Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

BTW Amber

Sie przydasz do pomocy , ale nie dohodzaca :roll: :D

Papierki oddane do PNIB .

Panom sniadanie przerwalam :oops:

rrmisiu,

Skrobnij jakie masz dla mnie zadania :-) Wszystkie przyjmuje na klate 8) :D

Gratuluje zlozenia papierow! Teraz tylko 21 dni i mozna swietowac!

A wlasciwie po co te papierki? :roll: Odbior powinin byc jednoznaczny z zawieszeniem firanek, i juz! powiedzcie, ze dobrze gadam! Moze troche w goraczce, ale dobrze ;)

Depsiu,

Nastepna dzialke, to z lasem kupie :-) Bardzo lubie palic w kominku ... Lubie podniesc szybe do gory i patrzec na ogienek :-) Ostatnio kupilam weglarke 8) Mam w czym goracy popiol trzymac ;) Edukuje sie w zyciu w domku i powoli zaczynam panowac nad niesfornym smietnikiem ;), popiolem w kominku, szambo juz nie takie straszne, nawet brak gazu nie doskwiera mi az tak bardzo ... chociaz ucieszyly mnie prace pana koparkowego i zapowiedzi, ze jak przyjade po 1 listopada powinna byc juz skrzynka :D

Lubie ten dom i to miejsce :-)

Ale ceny drewna to mamy kosmiczne :evil:

Rrmisiu, ja nie wiem, jak by to wyszło z kosztami transportu. U nas do kupienia jest przede wszystkim brzoza, grabu nie ma w ogóle. :roll:

Ale sucha brzoza to świetny opał do kominka.

My mamy olchę, to najwyżej na przyszły rok pogadamy, w tym to za późno. Opał trochę gorszy od brzozy, ale cena jest atrakcyjna, myślę. :D

Amber, u nas w gminie to InterCity się zatrzymuje i ja Cię znajdę w razie czego. Chcesz skandalu we wsi? To lataj i nie lecz się. Wtedy ja przyjadę i urządze pod domem skandal, że jestem porzuconą kochanką. TWOJĄ KOCHANKĄ. :lol:

Z chałupy wstyd Ci będzie wyjść jeszcze długo. 8)

Rrmisiu dzięki za informacje o płytkach :D A czy udało Ci się odnaleźć pudło z sypialnianą farbą :oops: tak delikatnie i nieśmiało.....

No i czemu znowu milczysz???

Ja tam też twierdzę, że wszystkie sierściuchy są "debeściaki" :D Kuleczko pokaż to swoje odratowane cudo :) i przesyłam uściski za dobre serducho :D

Wtedy ja przyjadę i urządze pod domem skandal, że jestem porzuconą kochanką. TWOJĄ KOCHANKĄ. :lol:

Z chałupy wstyd Ci będzie wyjść jeszcze długo. 8)

No to z grubej rury dalas :lol: :oops: :oops: :oops: Czujac pismo nosem, caly dzionek przelezalam w lozku. Nie mniej glos stracilam :( Nawet nigdzie nie dzwonie bo i tak nikt niczego nie rozumi co mowie :lol:

Depsiu, ale masz piekny avatarek 8) Alez cudny las ... na romatyczne spacery we dwoje :D Chociaz, nie wiedziec czemu z kominkiem tez mi sie kojarzy ;) :lol:

brazuniu, nasza rrmisia to pracowita i lepska Dziolcha. Pewnie teraz cos maluje szpachluje, upieksza lub mebluje :-) Ona na miejscu na pewno nie usiedzi! sadze, ze w nocy cos do nas skrobnie :-)

Jestem , jestem , tak moze duhem bardziej , wpadlam tylko na chwilke w dzien zobaczyc czy Kasce wiezbe dowiezli i dowiezli , wiec polecialam dalej :D

Brazuniu

W Niedziele bede musiala sprzatac , bo zaczynamy living robic wiec puszke sila rzeczy odnajde.

mmmadziu

Sie widzielismy i spotkalismy , bo ja byla w Twoim domu :D

Nie pamietasz? :o

Ja tam do dzis wspominam jaka masz fajna Rodzinke :D

Amber

Ladnie Ci wyszlo z tym , ze lubisz ten dom i to miejsce.

Zabrzmialo na powaznie i jakby od serca :p

Dpsiu

Masz odjazdowe pomysly

:D :D W sumie to moze jak juz zjedziesz tym InterCity do Amber to ja zapraszam serdecznie do mnie :p

Tak licze , ze dziennie po domu to i z 15 kilosow trzasne :roll:

Dobrze nam dzisiaj w sumie poszlo .

Jakby domowo sie robi :D

Dpsiu

Masz odjazdowe pomysly

:D :D W sumie to moze jak juz zjedziesz tym InterCity do Amber to ja zapraszam serdecznie do mnie :p

Też byś chciała? Chyba nie dam rady dwóch skandali jednego dnia. :roll:

Mój Stary mówi, że mam się w głowę popukać, co ja gadam. :D

rrmisia a czy nie jestescie Wy chociaz troche zmeczony ta robota?! :wink:

Przychodzisz tutaj i gadasz "bedziemy robic living" :D jakby to wszystko bylo takie ..., normalne. 8) :D :wink:

Ja nie wiem.., ale Wam sie chyba jakis specjalny tytul forumowy nalezy z racji tego, ze wszystko sami budujecie. I to w takim tepie!

No, wiem, wiem, ze co nieco robili inny - ale tez w tym pomagaliscie. Mi sie to w glowie nie miesci.

Jeszcze Twoj chlop, wiadomo kawal faceta ale Ty taka drobniutka, gdzie Ty tyle sily masz? :roll:

Normalnie mowie, tytul Wam sie nalezy! Ma ktos pomysl jaki? :roll: To zagadamy Redakcje, co??? :D

Rrmisia - IDŹ TO ZOBACZ!!! :o :o :o :lol: :lol: :lol:

House pisze wiersze!!!

RRMI

Byłaś?????? Widziałaś????? Z tym, że ten czerwony napis o Housie to link jest. :lol:

Iiiii, to chyba nie ten house!!! :D

Za powazne to jak na Niego! :lol:

Ale to by oznaczało, że można się logować pod takim samym nickiem. :o Jak długo trzeba nie używać nicka, żeby znowu był dostępny dla ogólu? :roll: Bardzo to jest ciekawe, z tym, że ja nie chcę innego nicka. :D 8)

rrmisia a czy nie jestescie Wy chociaz troche zmeczony ta robota?! :wink:

Przychodzisz tutaj i gadasz "bedziemy robic living" :D jakby to wszystko bylo takie ..., normalne. 8) :D :wink:

Ja nie wiem.., ale Wam sie chyba jakis specjalny tytul forumowy nalezy z racji tego, ze wszystko sami budujecie. I to w takim tepie!

No, wiem, wiem, ze co nieco robili inny - ale tez w tym pomagaliscie. Mi sie to w glowie nie miesci.

Jeszcze Twoj chlop, wiadomo kawal faceta ale Ty taka drobniutka, gdzie Ty tyle sily masz? :roll:

Normalnie mowie, tytul Wam sie nalezy! Ma ktos pomysl jaki? :roll: To zagadamy Redakcje, co??? :D

NAJLEPSZY SOBIERADZIK NA TYM FORUM :D :D :D

Nie wygląda mi to też na Housa. :lol: Ciekawe jest natomiast, że pojawił się ten nick. :roll:

Może ktoś będzie jeszcze miał jakiś pomysł na tytuł dla Rrmi. :p

Okropnie śmieszy mnie, jak jea pisze, że "Siora śmiga na wałku". Oczami wyobraźni widzę wtedy, jak drobniutka Rrmi jedzie z piskiem na wałku okrakiem, wałek śmiga po ścianie w te i wewte i ogólnie jest wesoło jak na kreskówkach. :lol: :lol: :lol: 8)

Amber, cieszę się, że avatar Ci się podoba - to prawdziwa radość słyszeć pochwałę z ust prawdziwego fachowca. :D