rrmi 27.10.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Głosuję na Najlepszy Sobieradzik Świetny tytuł Ten sobieradzik to juz wcale mi sie nie tego I w ogole to nie tego . I tak te oswiecenie mnie jakos irytuje. Dpsiu To nie nasz Housik, nie wydaje mi sie. Brazuniu Kolor to salmon stream2173-30 BM Okropnie śmieszy mnie, jak jea pisze, że "Siora śmiga na wałku". Oczami wyobraźni widzę wtedy, jak drobniutka Rrmi jedzie z piskiem na wałku okrakiem, wałek śmiga po ścianie w te i wewte i ogólnie jest wesoło jak na kreskówkach. Dpsiu Aha , zeby nie bylo. To ja wcale nie jestem drobniutka przeciez . I zjem jak chlop na budowie. I w sumie to pluje jak chlop na budowie , najbardziej to lubie Zeljko Kiedy mam jakies obiadki szykowac dla Was ? Dzisiaj gotowalam zupe , po raz pierwszy od Waszej wizyty kiedy to gotowalam dla Stefka i tak sobie wspomnialam Jutro pewnie bedziemy mieli juz caluska kuchnie w k-g I zaraz plytki i sie z garazu wyniesiemy z jedzeniem Pewnie golabkow nagotuje z tej okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.10.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Głosuję na Najlepszy Sobieradzik Świetny tytuł Ten sobieradzik to juz wcale mi sie nie tego I w ogole to nie tego . I tak te oswiecenie mnie jakos irytuje. Nie chcesz, to trudno Ale jak już w końcu ruszę, to i tak będę wiedziała, do kogo z pytaniami uderzać Brazuniu Kolor to salmon stream2173-30 BM A przy okazji możesz to BM rozwinąć Pewnie golabkow nagotuje z tej okazji Mniam,mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.10.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Brazuniu Benjamin Moore Te duluxy i inne tikurile sie chowaja . Sluchajcie mnie uwaznie Moje Drogie .!!!! Nie robie niczego co jest jakies bardzo wyjatkowe . Nie uwazam , ze mi sie jakiekolwiek tytuly naleza czy podziw czy co inne Ot , jak mowie dom budujemy. No dobra , mozecie do mnie na pni sie odnosic Albo wasza wysokosc pomocnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.10.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Wasza wysokosc pomocnik !!! To jest to! Tytul jak ulal! p.s. rrmi ciesze sie na te golabki, ale ni ma kiedy teraz przyjechcac, maz bedzie na wyjezdzie, my sami w domku a ja tak daleko nie jezdze, bo bym sie zgubila..., a samoloty do Was nie lataja.... Ale zawsze mozecie wpasc do mnie aby czas mi szybciej minal.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.10.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Zeljko My juz nawet na sumie nie bywamy , a Ty nas chcesz rozrywkowo zaangazowac? Chcialam cos zakomunikowac i zapomnialam kurna co. Amber Czy wciaz zyjesz ? Pewnie na weselu sie bawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.10.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Zeljko My juz nawet na sumie nie bywamy , a Ty nas chcesz rozrywkowo zaangazowac? Chcialam cos zakomunikowac i zapomnialam kurna co. Bilobil Bo Ty nawet zapominasz o nas ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.10.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Kasia Co Ty za bzdury wygadujesz no sie wez i popukaj Farby juz kupilas ? Zaraz sie wykonczeniowka zacznie to sie zastanawiaj , zeby pozniej nie na lapu capu Widze Brazuniu , ze Ty lubisz golabki Ja z wloskej kapusty najbardziej , takie jakby ladniejsze sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.10.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Dzieki serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.10.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Kasia Co Ty za bzdury wygadujesz no sie wez i popukaj Farby juz kupilas ? Zaraz sie wykonczeniowka zacznie to sie zastanawiaj , zeby pozniej nie na lapu capu Widze Brazuniu , ze Ty lubisz golabki Ja z wloskej kapusty najbardziej , takie jakby ladniejsze sa nie kupiłam jeszcze, ale się rozglądam a gołąbki też lubię i robię tylko we włoskiej kapuście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 27.10.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 nie lubie golabkow, nie lubie farb, nie lubie pomagac, nie lubie sie meczyc, nie lubie stolarzy, nie lubie jak mnie glowa naparza, nie lubie ... ostatnio nic nie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.10.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Mohag Kochana , no co jest na rzeczy ? Jesli moge odpowiedziec cos fajnego ,t chetnie pomoge.Jako pierwszy pomysl :Jesli pojdziesz pograbic 5 minut liscie to beda Cie bolaly rece i zapomnisz o innych sprawach. Moze byc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.10.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 O jakiej Ty rozrywce mowisz, bo ja nie bardzo rozumiem. Przyjsc pogadac, kawy sie napic, stare mieszkanie zobaczyc... Meza nie ma do piatku, to troche nudy mi skrocisz. Wtorek moze byc ladny, albo sroda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.10.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Czwartek tez moze byc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 27.10.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 oj te Twoje liscie Slonce, to pikus w porownaniu do porzadkow jakie dzis z tego nielubienia zrobilam ... normalnie jak kiedys moja babcia na swieta, horror dla domownikow ale trudno musza te moje fale nielubienia przezyc.. przejdzie mi i bedzie gut ale lubie, przyjsc pogadac, kawy sie napic i stare mieszkanie poogladac, tylko kurna to tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 27.10.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Mi to tam w sumie tez bez znaczenia czy brzydki i kulawy (...) czy urodziwy , ja lubie kazde co na 4 chodzi mmmadziu Sie widzielismy i spotkalismy , bo ja byla w Twoim domu Nie pamietasz? Ja tam do dzis wspominam jaka masz fajna Rodzinke No i skonczylo sie rumakowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.10.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 a zajrze widze, ze robota sie posuwa, to i dobrze. szorowalam dzisiajplytki w kuchni i ten tam , no - pochlaniacz. znaczy w starej kuchni. a potem wzielam i smazylam watrobke no zesz - sie wszystko pochlapalo. poza tym w ogole nie przepadam za watrobka. tez bym lubila przyjsc , kawy sie napic i mieszkanie poogladac - tylko tez mam wszedzie tak daleko rrmi - a ogrod tez bedziecie sami ? czy za pomoca ogrodnika ? acha- drzwi wejsciowe zamontowalim . nie podobaja mi sie i teraz nie wiem wymieniac czy przeczekac i polubic a poza tym wszystko fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.10.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Zosia, Wy to chociaż z Brazą macie bliżej. Nie wiem, gdzie okolice Zeljki są. Też mam wszędzie daleko. Rrmisia, to ja może jednak kiedyś na te gołąbki zajadę. Lubię gołąbki. Fajnie, że kuchnia się wyłania z mroków niebytu. Radosny czas teraz masz. święta będziesz obchodzić w pięknym nowym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 28.10.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Amber Czy wciaz zyjesz ? Pewnie na weselu sie bawi Wstenie myslalam, ze to bedzie jakies 12 godzin pracy, z ktorych zrobilo sie 16 Jedynym pocieszeniem jest to, ze ludzie wyjatkowi, wlasciwie jak dobrzy Znajomi, nie mowiac juz o calej Uroczystosci, ktora byla zjawiskowa Mimo, ze ledwo zywa bylam, to jakos calosc atmosfery podtrzymywala mnie w dobrej kondycji Dzisiaj jednak stwierdzam, ze sprawa jest chyba rozwojowa Od wczoraj juz nie tylko nie mowie, ale jak staram sie cos powiedziec to z atakiem miotajacego kaszlu No i chyba cos swiszczym mi w oskrzelach ... Jesli wiec ktos mam jakiegos dobrego interniste pod reka i nie za daleko, to chetnie skorzystam ... Gripex to w telewizji tylko pomaga ... rrmi, moze Ty kogos blisko znasz? Koniecznie prywatnie, bo w kolejkach stac nie moge ... rrmisiu, ja wiem, ze napiszesz, iz nie robicie nic szczegolnego i w ogole Nie mniej, my tez z prawdziwym zachwytem i pozytywna zadroscia na Was patrzymy! Ktos powie, wielkie mi halo przykleic plyte KG, zaszpachlowac, polozyc plytki, czy zmajstrowac kotlownie. Ale z naszego punktu widzenia, to wyczyny niemal bohaterskie Sama widzialas z jaka enigma w oczach parzymy na rurki, zawory i inne takie Dla nas niewatpliwie jestescie Najlepszymi Sobieradzikami No nic ... pojde jednak do lozka ... milego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.10.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Chyba zaraz pójdę sprawdzić o której ten InterCity odchodzi. Ja wiedziałam, że tak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 28.10.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Chyba zaraz pójdę sprawdzić o której ten InterCity odchodzi. Ja wiedziałam, że tak będzie. Depsia, No nie nerwuj sie No myslalam, ze sie szybko wylecze, bo ja generalnie nie choruje ... Ale jakos potoczylo sie dla nas inaczej, bo i Marek tez "rozwojowy". Lezymy, spimy i wstajemy tylko na siusiu i na rosol Knorra Znowu idziemy ... ciekawe co dodaja do Fervexu, ze tak zaraz po nim zapadam w drzemeczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts