Mohag 01.11.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Czuję na plecach zimny oddech zimy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.11.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Czuję na plecach zimny oddech zimy .... Ty juz nie masz calkiem czucia Ja tam wiosne czuje W sercu. Za dni pare mam 20 rocznice slubu , to sobie tak czuje To po maluchu Jutro rano zaczynamy klasc plytki Dzisiaj zaplismy , maly zlot forumowy nam sie zrobil , bardzo przyjemny, to odsapnelismy i jutro ruszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 01.11.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 jak moge miec czucie jak nogi mi zmarzly okropniascie musze wymyslic cos z tym paleniem na tarasie... ale ja tak niecierpie chodzic w skarpetach po domu a na wyjscie nie chce mi sie zakladac fju-fju 20 lat ja sie tego nie doczekam ale tez mi dobrze tz o 20-sta rocznicy slubu mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.11.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 rrmi, no to gratulacje z okazji rocznicy, tak na zaś, jakbym se zapomniała hmm, płytki, fajnie macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.11.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 musze wymyslic cos z tym paleniem na tarasieWiem , wiem jai to problem. U mnie sie licy poki co budowa , wiec pale gdzie popadnie Z tym , ze dobre se juz konczy. Niedlugo razem bedzemy po tarasach popalac Patrz Kasia Jak Ty do mnie przyszlas to ja bylam u Ciebie Jak tam wiezba , ladna co nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.11.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Patrz Kasia Jak Ty do mnie przyszlas to ja bylam u Ciebie Jak tam wiezba , ladna co nie ? Jakieś przyciąganie, nie?? A więźba przecudnej urody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.11.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Heeejjj I ten ostatni post Byłyśmy u siebie w tym samym czasie Noooo, co ś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.11.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 A więźba przecudnej urody Podejrzewam , ze tylko moja jest ladniejsza. Z tym , ze w mojej okolicy Cos w tym jest , to pewnie jakis znak. Pewnie ktos nas oplotkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.11.2007 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Jea poduma i bedzie cos z tego , byle nie male Jeatka ps.Ludzie maja powazniejsze choroby Ej tam Rrmisiu zara Jeątka Najpierw trzeba się poznać bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.11.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 No proszę, to nie tylko u mnie wczoraj forumowe spotkania były. Rrmisia, gratulacje serdeczne z okazji ukończenia 20 lat! Ja w tym roku zostałam pełnoletnią osiemnastką. Ja tam nie wiem, ale od myślenia to chyba nawet Jea się nie rozmnoży. Kasia, gratuluję więźby! Deszcz u nas siąpi i szaro na dworze. Aż nic się nie chce. Biorę się zaraz za robotę, bo w niedzielę synek 18 lat kończy. Powinnam się cieszyć, a mi smutno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.11.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 No dzięki dps Ale Wam się dzieci zestarzały bo przecież Wy ciągle młode jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 02.11.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 musze wymyslic cos z tym paleniem na tarasieWiem , wiem jai to problem. Niedlugo razem bedzemy po tarasach popalac a co, doły społeczne wystarczy rzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.11.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 rrmisiu, Cudnego Swietowania!!!! Wszystkiego Naj, bo okazja zacna Skrobnij ... bedzie pewnie winko, muza, afrodyzjaki w kolacji i feromony w powietrzu Uuuuu ... nie to abym w prywatnosc kukala, ale tak jakos to sobie wyobrazam BTW wielce oryginalni jestescie. Malo znam par, ktore w listopadzie slubuja Depsiu, No to wkrotce i z Wami bedziemy Swietowac 18 lat ... powazny wiek Te Dzieci to cos za szybko sie starzeja Mohag, U mnie jest odwrotnie Moge nie miec niczego, byleby skarpetki na stopkach byly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 02.11.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 a co, doły społeczne ale jakie doly wystarczy rzucić rzucic to najlatwiej wiesz ile to samozaparcia potrzeba zeby tak cale dorosle zycie, na tarasie w zimno, zawieje, zamiecie itp Amber, ja mam taka dziwna przypadlosc ze w skarpetkach staje sie leniwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.11.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Tiaaa... No jakos w ogóle mnie nie cieszy ta 18-tka Dziecka... Amber, ja to Cię rozumiem z tymi skarpetkami. Chociaż Mohag też rozumiem, że jak ciepło i fajnie, to się ma lenia. Ale jak mi zimno to tym bardziej nie umiem się zmobilizować do żadnego działania. 1950 - jakie doły? Czyżbyś był nikczemnego wzrostu? Nieeeee.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.11.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 http://ekartki.net.pl/kartki/7/946.jpg Świętujcie i cieszcie się sobą!!!! Życzę Wam, żebyście się pięknie razem zestarzeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 02.11.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 : 1950 - jakie doły? Czyżbyś był nikczemnego wzrostu? Nieeeee.... jak to to Ty nie wiesz, że tylko doły społeczne palą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.11.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 : 1950 - jakie doły? Czyżbyś był nikczemnego wzrostu? Nieeeee.... jak to to Ty nie wiesz, że tylko doły społeczne palą Ranyyyy!!!! To ja dół społeczny jestem Patrz Pan, czegoż to się można na tym Forum dowiedzieć o sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 02.11.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 brazia, kochanienka to Ty calkiem do tylu jestes te doly spoleczne to od dawna obowiazuja ide sie pakowac, doly potrzebuja tez od czasu do czasu troche odpoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.11.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Amber, ja mam taka dziwna przypadlosc ze w skarpetkach staje sie leniwa Mohag, Zaiste interesujaca korelacja Ja podobnie jak Depsia, od zimna hibernuje i niezdolna sie staje do czynnosci wszelakich, a ze marzne od stop, to tylko skarpetki (i podlogowka ) sa zrodlem rozleglego szczescia i ... aktywnosci Mohag, milej podrozy Ma byc zimno, wiec nie zapomnij o rumie do herbatki i podpalkach na ognisko 1950, eeee tam opowiadasz My palimy w kominku, a tak calkiem doly dolow to chyba nie jestesmy Chociaz kto to wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts