Żelka 11.11.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Szefowa umowa byla na 13, ale jak bede wychodzic z domu dam jeszcze znac. Aby tylko wyszywanek nie zapomniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.11.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Cześć z rana!!! Amberciu Ojciec Dyrektor to i na nas krzywo by pewnie patrzył, ale mam to gdzieś Miłego dnia Wam życzę!! I wiecie co, te zamknięte sklepy w niedzielę to mnie dzisiaj pokonają - chleba nie mam!!!!! A tak miało być fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.11.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 No w koncu sie doczekalem... Zobacz jak masz ze mna fajnie Zeljko Czekamy Brazuniu Tobie rowniez milego dnia zycze . U nas bedzie mily , takich fajnych gosci bedziemy mieli Boshhhhhhh kiedy bedzie wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.11.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Boshhhhhhh kiedy bedzie wiosna noooo właśnie, niecierpię zimy a teraz tymbardziej, dachówka czeka na położenie przecież wiem, ze położą ją prawie w każdych warunkach, tak obiecywał mi wykonawca, ale teraz jak widziałam murującego kominy teścia i padający śnieg jednocześnie, to mi się jakoś tak zimno robiło cześć rrmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 11.11.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Edytka Za rzadko do mnie zagladasz . Zdjecia beda w swoim czasie. U mnie zwyczajnie jest , nie to co u Ciebie , takie ljuksusy zaglądam, zaglądam tylko ostatnio jakoś czasu mi brakuje. u ciebie tyle się dzieje, że szybko zostaję w tyle. może ktoś dobry streszczenie przygotuje (...) na wieczor Zdesperowane obgladnij i z gorki Faktcznie zapomnialam , ze nie uzywacie TV Moj ulubiony serial (...) nie mów. też mnie do telesfora przeciągały. tylko teraz polski lektor jakoś kompletnie mnie odpycha. stracił przez to swój styl. a na jakim kanale oglądasz? czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 11.11.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Dlugo moze sie nagrzewac , wiem , bo doswiadczam . Z przykroscia stwierdzam, ze masz racje Dopiero 16 st. a grzejemy od wczorajszego wieczora ... My po Niedzieli styro kladziemy , bo naprawde zimno sie robi. no to wypijmy za pogode i plusowa temperature brazuniu, Tez myslalam, ze nawet starej bulki nie kupie Ale gdziez tam. Pojechalam do naszego wiejskiego sklepu, a tam czynny nawet samoobslugowy Nie tylko buly kupilam, ale tez sok malinowy do herbaty - bo ilez mozna tego grzanca ciagnac - i gore jaj na jajecznice Wlasnie spozylismy sniadanie ... tak nam sie poranek pod puchowkami przeciagnal Ojciec Dyrektor bylby zszokowany kuleczko, Wiecej gorszyc nie bede A feeee ... i to u kogo, u naszej rrmi rrmi, Zeljka, milych i cieplych pogaduch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.11.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Dzień dobry! Śnieg grubo u nas napadał - zima jak z obrazka! Pewnie niedługo będzie leżał, bo mokry jest, a temperatura w granicach 0 lub 1*C. Miłego spotkania życzę Wam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.11.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 My juz wygoszczeni. Nasza Zeljka to fajna jest Milo sie tak spotkac i pogadac.Dostalam piekne prezenty. Piekne. I House tez , cudne Amber Ty masz najblizej a wciaz ciezko Wam dojechac Dpsiu Proponuje , zebys ten snieg zostawila u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.11.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Dpsiu Proponuje , zebys ten snieg zostawila u siebie NIestety, dotarł już i do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 11.11.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 ach ja to tam lubię zimę ale z dwóch, nie z trzech pozycji: 1. z przed ciepłego kominka 2. spacerku w lesie po świeżych opadach, ach jak cudnie jest 3. na stoku jak sobie tak myślę za białą panią w anglii bardzo nie tęskniła. nawet na rękę był brak konieczności zmiany opon, odśnieżania itd. tak więc żeby było sprawiedliwie, deklaruję, iż mogę sobie jeździć na te rozkosze gdzieś dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.11.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Juz jestesmy z powrotem. Stefcio od razu do swojego pokoju szmignal. Odpoczywa teraz, chyba plecki zmeczyl siedzeniem. Dziekujemy za goscine. Masz pochwaly od mojego faceta, powiedzial, ze bardzo smacznie gotujesz. A ja tutaj publicznie pochwale Twojego faceta. Pieknie ulozona glazura, wszedzie, tak dokladnie i w ogole. A wszyscy razem to macie medale za zaslugi, bo na prawde kawal dobrej roboty zrobiliscie. Ja ciagle pod wrazeniem jestem. Housik jak oprawy to na pewno pokaze prezenty. Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.11.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 U nas poki co nie pada. Czuje jednak po gnatach , ze zacznie. Edytka Ciekawe sa Twoje spostrzezenia. U nas w Ameryce jak popadalo , to w domu siedzielismy . Dziekuje Zeljko za pochwaly , juz spuchlam To , ze Ty dobre ciasto wypiekasz to juz kazdy chyba wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.11.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 rrmi, a gdzie się podział Twój avatar?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 11.11.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Zeljko, juz sie nie moge doczekac i reszta rodziny rowniez. Przygotowalem honorowe miejsce na scianie dla Twoich rekodziel. Jak tylko doleca do mnie, to zaraz pochwale sie w necie. Jeszcze raz dziekuje, thank you, thank you very much. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.11.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 rrmi, a gdzie się podział Twój avatar?? A jakos tak mi sie znudzilo House Masz piekne prezenty , slowo daje. Wysle jutro albo pojutrze. Spij spokojnie , nic nie zwedze dla siebie , bo mam tez ladne Powiedz mi jak sie te ciasto do doniczek robi , napisz , zeby bylo gdzie zajrzec jak zapomne. Jakie goscie beda mieli zjechac to bede mogla zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.11.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Alez prosze bardzo. Bardzo sie ciesze. Chociaz moje pracy sobie swiat zwiedza jak ja nie moge. Pozdrowienia dla rodzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 11.11.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Amber Ty masz najblizej a wciaz ciezko Wam dojechac Kochana! Jak tylko mowic zaczne - bo poki co mi nie wolno, tak mnie ten kaszel meczy, to zaraz sie do Ciebie zwale No mysle, ze na weekend wydobrzeje i dam znac Przyjedziemy piec obejrzec (bo to chyba dobry pomysl do drugiego domu ) i posluchac madrych rzeczy o ogrzewaniu i budowaniu Sadze, ze wiele sie od Was mozemy naumiec I o marzeniach pogadamy ... i o Cyprze, albo innych krajach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.11.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Przyjedziemy piec obejrzec (bo to chyba dobry pomysl do drugiego domu ) i posluchac madrych rzeczy o ogrzewaniu i budowaniu Sadze, ze wiele sie od Was mozemy naumiec I o marzeniach pogadamy ... i o Cyprze, albo innych krajach To czekam przy powiedzmy sobocie Wieczorkiem , z flaszencja i zagrycha Piec taki jak mamy jest z pewnoscia dobrym pomyslem , z tym , ze poki co uczymy sie w nim palic i poki co sie dom wciaz ogrzewa. Na pewno gaz jest wygodniejszy , ale u nas takiej opcji nie ma ,bo nie ma gazu. Marzenia powiadasz , no ja mam juz tylko takie zwyczajne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 11.11.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Marzenia powiadasz , no ja mam juz tylko takie zwyczajne . Nie mow, ze tylko ja z glowa w chmurach bujam Sobota powinna byc ok. Ale dam znac tak pod koniec tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.11.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Nie mow, ze tylko ja z glowa w chmurach bujam Nie mowie. Marzenia sa piekne i daja nam sile . Z wiekiem jednak zaczyna sie stapac po ziemi . Widze , ze na sobote jakies party sie szykuje , to fajnie Bylebys gadac zaczela , bo mnie sluchac to mozna kota dostac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts