kaśka maciej 25.10.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Kasia Lepiej gadaj jak wiezba aż mnie świerzbi, żeby Ci powiedzieć ale poczekaj do jutra nie chcę zapeszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.10.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 BTW Amber Sie przydasz do pomocy , ale nie dohodzaca Papierki oddane do PNIB . Panom sniadanie przerwalam rrmisiu, Skrobnij jakie masz dla mnie zadania Wszystkie przyjmuje na klate Gratuluje zlozenia papierow! Teraz tylko 21 dni i mozna swietowac! A wlasciwie po co te papierki? Odbior powinin byc jednoznaczny z zawieszeniem firanek, i juz! powiedzcie, ze dobrze gadam! Moze troche w goraczce, ale dobrze Depsiu, Nastepna dzialke, to z lasem kupie Bardzo lubie palic w kominku ... Lubie podniesc szybe do gory i patrzec na ogienek Ostatnio kupilam weglarke Mam w czym goracy popiol trzymac Edukuje sie w zyciu w domku i powoli zaczynam panowac nad niesfornym smietnikiem , popiolem w kominku, szambo juz nie takie straszne, nawet brak gazu nie doskwiera mi az tak bardzo ... chociaz ucieszyly mnie prace pana koparkowego i zapowiedzi, ze jak przyjade po 1 listopada powinna byc juz skrzynka Lubie ten dom i to miejsce Ale ceny drewna to mamy kosmiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.10.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Kulka, Wklejaj te zdjecia! Podobnie jak rrmisia, uwielbiam wszystkie siersciuchy! Moze troche mniej koty ... ale to tylko przez moje kichanie i prychanie na ich widok No, nie daj sie prosic tylko wklejaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 26.10.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Mi to tam w sumie tez bez znaczenia czy brzydki i kulawy (...) czy urodziwy , ja lubie kazde co na 4 chodzi To my sie jednak gdzies wczesniej musielismy spotkac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.10.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Rrmisiu, ja nie wiem, jak by to wyszło z kosztami transportu. U nas do kupienia jest przede wszystkim brzoza, grabu nie ma w ogóle. Ale sucha brzoza to świetny opał do kominka. My mamy olchę, to najwyżej na przyszły rok pogadamy, w tym to za późno. Opał trochę gorszy od brzozy, ale cena jest atrakcyjna, myślę. Amber, u nas w gminie to InterCity się zatrzymuje i ja Cię znajdę w razie czego. Chcesz skandalu we wsi? To lataj i nie lecz się. Wtedy ja przyjadę i urządze pod domem skandal, że jestem porzuconą kochanką. TWOJĄ KOCHANKĄ. Z chałupy wstyd Ci będzie wyjść jeszcze długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.10.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Rrmisia - IDŹ TO ZOBACZ!!! House pisze wiersze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.10.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Rrmisiu dzięki za informacje o płytkach A czy udało Ci się odnaleźć pudło z sypialnianą farbą tak delikatnie i nieśmiało..... No i czemu znowu milczysz??? Ja tam też twierdzę, że wszystkie sierściuchy są "debeściaki" Kuleczko pokaż to swoje odratowane cudo i przesyłam uściski za dobre serducho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.10.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Dzień dobry, to ja Chciałam tylko powiedzieć, że więźba przywieziona, układana ma być jutro. A Ciebie znowu nie ma Dowidzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 26.10.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Wtedy ja przyjadę i urządze pod domem skandal, że jestem porzuconą kochanką. TWOJĄ KOCHANKĄ. Z chałupy wstyd Ci będzie wyjść jeszcze długo. No to z grubej rury dalas Czujac pismo nosem, caly dzionek przelezalam w lozku. Nie mniej glos stracilam Nawet nigdzie nie dzwonie bo i tak nikt niczego nie rozumi co mowie Depsiu, ale masz piekny avatarek Alez cudny las ... na romatyczne spacery we dwoje Chociaz, nie wiedziec czemu z kominkiem tez mi sie kojarzy brazuniu, nasza rrmisia to pracowita i lepska Dziolcha. Pewnie teraz cos maluje szpachluje, upieksza lub mebluje Ona na miejscu na pewno nie usiedzi! sadze, ze w nocy cos do nas skrobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.10.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Jestem , jestem , tak moze duhem bardziej , wpadlam tylko na chwilke w dzien zobaczyc czy Kasce wiezbe dowiezli i dowiezli , wiec polecialam dalej Brazuniu W Niedziele bede musiala sprzatac , bo zaczynamy living robic wiec puszke sila rzeczy odnajde. mmmadziu Sie widzielismy i spotkalismy , bo ja byla w Twoim domu Nie pamietasz? Ja tam do dzis wspominam jaka masz fajna Rodzinke Amber Ladnie Ci wyszlo z tym , ze lubisz ten dom i to miejsce. Zabrzmialo na powaznie i jakby od serca Dpsiu Masz odjazdowe pomysly W sumie to moze jak juz zjedziesz tym InterCity do Amber to ja zapraszam serdecznie do mnie Tak licze , ze dziennie po domu to i z 15 kilosow trzasne Dobrze nam dzisiaj w sumie poszlo . Jakby domowo sie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.10.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Rrmisia - IDŹ TO ZOBACZ!!! House pisze wiersze!!! RRMI Byłaś?????? Widziałaś????? Z tym, że ten czerwony napis o Housie to link jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.10.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Fajnie, że jesteś Z tą puszką spokojnie, od tego nie zależy moje życie P.S. Korcą mnie te gołąbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.10.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Dpsiu Masz odjazdowe pomysly W sumie to moze jak juz zjedziesz tym InterCity do Amber to ja zapraszam serdecznie do mnie Też byś chciała? Chyba nie dam rady dwóch skandali jednego dnia. Mój Stary mówi, że mam się w głowę popukać, co ja gadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.10.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 rrmisia a czy nie jestescie Wy chociaz troche zmeczony ta robota?! Przychodzisz tutaj i gadasz "bedziemy robic living" jakby to wszystko bylo takie ..., normalne. Ja nie wiem.., ale Wam sie chyba jakis specjalny tytul forumowy nalezy z racji tego, ze wszystko sami budujecie. I to w takim tepie! No, wiem, wiem, ze co nieco robili inny - ale tez w tym pomagaliscie. Mi sie to w glowie nie miesci. Jeszcze Twoj chlop, wiadomo kawal faceta ale Ty taka drobniutka, gdzie Ty tyle sily masz? Normalnie mowie, tytul Wam sie nalezy! Ma ktos pomysl jaki? To zagadamy Redakcje, co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.10.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Rrmisia - IDŹ TO ZOBACZ!!! House pisze wiersze!!! RRMI Byłaś?????? Widziałaś????? Z tym, że ten czerwony napis o Housie to link jest. Iiiii, to chyba nie ten house!!! Za powazne to jak na Niego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.10.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Rrmisia - IDŹ TO ZOBACZ!!! House pisze wiersze!!! RRMI Byłaś?????? Widziałaś????? Z tym, że ten czerwony napis o Housie to link jest. Iiiii, to chyba nie ten house!!! Za powazne to jak na Niego! Ale to by oznaczało, że można się logować pod takim samym nickiem. Jak długo trzeba nie używać nicka, żeby znowu był dostępny dla ogólu? Bardzo to jest ciekawe, z tym, że ja nie chcę innego nicka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.10.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 rrmisia a czy nie jestescie Wy chociaz troche zmeczony ta robota?! Przychodzisz tutaj i gadasz "bedziemy robic living" jakby to wszystko bylo takie ..., normalne. Ja nie wiem.., ale Wam sie chyba jakis specjalny tytul forumowy nalezy z racji tego, ze wszystko sami budujecie. I to w takim tepie! No, wiem, wiem, ze co nieco robili inny - ale tez w tym pomagaliscie. Mi sie to w glowie nie miesci. Jeszcze Twoj chlop, wiadomo kawal faceta ale Ty taka drobniutka, gdzie Ty tyle sily masz? Normalnie mowie, tytul Wam sie nalezy! Ma ktos pomysl jaki? To zagadamy Redakcje, co??? NAJLEPSZY SOBIERADZIK NA TYM FORUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.10.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 A ja juz nawet nie pamietam czy House byl House czy house..., ale to chyba nie On, z reszta niech sie sam przyzna.., znaczy sie wypowie. Co do tytulu, bardzo trafny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.10.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Nie wygląda mi to też na Housa. Ciekawe jest natomiast, że pojawił się ten nick. Może ktoś będzie jeszcze miał jakiś pomysł na tytuł dla Rrmi. Okropnie śmieszy mnie, jak jea pisze, że "Siora śmiga na wałku". Oczami wyobraźni widzę wtedy, jak drobniutka Rrmi jedzie z piskiem na wałku okrakiem, wałek śmiga po ścianie w te i wewte i ogólnie jest wesoło jak na kreskówkach. Amber, cieszę się, że avatar Ci się podoba - to prawdziwa radość słyszeć pochwałę z ust prawdziwego fachowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.10.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Głosuję na Najlepszy Sobieradzik Świetny tytuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts