Aggi 17.10.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 dzińdybry to u rrmiów się ostro ekhm posuwa proces budowlany Dlatego rrmia taka nieprzytomna z lekka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.10.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Sam to sie akurat ten proces nie posuwa J dzieki , teraz jak jestes juz taki zaangazowany to sie z Toba umowie pod tym palacem Brat Ty mie tu stresu nie wmawiaj ale fajne tempo, zapal i optymizm . moze sie zarazisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 17.10.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 wielkie dzięki, ale rok temu o mało nie nabawiłem się zapalenia płuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.10.2006 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Nie wypominaj tak Tradycyjnie prosze dzis o kciukasy Jakies fundamenty mi sie teraz snia po nocach . Co za los Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.10.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 [ ... najnowsze badania mówią, że 3 na 10 Polaków żyje w stresie... ... pozostalych 7 - w Londynie lub Dublinie Cudne , po prostu cudne A Ci nam ciągle kwaczą że jest dobrze , gospodarka pędzi jak szalona ( lokomotywa ) a oni tacy zaangażowani w budowę kolejnej ....pospolitej ( już się w tych numerkach pogubiłam ) Sis , te fundamentowe sny to proroctwo jakieś chyba . Tempo rzeczywiście imponujące , musieliście cza jakiś rzucić że się tak wszystkim robota w rękach paliła I niech już tak zostanie Mam jeszcze małe pytanie . Dlaczego kategorycznie odrzucacie czerwoną dachówkę ? ( jeżeli ze względów ideolo to rozumiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.10.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Sis ideologicznie moze tez Na powaznie to ja nie moge miec elewacji w kolorze zoltym ani zoltopodobnym , biala tez odpada , jakies kremowe tez . Wiec nic wiecej nie pasuje mi do czerwonego. Do czarnej natomiast przypasuje cos co lubie. I nie zebym cos miala do zoltego i innych , tylko jakos tak mam we lbie Moze brazowa , zobacze . Spadam poki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.10.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 rrmi kochana- bo ja to sie przyzwyczaje do tego, ze taka fajna jestem Snow o fundamentach zazdraszczam, bo mi to tylko sasiad spod trojki sie snil ostatnio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 19.10.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 a Ty się zabierz za robotę, a nie, kiełbaska, libacje, kierownicy którzy się podobają, jednym słowem ruja i porubstwo, a zadanie nie wykonane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.10.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Zabralam sie Ze tak powiem teren porzadkuje A ta kielbase to za Twoje zdrowie jadlam tez . I co ? AnSi napisz lepiej czy cos w negocjajach drgnelo fajnie A jaki ten sasiad ? Troche se porobilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.10.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Snow o fundamentach zazdraszczam, bo mi to tylko sasiad spod trojki sie snil ostatnio... a mnie pod trojka to sasiadka tylko mieszka misie kaszpirowski snil. mowil ze cieply listopad bedzie . fundamenty mozna kopac. albo kryc cos . moze dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.10.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 To calkiem z sensem gadal ten Twoj Kaszpirowski Zosiu A` Wiesz , ciesze sie , ze za ten Marillion to nie trzeba Cie w reke calowac jako gwiazde. Zielona pamietaj , ze mialas gyrosa w Karczmie postawic Wiec nie udawaj , ze nas nie znasz Ps .Mam cudnego sasiada co nam kielbase dzis przyniosl na sniadanie. I to taka co ja sam robil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.10.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 no nie trzeba , ale mozna a to Wy juz sniadania na dzialce jadacie ? Sasiad to wazna sprawa - od opatrznosci dany a to nie Chef Paul przypadkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.10.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 No nie Chef , ale widac , ze sie stara. Piwko swojskie , kielbasa . Mam nadzieje , ze w sobote obiad doniesie A tak na powaznie znowu (nie jestem pewna czy moge byc jeszcze powazna ) bedzie u nas ognisko w sobote . Jak dam rade i ducha nie wyzione Jak kto ma ochote to zapraszam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.10.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Zielona pamietaj , ze mialas gyrosa w Karczmie postawic Wiec nie udawaj , ze nas nie znasz a to obowiazkowo ja honorowa bez gaci ale w ostrogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.10.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Zielona a z terrorysta bedziesz czy przez ? Czy moze z tym tamtym co ten tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 19.10.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Taka kiełbasa to pewnikiem wędzona w dymie z jałowców, w świńskiej kiszce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.10.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Zielona a z terrorysta bedziesz czy przez ? Czy moze z tym tamtym co ten tego? Terrorysta to chyba sie nie da namowic - on taki jakis niesmialy i nie lubi poznawac ludzi z Rafalkiem bede - to znaczy tym co to "ten tego":) o ile gad jeden faktycznie sie zbierze bo moze byc tak ze on tylko gada gada a nic nie robi ale na razie to bardzo chce obejrzec te miejsce i generalnie sie zapalil do pomyslu ps. mam jeszcze podejrzenia ze byc moze tez chce jakis krzaczek ob.... hmmm.... zaznaczyc ps.2 - kazalam mu rzucic haslo "zielona" jak bedzie dzwonil - zebys wiedziala o co biega to mi napisal smsa " az sie boje spytac skad ta ksywa" i jakies dziwne ma podejrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 19.10.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 ps.2 - kazalam mu rzucic haslo "zielona" jak bedzie dzwonil - zebys wiedziala o co biega to mi napisal smsa " az sie boje spytac skad ta ksywa" : Myslisz , ze tę "zieloną" to z kielbasą na ognisko u rrmiów skojarzył ? Skubany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.10.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 ps.2 - kazalam mu rzucic haslo "zielona" jak bedzie dzwonil - zebys wiedziala o co biega to mi napisal smsa " az sie boje spytac skad ta ksywa" : Myslisz , ze tę "zieloną" to z kielbasą na ognisko u rrmiów skojarzył ? Skubany! oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.10.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 A tak na powaznie znowu (nie jestem pewna czy moge byc jeszcze powazna ) bedzie u nas ognisko w sobote . Jak dam rade i ducha nie wyzione Jak kto ma ochote to zapraszam . To ja poproszę kiełbaskę za mnie wychylić I jakiegoś krzaczka na zaś uchować ( może byc malutki , kompaktowa jestem ) . I się dobrze bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts