moze z nadmiaru pracy nawet za okno nie zerknelam. Do domu przyjechalam juz po zmroku, lecac na łep na szyje do kompuetra aby nowe lacze wyprobowac, to tez aura zbyt mocno mego wzroku nie przykula ... Nie mniej, jutro robie reportaz i jesli bedzie padac snieg to z zimna chyba padne Dobrze, ze z kotlownia zdarzyliscie! A my dobrze, ze w koncu mamy ciepelko. Depsiu, Dzieki wielkie Internet jakos tak zbliza ludzi i lagodnie usuwa wszelakie bariery. Jak rrmisie pierwszy raz (poki co jedyny, ale NIE OSTATNI ) raz do nas przyjechali, to gadalismy jak starzy, dobrzy znajomi Tak nam sie dobrze gadalo, ze chyba przez godzine kawy nie podalam, bo tak nawijalismy Az mi glupio bylo, gdy zorientowalam sie, ze o suchym pysku goscie po domu chodza i doswiadczeniem sie dziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 19.10.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 rrmi, sniegu nawet nie zauwazylam. Caly dzien bylismy w Warszawie i moze z nadmiaru pracy nawet za okno nie zerknelam. Do domu przyjechalam juz po zmroku, lecac na łep na szyje do kompuetra aby nowe lacze wyprobowac, to tez aura zbyt mocno mego wzroku nie przykula ... Nie mniej, jutro robie reportaz i jesli bedzie padac snieg to z zimna chyba padne Dobrze, ze z kotlownia zdarzyliscie! A my dobrze, ze w koncu mamy ciepelko. Depsiu, Dzieki wielkie Internet jakos tak zbliza ludzi i lagodnie usuwa wszelakie bariery. Jak rrmisie pierwszy raz (poki co jedyny, ale NIE OSTATNI ) raz do nas przyjechali, to gadalismy jak starzy, dobrzy znajomi Tak nam sie dobrze gadalo, ze chyba przez godzine kawy nie podalam, lepiej napisz, że myślałaś, a może zapomną bo tak nawijalismy Az mi glupio bylo, gdy zorientowalam sie, ze o suchym pysku goscie po domu chodza i doswiadczeniem sie dziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.10.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Az mi glupio bylo, gdy zorientowalam sie, ze o suchym pysku goscie po domu chodza i doswiadczeniem sie dziela Powinas sie spalic ze wstydu I ja mam podobne odczucia. U nas jak ktos przyjezdza to ciezko Go przegonic , bywa , ze gadamy przy ognisku czy grilku do pozna w nocy. I mile to jest bardzo , tym bardziej dla nas , bo znajomych zostawilsimy raczej za oceanem . I lubie poznawac ludzi . No to zdrowko na budowie. Privow nie bedzie , niech nikt na to nie liczy , zwlaszcza Kulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.10.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 No ja wiem Rrmisiu i całkowicie popieram. A wiesz co jest najciekawsze? Ja podchodzę w bardzo podobny sposób do tego uzewnętrzniania się. Więcej jęzorem chlapię niż pokazuję. Sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.10.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 lepiej napisz, że myślałaś, a może zapomną hi hi hi , kto to wie. Niby pytala jak weszlismy , ale pozniej jakby zapomniala . Nastepna raza wezme wlasne napoje I cos dla Majutka. Nie zebym tego Brazunia , ale sama widzisz Nie masz pojecia jak bede trzymala kciuki za Ciebie jak sie juz sprawy wyjasnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 19.10.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 1950, Przejrzales mnie Teraz jak nic, gdy w goscine do rrmisiow pojedziemy to z wlasnym prowiantem i napitkiem, aby jakos zatrzec to okropne niedopatrzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.10.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Tylko nie zapomnijcie naszego zdrowia wypić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 20.10.2007 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Prywatna relacja dla Rrmisi Ławy wylane, papa na izolację poziomą i bloczki na ścianę fundamentową czekają na lepszą pogodę. Ja w międzyczasie szukam powodów, dlaczego coś mi się nie uda, ale już tak mam Nawet się zdążyłem przyzwyczaić i już ignoruję takie myśli Coraz fajniej się u Was robi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 21.10.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 słuchaj no, młoda jak mogłaś dopuścić żeby spaść na drugą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 21.10.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 słuchaj no, młoda jak mogłaś dopuścić żeby spaść na drugą stronę ja nie wiem co z Nia jest No zebysmy musieli watek odgrzewac, ogienek niczym Westalki (1950 - Tys Westalka najwieksza ) pilnowac ... no wiesz rrmi ... wstyd to okrutny rrmi, jak weekend? My nafocilismy sie na maksa A do tego wczoraj wymarzlam okrutnie. W nocy lod byl nie tylko na samochodach, ale tez na drogach ... Trzeba bardzo uwazac Depsiu, Za Wasze zdrowie zawsze! Lepiej nam zycz, aby toasty z umiarem wznosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 21.10.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Amber a jak u Ciebie z ciepełkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 21.10.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Amber a jak u Ciebie z ciepełkiem? Dzieki, ze pytasz Lepiej, zdecydowanie lepiej A najlepiej, jak chodzi naprzemiennie czyli albo podlogowka, albo kaloryfery. Wtedy jest jakos tak efektywnie Palilam w piatek, potem z racji tego ze cala sobote pracowalismy, napalilismy dopiero dzisiaj rano. Temperatura z godz. 8.00 to jakies 18,5 st w calym domu. Nie wyziebil sie wiec jakos tak drastycznie, ale ... ale to za malo aby bylo komfortowo. Palilam od 8.00 do 11.00. Po dwoch godzinach podlogowka jest wyraznie ciepla Obecna temperatura to 21-22 st. Dom nagrzal sie tez od slonca, ale mysle ze z ciepelkiem kominkowym jest juz calkiem dobrze. BTW w tym tygodniu bedzie u nas hydraulik ... Jest troche spraw do wyjasnienia, omowienia i nauczenia sie ... Na pewno sa dwa obwody do odpowietrzenia (w lazienkach jest z cieplem najslabiej), oraz wyjasnienie dlaczego gdy chodzi i podlogowka i kaloryfery to jest jakos tak malo cieplo, a duzo zimnej wody stoi w obwodach (biegam po domu i macam wszystkie rurki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.10.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Amber, dziękuję Ci, kochana! I mam nadzieję, że ciepełko już u Was zamieszka na stałe. Bo na dworze zimno idzie... A Ona...? Pewnie bierze nas na przetrzymanie i chce zagrzebać komentarze. No ale przecież nie musi tych fotek wklejać, no... Tylko niech się nie ukrywa. Bez Niej smutno jakoś tutaj na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 21.10.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 No ale przecież nie musi tych fotek wklejać, no... Tylko niech się nie ukrywa. Bez Niej smutno jakoś tutaj na forum. Depsia, wyciagaj marynowane grzybki, jakas wedzoneczke, ja dorzuce grzanca, kruche - prawie domowe , mam tez Lindta z koniakiem ... dobry jest - zostaly jeszcze 4 kostki , a zobaczysz jak sie nasza zguba odnajdzie Depsia, a jak u Was z pogoda? Ja juz chyba pytalam, ale nie wiem czy dotarlo? Gdzie Ty wlasciwie bdujesz ten swoj Gosciniec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Rrmisiu ja już nie chcę oglądać zdjęć, tylko wróć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.10.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 O co chodzi z tymi fotami? RRmi, odezwij się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 21.10.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Amber a jak u Ciebie z ciepełkiem? Na pewno sa dwa obwody do odpowietrzenia (w lazienkach jest z cieplem najslabiej), oraz wyjasnienie dlaczego gdy chodzi i podlogowka i kaloryfery to jest jakos tak malo cieplo, a duzo zimnej wody stoi w obwodach (biegam po domu i macam wszystkie rurki ) moim zdaniem, ta podłogówka jest jeszcze zapowietrzona, ale to jest moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts