rrmi 18.11.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Amber, cudna psinka A jaka calusna Kasia to sie w pociag siada i jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.11.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Amber, wiem, że Ci przykro, ale ja mogę być na krzesną dla Twojej dziatwy Bede o tym pamietac kulka, ale czy krzestna wyskokowa moze byc? A moze wlasnie takie som najlepsze Psinka wszystkim dziekuje za komplementa, a ja jeszcze raz dziekuje rrmisi, za wyprawke ktora mnie obdarzyla Golabek super, wchlonelismy na zimno z ketchupem zajadajac salatka Pychota, chociaz walka na widelce byla dosc mordercza, a nawet ofiarna ... Najwieksza ofiara okazal sie Majut, bo byl najnizej Depsiu, no coz blisko do Ciebie nie mamy, ale jak rzeklas, jesli juz przybedziemy to na pare dni Az Ci sie odechce brazuniu, Slonko cos Cie nie widac? Czyzbys przy niedzieli miala gdzies wychodne? Juz sie martwie, a w sumie za duzo wczoraj nie nagadalismy ... tak tylko troszeczke i to w dodatku dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Wieczornie witam całe Szanowne Towarzystwo!!!! Amberciu - Majutek jest cud urody - wiem co mówię, rzadko chwalę urodę małych piesków I nie czepiaj się za szczekanie - jakbyś nie zauważyła do tej pory, to jednak pies jest, a psy szczekają Czy ja miałam to swoje "5 minut" tak jak Depeesia????? Rrmsiu co to za kurczak, co to go tak Zelijka "mniamuje"???!!!! Ja poproszę też, jeśli można!!!! No jasny gwint, dlaczego ja mam do Was wszystkich tak cholernie daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.11.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Kasia to sie w pociag siada i jedzie rrmi, ja się całyn czas do Cię wybieram ino ciagle mi jakies kłody wyrastają tak se myślę, że we ferie to będę mieć czas czyli u nas 14-27 stycznia z tym, że w pierwszym tygodniu w góry wybywamy, ale potemmmmmmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.11.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 ... Najwieksza ofiara okazal sie Majut, bo byl najnizej Ludzie , jak tak mozna Zeby malenstwo glodem brac Zapomnialam powiedziec , ze Majusia sie uspala na kolankach i tak jej cieplutko bylo , ze nawet pochrapywala Brazuniu Pewnie spacerowalas po plazy Kasia Dobrze masz z tymi feriami. Moze juz gotowac trzeba zaczac Bardzo lubie jak ktos je to co ugotowalam U nas na minus za oknem spada. Sniegu nie ma na szczescie. Tak z takich marzen biezacych to mam takie , zeby juz choinke ubierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 [brazuniu,[/b] Slonko cos Cie nie widac? Czyzbys przy niedzieli miala gdzies wychodne? Juz sie martwie, a w sumie za duzo wczoraj nie nagadalismy ... tak tylko troszeczke i to w dodatku dobrze Na koniach bełam bez łikend całusieńki i złachana wracałam jak ... koń Nagadaliście, to dobrze Ja bardzo lubię jak o mnie gadajom ale ta przyjemność jest zarezerwowana tylko dla wybranych Brazuniu Pewnie spacerowalas po plazy Na plażę Kochana Rrmisiu to ja chodzę jak do mnie ktoś z daleka przyjedzie, np.: tak Szacowni Forumowicze jak Agduś z Rodzinką!!! Ostatnio samą plażę widziałam właśnie w czasie Ich pobytu, czyli latem Z psuką nie wchodzę, bo do wody gna ile sił w łapach a później mam problem, bo przeziębiona Co to za kurczak. Ty mnie powiedz????!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.11.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Tak z takich marzen biezacych to mam takie , zeby juz choinke ubierac Jesli poszukujesz pomocy, to ja chetnie ... za lekcje gotowania odwale Ci tak choinke, ze Soltysowa z Proboszczem beda zbierac szczeki z Twojego gresu A cieplutko bylo nie tylko Majusi! Rozgrzalam sie tak, ze do dzisiaj mnie trzyma I skrobie pismo do hydraulika, jednoczesnie ostatecznie wyzwajac do stawienia, bo jak nie to oboje stawimy sie na wokandzie Zarty siem skonczyly brazniu, A i owszem! Gwiazdom bylas chiba nawet wiecej niz 5 minut ... musze to policzyc, ale i tak czuj sie wyrozniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Moze juz gotowac trzeba zaczac Bardzo lubie jak ktos je to co ugotowalam To ja bardzo chętnie i się już pakuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.11.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Moze juz gotowac trzeba zaczac Bardzo lubie jak ktos je to co ugotowalam U nas na minus za oknem spada. Sniegu nie ma na szczescie. Tak z takich marzen biezacych to mam takie , zeby juz choinke ubierac Gotuj, ja tam lubię dobrze zjeść i się nie odchudzam Z tymi marzeniami to nie sama nie jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.11.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Tak to jest plaze miec pod nosem. Kurczak co to za jeden ? Dobry i szybki. Mialam tylko jednych gosci co sie nie zachwycali , ale i za bardzo nie chcieli probowac. Tak to kazdy chwali. , no ale nie kazdemu moze smakuje To jest tak. Bierze sie piersi tak ze 2 sztuki . Do miski wrzuca sie ze 3-4 jaja , roztrzepuje , dodaje sie troche maki , zeby to takie kleiste bylo , troche oliwy , wrzuca sie kurczaka do tego , pokrojonego w kostke . Jednego pora w calosci w plasterkach , mozna wiecej w sumie , bo chyba nawet lepiej , jedna cebukew kosteczke. Lyzke cukru , lyzeczke papryki , sol , pieprz i duzo curry , zeby az takie zolte bylo. Przygotowanie zabiera tak z 3 minuty. Pozniej smazy sie na oleju jak placki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.11.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 No i wywąchałam dobre jedzonko Rrmi, ja uwielbiam jeść to, co ktoś ugotuje i nie jestem wybredna. Kalorii nie liczę może być smalec ze skwarkami i inne pychoty, czyli niekłopotliwa gościówa ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.11.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Patrzcie ,patrzcie , nawet Siska sie znalazla A ja wlasnie u Ciebie niuchalam czy zdjecia lazienki juz sa Sluchajcie , gotuje codziennie , to nawet jak sie ktos niezapowiedziany trafi to cos skapnie Z tym , ze czasem gotuje z marnym skutkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.11.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 No, no, świątecznie się robi, widzę. Choinka już ubrana przez Amber, kolacja przygotowana przez Rrmi, to ja chyba posprzątam. Mam nadzieję, że skapnie mi coś ze stołu za to. Braza, chodź mi pomóc sprzątać, będzie raźniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Tak z takich marzen biezacych to mam takie , zeby juz choinke ubierac Jesli poszukujesz pomocy, to ja chetnie ... za lekcje gotowania odwale Ci tak choinke, ze Soltysowa z Proboszczem beda zbierac szczeki z Twojego gresu Wpadnij do mnie, proszę! Sołtysowej nie znam, Proboszcza tym bardziej, ale chętnie bym zobaczyła szczęki co niektórych ludzi na podłodze A cieplutko bylo nie tylko Majusi! Rozgrzalam sie tak, ze do dzisiaj mnie trzyma I skrobie pismo do hydraulika, jednoczesnie ostatecznie wyzwajac do stawienia, bo jak nie to oboje stawimy sie na wokandzie Zarty siem skonczyly To rozumiem, tak trzymać!!!!!!!! Usługi mają to do siebie, że jedni je wykonują za pieniądze, a drudzy zlecają i płacą te pieniądze!!! I mają prawo wymagać dobrego wykonania!!!! brazniu, A i owszem! Gwiazdom bylas chiba nawet wiecej niz 5 minut ... musze to policzyc, ale i tak czuj sie wyrozniona To ja się teraz trochę powzruszam ze szczęścia Dziękuję Wam, Kobiety Kochane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.11.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Jesli poszukujesz pomocy, to ja chetnie ... za lekcje gotowania odwale Ci tak choinke, ze Soltysowa z Proboszczem beda zbierac szczeki z Twojego gresu To ja w to wchodze W gotowanie wloze serce Przysiegam Poza tym wiem , ze nie lubisz bywac przy kuchnce , wiec co sie bedziesz uczyla. Wpadne raz na jakis czas , jak Wam zoladki sie poskurczaja i dobawie do pieca. Soltysowa to ma szczeke , ale co do proboszcza to nie wiem , jakos nie mialam jeszcze przyjemnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Kurczak zakonotowany, Szanowny wróci to Go uraczę Depeesiu będę za 10 minut W dresach, bo do sprzątania chyba na galowo nie muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.11.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 ja mogę zmywać, nawet sprzątać, byleby nie gotować i nie chrapię nadam się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.11.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 rrmi, to ja Ci sprzedam mój przepis na kurczaka, rewelacja zwłaszcza dla tych lubiących orzechy włoskie: kurze biusty sztuk 2-3 kroimy w kostkę i smażymy na oleju jak się zrumienią dodajemy drobno posiekane orzechy włoskie, jakieś 15 deko, doprawiamy ciutką imbiru, przykręcamy nieco gaz, można letko podlać rosołem, bulionem czy wodą następnie bieremy się do robienia sosu 2 łyżki wódki 3 łyżki sosu sojowego duża łyżka cukru wymieszać podgrzewając aż cukier się rozpuści następnie wlewamy sos do mięsa i jeszcze chwilę gotujemy na wolnym ogniu Podajemy z ryżem i sałatką z pekińskiej z brzoskwinią Mniaaammm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.11.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Soltysowa to ma szczeke , ale co do proboszcza to nie wiem , jakos nie mialam jeszcze przyjemnosci Moze to i lepiej Ja na tych slubach to sie proboszczow naogladam. U niektorych to chyba tylko sztuczne, albo zadne ... nie mniej zawsze to wieksza swoboda jezyka, a ta w tym zawodzie niezwykle potrzebna tola, nadasz sie nadasz Tylko ja choine zastrzegam! Moge tez jakies ozdobki robic, cos upiekszac, upinac zaslonki, albo firanki ... pobiegam po domu z czochradelkiem, no dobra ... albo nawet na mopie ... tylko w kuchni na zbyt dlugo mnie nie przymykajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.11.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 ja mogę zmywać, nawet sprzątać, byleby nie gotować i nie chrapię nadam się? hehehe, ja moge gotować, i też nie chrapię tylko prasowaniu mówię stanowcze nieee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts