Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Amberwind, no zasadniczo nie pocieszylas mnie z tymi frotkami, bo obalilas moja teorie...

No przykrasnie mi strasznie, ale toz to sama prawda :-) Jeszcze dwa lata temu mialam okrutnie dlugasne wlosy, ktore tak i siak spinalam i upinalam, wiec mam ze tak powiem doswiadczenie 8) Nie mowiac juz, ze upinam do teraz ... ale Majutkowi :-)

rrmi, ja juz przy sypialni Synka zauwazylam, ze lubisz miekkie i nastrojowe w oknach :-) Nie wiem kiedy w naszej sypialni doczekamy sie jakis zaslon ... moze wiosna, gdy slonce bedzie dokuczac :roll:

Na parterze tylko chcemy, aby cos w oknach bylo, bo nas robotnicy zza plotu ogladaja przy murowaniu domu :lol:

Depsia,

Gdybym tak obloznie chora nie byla, to dolaczylabym do SWIETOWANIA! Ale zdrowie troche kulawe, w gardle szpilki, glowa peka, nie mowiac juz o zatokach ... Wstret mam i do picia i do jedzenia ... nic przez gardlo nie przecisne, nawet winka :cry:

BTW w nocy malowalam jeszcze sciane pomiedzy szafkami w kuchni. Zapaskudzila sie okrutnie, a dzisiaj maja przyjechac szyby do przyklejenia, wiec musialam sie jakos wykazac ... I powinny byc tez lustra do lazienki ... i zaluzje do jadalni. I schodziarz-partacz tez przyjedzie ... zamiast wylegiwac sie w lozku musze pilnowac ekip :(

I jeszcze jedno, chwale dzien kiedy Marek kupil mi blue connect. Dziala wprost idealnie! :D

Amber, mam nadzieję, że wykaraskasz się z tego choróbska jak najszybciej. Chociaż nie wiem jak, bo nie leżysz. :roll: :D

Bierz lekarstwa i nie wychodź na zimno!

A siostra oddziałowa zostawiła oddział. :roll:

Qrczę blade, to sypialnia juz full wypas, lampa to już pikuś. Ja tam odkąd mam własne mieszkanie żadnyc firanek i zasłon w oknach nie wieszam - nienawidzę ich później zdejmować - prać - zakładać :evil: Bleeee!!!! Ale przyznaję, że jak patrzę na niektóre pomysła w oknach u innych to i owszem, wpadam w zachwyt.

Gratuluję jeszcze raz i jakby co jestem gotowa przesłać na priva mój mail, coby na własne oczyska obejrzeć te cuda :oops: Co Ty na to??

Amber DO KOJA!!!!! Lekarstwa - bo sposoby babci już tutaj nie pomogą - i bykiem w łóżku aż do wyzdrowienia!!!!!

A siostra oddziałowa zostawiła oddział. :roll:

To się nazywa Dobra Gospodyni :D

Dyskretna , nie narzuca się gościom a wszystko na swoim miejscu i każdy czuje się jak u siebie :D 8)

Ja to chyba jednak staroświecka jestem i bym chciała się z Gospodynią chociaż przywitać 8) :wink:

rrmi,

No wlasnie, gdzie sie zaszylas???? Wiem, wiem ... wlasna sypialnia to trzeba to jakos uczcic. Ale ile mozna swietowac, co? :evil: :lol:

Depsia, brazunia,

Gdybym tylko miala czas na lezenie, to z lozka by mnie nie wygnali ... Ale pracy mnostwo, do tego wciaz jakies budowlane zaszlosci konczymy i tak kazdego dnia ...

Dzisiaj ukonczono nam w calosci instalacje alarmu. Full-wypas ;) Lacznie z czujkami dymu i czadu. Jakby ktos szukal dobrego alarmiste, to moge spokojnie polecic :-)

Ja nie zebym tego , ale nie wiem gdzie wlozyc rece .

Zaczelam rozpakowywac ubrania , chociaz i tak w robolkach najczesciej wystepuje .

Nawet zapomnialam co mam i jakie .

Garderobe potrzebuje wieksza tak z 7 razy :-?

Przyznac sie musze bez bicia , ze szpachlowanie nie jest moja mocna strona :oops:

Brazuniu

Jak zrobie zdjecia to wysle , poki co nic oprocz stert ubran nie widac :oops:

Amber

Wez Ty sie wylecz w koncu i przyjedz do nas popodziwiac nasza nadludzka prace.

Z rzeczy organizacyjnych to jutro wieziemy dokumenty do odbioru 8)

Kierownik kazal sie uzbroic.

Na kazdy sposob :roll:

Kasia

Jak wiezba , bo nie mam czasu czytac wszedzie?

Brazuniu

Jak zrobie zdjecia to wysle , poki co nic oprocz stert ubran nie widac :oops:

Wysyłam na priv maila :lol:

Kierownik kazal sie uzbroic.

Na kazdy sposob :roll:

Może być :roll: :oops:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/0c/AK47.jpg/250px-AK47.jpg

Jea

Nie mowi sie o mnie w trzeciej osobie.

:evil:

Mowi sie , ze Wielokrotnie Przekaldana :D

:oops: :oops: :oops: :roll: myśli poszukam...ja ichnaszego używam czasem i łacinom błysne 8)

Ty nie jesteś Wielokrotnie Przekaldana :roll:

raczej Wielokrotnie Przełożona, to zdawanie nie tylko moje raczej a pewność poniekąd tu widzę 8)

P.S.

Nic nie doszło może na północ szybciej idzie