mmmad 22.10.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Amberwind, no zasadniczo nie pocieszylas mnie z tymi frotkami, bo obalilas moja teorie... Moze ktos ma jakas inna odpowiedz? rrmi w kwestii firanek: z pol roku mieszkalismy bez i sie bardzo przyzwyczailem, a teraz to mi tylko przeszkadzaja... Co prawda, sasiadow mamy daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 23.10.2007 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Amberwind, no zasadniczo nie pocieszylas mnie z tymi frotkami, bo obalilas moja teorie... No przykrasnie mi strasznie, ale toz to sama prawda Jeszcze dwa lata temu mialam okrutnie dlugasne wlosy, ktore tak i siak spinalam i upinalam, wiec mam ze tak powiem doswiadczenie Nie mowiac juz, ze upinam do teraz ... ale Majutkowi rrmi, ja juz przy sypialni Synka zauwazylam, ze lubisz miekkie i nastrojowe w oknach Nie wiem kiedy w naszej sypialni doczekamy sie jakis zaslon ... moze wiosna, gdy slonce bedzie dokuczac Na parterze tylko chcemy, aby cos w oknach bylo, bo nas robotnicy zza plotu ogladaja przy murowaniu domu Depsia, Gdybym tak obloznie chora nie byla, to dolaczylabym do SWIETOWANIA! Ale zdrowie troche kulawe, w gardle szpilki, glowa peka, nie mowiac juz o zatokach ... Wstret mam i do picia i do jedzenia ... nic przez gardlo nie przecisne, nawet winka BTW w nocy malowalam jeszcze sciane pomiedzy szafkami w kuchni. Zapaskudzila sie okrutnie, a dzisiaj maja przyjechac szyby do przyklejenia, wiec musialam sie jakos wykazac ... I powinny byc tez lustra do lazienki ... i zaluzje do jadalni. I schodziarz-partacz tez przyjedzie ... zamiast wylegiwac sie w lozku musze pilnowac ekip I jeszcze jedno, chwale dzien kiedy Marek kupil mi blue connect. Dziala wprost idealnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.10.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Ja jednak poprosze o zdjecia. Moze byc na mail-a. Jak posprzatam to tez porobie i przesle. Aha, mail-a ni mam. To nic. I tak przesle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 23.10.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 znowu się włóczysz na drugiej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.10.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Amber, mam nadzieję, że wykaraskasz się z tego choróbska jak najszybciej. Chociaż nie wiem jak, bo nie leżysz. Bierz lekarstwa i nie wychodź na zimno! A siostra oddziałowa zostawiła oddział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Qrczę blade, to sypialnia juz full wypas, lampa to już pikuś. Ja tam odkąd mam własne mieszkanie żadnyc firanek i zasłon w oknach nie wieszam - nienawidzę ich później zdejmować - prać - zakładać Bleeee!!!! Ale przyznaję, że jak patrzę na niektóre pomysła w oknach u innych to i owszem, wpadam w zachwyt. Gratuluję jeszcze raz i jakby co jestem gotowa przesłać na priva mój mail, coby na własne oczyska obejrzeć te cuda Co Ty na to?? Amber DO KOJA!!!!! Lekarstwa - bo sposoby babci już tutaj nie pomogą - i bykiem w łóżku aż do wyzdrowienia!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.10.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 rrmisia sie obrazila czy po sklepach ciagle lata i lampy szuka? Napisz z dwa slowa nie badz leniwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 24.10.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 rrmi, melduje wykonanie zadania. Tzn. pokoj w trzech kolorach wysilkiem trzech osob pomalowany w trzy tygodnie. Podloga (prawie) ulozona, bo zabraklo paneli. Ktos sie pomylil przy kupowaniu, ale nie bedziemy szukac winnych... (Panele kupilismy wg powierzchni uzytkowej a nie netto). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.10.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 A siostra oddziałowa zostawiła oddział. To się nazywa Dobra Gospodyni Dyskretna , nie narzuca się gościom a wszystko na swoim miejscu i każdy czuje się jak u siebie Ja to chyba jednak staroświecka jestem i bym chciała się z Gospodynią chociaż przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.10.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Pewnie znowu na wałku śmiga albo szpachelkom operuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 24.10.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 rrmi, No wlasnie, gdzie sie zaszylas???? Wiem, wiem ... wlasna sypialnia to trzeba to jakos uczcic. Ale ile mozna swietowac, co? Depsia, brazunia, Gdybym tylko miala czas na lezenie, to z lozka by mnie nie wygnali ... Ale pracy mnostwo, do tego wciaz jakies budowlane zaszlosci konczymy i tak kazdego dnia ... Dzisiaj ukonczono nam w calosci instalacje alarmu. Full-wypas Lacznie z czujkami dymu i czadu. Jakby ktos szukal dobrego alarmiste, to moge spokojnie polecic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.10.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 ja bardzo przepraszam, ale gdzie TY jesteś????????? no tak nas opuścić, to skandal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.10.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Na oddziale porządek robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.10.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Ja nie zebym tego , ale nie wiem gdzie wlozyc rece . Zaczelam rozpakowywac ubrania , chociaz i tak w robolkach najczesciej wystepuje . Nawet zapomnialam co mam i jakie . Garderobe potrzebuje wieksza tak z 7 razy Przyznac sie musze bez bicia , ze szpachlowanie nie jest moja mocna strona Brazuniu Jak zrobie zdjecia to wysle , poki co nic oprocz stert ubran nie widac Amber Wez Ty sie wylecz w koncu i przyjedz do nas popodziwiac nasza nadludzka prace. Z rzeczy organizacyjnych to jutro wieziemy dokumenty do odbioru Kierownik kazal sie uzbroic. Na kazdy sposob Kasia Jak wiezba , bo nie mam czasu czytac wszedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.10.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Kasia Jak wiezba , bo nie mam czasu czytac wszedzie? lepiej nie pytaj ma być podobno w piątek lub w poniedziałek na moje pytanie w który?? pan się zdenerwował, że czego ja właściwie od niego chcę????? cham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Brazuniu Jak zrobie zdjecia to wysle , poki co nic oprocz stert ubran nie widac Wysyłam na priv maila Kierownik kazal sie uzbroic. Na kazdy sposob Może być http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/0c/AK47.jpg/250px-AK47.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.10.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 cham Doloze od siebie I swinia Pogoda sie na szczescie poprawia. Brazuniu To ide po aparat Jea Nie mowi sie o mnie w trzeciej osobie. Mowi sie , ze Wielokrotnie Przekaldana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.10.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Brazuniu Poszlo U Was tez tak pieknie dzisiaj na dworzu? Moze to juz wiosna idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Na dworze ładnie, nie powiem, chociaż pioruńsko wieje Doszło Ale Ty się teroski tłumacz, co to za farba???? No jest po prostu the best!!!!! Kafle super - czyje to bo ja nie pamiętam, czy o nich pisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.10.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Jea Nie mowi sie o mnie w trzeciej osobie. Mowi sie , ze Wielokrotnie Przekaldana myśli poszukam...ja ichnaszego używam czasem i łacinom błysne Ty nie jesteś Wielokrotnie Przekaldana raczej Wielokrotnie Przełożona, to zdawanie nie tylko moje raczej a pewność poniekąd tu widzę P.S. Nic nie doszło może na północ szybciej idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts