rrmi 28.10.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Tylko przelotem jestem. Pytam wiec na szybko Amber czy czegos nie potrzebujecie ? Oprocz internisty oczywiscie. Jak cos to dzwon , bo tutaj zajrze za jakis czas dopiero. Kurde , plytki polozylam w wejsciowym holu i nie wiem jaki kolor scian mam zapodac. Nic mi nie pasuje Znaczy te plytkki tak sonie probnie tylko leza , ukladanie kuchni i wejscia okolo srody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.10.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Rrmi, Wy chyba na jakichś dopalaczach zaiwaniacie! Już płytki kładziecie??? Znowu jestem w szoku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.10.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Rrmisia, ja się domagam informacji!!! Proszę mi raz-raz na priva o tych pomidorach!!! No i co ja mam z grzybkami zrobić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.10.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Znowu jestem w szoku!!! Faktycznie , pobladlas jakos Pomidory przyjda niebawem W zamian na informacje , bedziesz zobowiazana wytlumaczyc mi jak to sie sieje Grzybkow nie zabiora chyba , bo na lotnisku psy je wykrywaja . Amerykane nie wiedza jakie to dobre jest. Pewnie mysla , ze jaka trucizna Chyba dam w holu oliwkowy , w dlugim holu taki jakby ciemniejszy oliwkowy , a w livingu calkiem ciemny taki jakby zielony. Z tym , ze wszystkie w takiej jakby jednej tonacji czy jak to sie mowi. To Amber jakos moze rozkmini Cos nam tortu nie przywiozla weselnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.10.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Jasne, że pobladłam. Z wrażenia. To może ja wyślę Tobie te grzybki i niech je sobie zjedzą jak tutaj przyjadą. A wytłumaczyć - żaden problem. Chcesz teraz czy wiosną? Oliwkowy to dobry kolor jest, z tym żeby nie było za ciemno. Dobre oświetlenie trzeba założyć, bo ciemne kolory powodują optyczne zmniejszenie przestrzeni. Jak będa na ścianach, to będzie się wydawało mniejsze. Ale Ty na pewno wiesz najlepiej jaki kolor tam chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.10.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 No dobra , a jesli Housik sie zrzeknie tych grzybkow to moze ja bym je przejela a przez telefon opowiem Mu jakie dobre byly Moze i sam zje , bo chyba bedzie biznesowo w tym roku jeszcze w Polsce , to bym nagotowala. Tylko wez takiemu nagotuj jak masz dwie lew rece do gotowania Znaczy ja mam Z tym , ze mam inne zalety . Rozne Co do kolorow to beda ogolnie ciemne , tylko wejscie nie az takie ciemne. U nas sie nic nie zmniejszy , a jak chce to moze nawet . Kiedy zobaczylam moj hol od kuchni do sypialni to pomyslalam , ze dluzszy jest od wagonu kolejowego Dom juz w czescie z k-g , taki juz domowy , wyglada naprawde pieknie. Chyba raz w zyciu nie zaluje wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.10.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Ja tam na wszystko się zgadzam. Fajnie jest, jak człowieka cieszy to, co zrobił. I jak czuje, że dokonał słusznego wyboru. No to może rzuć jakim adresem na priva, cobym mogła to wysłać. Obiecuję, że na forum nie podam. Mówiłaś, że już kiedyś taki numer Ci wycięli. Ale ja nie z tych. Też mam parę zalet. Jedną jest dyskrecja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.10.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 ciemna zielen z bialymi "listwami" przy suficie na ten przyklad... ech cacuszko, bardzo mi sie podoba tz u kogos mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.10.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 ciemna zielen z bialymi "listwami" przy suficie na ten przyklad... ech cacuszko, bardzo mi sie podoba tz u kogos mi sie podoba No dobra , ale plytki mam takie jakby piaskowo kremowe To co? A , u nas te listwy pod sufitem i przy podlodze sa nie bale tylko ecru czy jakies takie kremowe To co ? Dpsiu Ja zartowalam , gdzie bedziesz wysylala grzyby. Jeszze zdaze nazbierac u nas. Wciaz sa. Kilka dni temu znowu pod tarasem znalazlam wielgachnego takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.10.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Ja po prostu chciałabym dotrzymać umowy - House sam zaproponował, że on chciałby grzyby suszone, no to ja się zgodziłam. Ale jak nie chcesz podać, to ja już nie wiem, co robić. A ten zielony to ładny, widziałam w jednym dzienniku fotki z wnętrza z ciemnozieloną ścianą - wyglądało to pięknie. Wiem, że oliwkowy to inny, ale myślę, że do ecru będzie pięknie pasował, taki stonowany odcień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.10.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Ale jak nie chcesz podać, to ja już nie wiem, co robić. Kochana , nie zebym ja nie chciala. Naprawde On tych grzybow niezabierze ze soba . Zabiora na lotnisku zasem nawet ludziom kielbase zabieraja. Pewnie pozniej jedza i sie dziwia , ze takie dobre Podumam z tymi kolorami jak polozymy plytki. Cos wymysle . Mam nadzieje. Jeszcze mi taki kakaowy chodzi po glowie , ale chyba w kuchni tak zrobie , w sumie to nie wiem. Beda plytki , bedzie reszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.10.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 no to cudo... jak masz plytki piaskowo-bezowe to to ecru bedzie perfeto ja w przyziemiu do takich piaskowo-bezowych plytek walne seredyn na paru czesciach scian, chociaz taka ciemna zielen bylaby tez cacy ... tylko ze za ciemno dla mnie. ale odgapie chyba od Ciebie ten ecru na drzwi do przyziemia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.10.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Mohag A Ty sie juz dzisiaj uspokoilas jakos ? Wewnetrznie oczywiscie. Mowisz , ze dobrze bedzie ? No pewnie tak. Jutro musze jakos kupic plytki do kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 28.10.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Ja po prostu chciałabym dotrzymać umowy - House sam zaproponował, że on chciałby grzyby suszone, no to ja się zgodziłam. Ale jak nie chcesz podać, to ja już nie wiem, co robić. dps, adres na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.10.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Pewnie ze bedzie dobrze a co ma nie byc wierze w Ciebie i Twoje zdolnosci dobierania... niby mowisz ze nie masz oka hihi ale wszystko dobierasz tak jak powinno byc czyli jak nie masz oka, to masz wyczucie ..... troche mi nerw przeszedl, ale nie moge jezdzic do Rubika bo mnie szlaczek trafia chyba za duzo od tej starej chalupy wymagam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.10.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Ja po prostu chciałabym dotrzymać umowy - House sam zaproponował, że on chciałby grzyby suszone, no to ja się zgodziłam. Ale jak nie chcesz podać, to ja już nie wiem, co robić. dps, adres na priv Jakoś niejasno się wyrażam. Mnie o to się rozchodziło, że jak Rrmisia nie ma życzenia podawać mi adresu (na priv oczywiście) no to ja nie mam jak podać im grzybów. Może pojedliby w Polsce. Ale nie żebym się upierała, adres to bardzo prywatna sprawa jest. A Siostra Przełożona chce im dać te spod tarasu. Chyba, że jakieś fajne halucynki tam ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.10.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Rrmisiu ja kocham gołąbki, ale nie umiem robic Ot, przyznałam się i pewnie mnie śmiechem zabijecie, bo to podobno proste jest, jak budowa cepa. Ale nie dla mnie, niestety. Mam jednak inne talenta. Ja myśle, że zielona (ciemnozielona) ściana będzie do tych płytek pasowała. Jeśli znajdę zdjęcia z pokoju mojej osobistej córci, wyślę Ci na priva. Jasna podłoga (panele) i ciemnozielona ściana. Zaraz idę szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 28.10.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Ja po prostu chciałabym dotrzymać umowy - House sam zaproponował, że on chciałby grzyby suszone, no to ja się zgodziłam. Ale jak nie chcesz podać, to ja już nie wiem, co robić. dps, adres na priv Jakoś niejasno się wyrażam. Mnie o to się rozchodziło, że jak Rrmisia nie ma życzenia podawać mi adresu (na priv oczywiście) no to ja nie mam jak podać im grzybów. Może pojedliby w Polsce. Ale nie żebym się upierała, adres to bardzo prywatna sprawa jest. A Siostra Przełożona chce im dać te spod tarasu. Chyba, że jakieś fajne halucynki tam ma. ale to mój adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.10.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Ja po prostu chciałabym dotrzymać umowy - House sam zaproponował, że on chciałby grzyby suszone, no to ja się zgodziłam. Ale jak nie chcesz podać, to ja już nie wiem, co robić. dps, adres na priv Jakoś niejasno się wyrażam. Mnie o to się rozchodziło, że jak Rrmisia nie ma życzenia podawać mi adresu (na priv oczywiście) no to ja nie mam jak podać im grzybów. Może pojedliby w Polsce. Ale nie żebym się upierała, adres to bardzo prywatna sprawa jest. A Siostra Przełożona chce im dać te spod tarasu. Chyba, że jakieś fajne halucynki tam ma. ale to mój adres O żesz... Dawaj, jak oni nie chcą, to mogę Tobie pulę Housa przesłać - no problem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 28.10.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 rrmi, dzieki za gotowosc do pomocy, ale na szczescie wszystko mamy No prawie wszystko, bo tylko troche wiecej zdrowia by sie przydalo Przespalismy prawie caly dzien, jutro tez czeka nas "plackowanie" w lozku Ale dyskusja o kolorach Ja generalnie nie bardzo z zieleniami ... Moze dlatego, ze podswiadomie czuje, ze doprawdy okropnie sie z zielenia czy oliwka komponuje Jako typ "letni" wybieram wszelakie chlodne odcienie od ecru, barw pastelowych, az do koloru kawy czy czekolady. Lubie tez neutralna biel, czern czy szary, ale te dwa ostatnie we wnetrzach bardziej jako akcenty ... jedynie czern moze byc jako total look ale tylko w ubraniu U nas domu (rrmini potwierdzi ) dominuja barwy bardzo lekkie, lub po prostu biel. Jednak wazniejsza niz kolory staje sie faktura i material, stad kamien, drewno, czy szklo... Docelowo, kazde pomieszcznie ma byc spojne z caloscia. Dla jednych to nuda (zdaje sobie z tego sprawe), ale nam tak pasuje, chociaz nie powiem podziwiamy wnetrza w ktorych kazde pomieszczenie ma swoj indywidualny i odrebny styl. Fajnie, ze kazdy jest inny i mamy tak wiele pomyslow na swoje domki Przynajmniej nie jest nudnawo i zawsze bedzie o czym podywagowac rrmi, BM to doskonale farby. Pewnie wysycenie kolorow jest piekne, jak i jakosc malowania. Ile warstw kladziecie, aby uzyskac pozadany efekt? brazunia, nie boj nic. Ja tez "5" z gotowania na pewno bym nie dostala Z drugiej strony ja po prostu nie lubie pichcic, dlatego nawet kuchnie potraktowalam troche po macoszemu, nie wnikajac czy wybrany piekarnik ma 999 funkcji wazenia, pieczenia, obracania i dmuchania Nie to co z wanna ... tutaj wszystko musialo byc tak jak trzeba Depsiu, o jakich grzybkach mowa? Jakos nie w temacie jestem, a smakowicie sie zrobilo wyjatkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts