zielonooka 20.10.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 w sobote baluje w milanowku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.10.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 To ja poproszę kiełbaskę za mnie wychylić I jakiegoś krzaczka na zaś uchować ( może byc malutki , kompaktowa jestem ) . ze tak zapytam A kalorie to dla kogo pojda ? Bo jak dla sznownej Sis to ja chetnie zjem ze cztery Za zyczenia dziekuje , ognisko sie odwolalo wzielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.10.2006 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Mam jeszcze małe pytanie . Dlaczego kategorycznie odrzucacie czerwoną dachówkę ? ( jeżeli ze względów ideolo to rozumiem ) To juz tak kategorycznie nie odrzucam . Cos mi sie przestawilo. Maxti a ten domek z czerwona karpiowka to Twoj jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 23.10.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Tak patrze rrmi na te Wasza budowe i dochodze do wniosku, ze chciec to moc. Takiego tempa w zalatwianiu spraw i operatywnosc to niejeden dewloper moglby sie od Was uczyc. Woda , prad, pozwolenie, fundamenty wszystko w 3 tygodnie - no,no! Nastepna chate zbudujcie dla mnie - Bardzo prosze!! Paczcie i uczta sie hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
open house 23.10.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Szczere gratulacje!!!Podziwiam tempo z jakim idziecie do przodu, nalezy Wam sie pifko. http://img69.imageshack.us/img69/1098/piwkolq8.jpg Chlodne, takie jakie lubicie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.10.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 House Dzieki wielkie , ale ladnie teraz u Ciebie na jesieni . Widze , ze ludzi gonisz do roboty , a sam siedzisz i zbijasz baki Ostatnio my tu u nas w Polsce zesmy tego Markersa (czy jak mu tam ) cala nocke rozpijali. Ja nie padlam Nie powiem kto nie mogl rano wstac Wojtunio My dla Ciebie to nawet dwa domy wybudujemy , tylko nie znecaj sie nade mna wiecej tak jak wczoraj Znaczy z tymi kolorami , z tym szczypiorkiem z jajkiem , i w ogole Chciec to moc w rzeczy samej i jestem naprawde zadowolona ale to 2 miesiace juz , a nie 3 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.10.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Mam jeszcze małe pytanie . Dlaczego kategorycznie odrzucacie czerwoną dachówkę ? ( jeżeli ze względów ideolo to rozumiem ) To juz tak kategorycznie nie odrzucam . Cos mi sie przestawilo. Maxti a ten domek z czerwona karpiowka to Twoj jest? Jeżeli masz na myśli domek z wewątku Pokażcie swoje dachy to i owszem A dachówka w rzeczywistości jest taka ceglastoczerwona . Zresztą jak zdecydowaliśmy się na wole oko to żadna inna oprócz karpiówki nie wchodziła w grę . I sposób ułożenia w koronkę również był poza wszelką dyskusją . Jak się już na nią zdecydowaliśmy zaczęliśmy przyglądać się starym dachom i na większości z nich była właśnie karpiówka , przeważnie układana w koronkę . Kolor dachówki próbowaliśmy zgrać z cegłą kominów , słupa na tarasie a także płytek elewacyjnych . A u Was co nowego ? ( boś w Dzienniczku nie skrobnęła ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.10.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Piekny ten dach , dlatego pytalam Wiedzialam , ze Twoj musi byc. U nas duzo nowosci , ale napisze za kilka dni , bo aparat w piach spadl i sie uszkodzil . Drugi robi za duze zdjecia i zmniejszac je trzeba , wiec czekam az ten Stary rozbierze i zlozy coby zdjecia wklejac Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.10.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Piekny ten dach , dlatego pytalam Wiedzialam , ze Twoj musi byc. U nas duzo nowosci , ale napisze za kilka dni , bo aparat w piach spadl i sie uszkodzil . Drugi robi za duze zdjecia i zmniejszac je trzeba , wiec czekam az ten Stary rozbierze i zlozy coby zdjecia wklejac Buziaki Oczekiwać bendem cierpliwie Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.10.2006 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Co my sie tutaj nacalujemy to nasze Wojtkowi sie z tym pradem jednak pomylilo, bo mamy na razie tylko warunki , wiec nie jest tak doskonale jak mozna marzyc sobie . Obietnica jednak jest na koniec pazdziernika. Moze sobie dzisiaj Pana z elektrowni pomolestujemy na ten przyklad . Wlasciwie to juz jest chyba koniec pazdziernika Dziadek gdzies zaginal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 24.10.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 bo mamy na razie tylko warunki , Nie watpie ,ze macie warunki a juz jak kobitka ma warunki, to dopiero sukces. A z tym pradem to tak: jak Wy macie warunki, to u Was jest tak jakbyscie juz ten prad na dzialce mieli Nic mi sie nie pomylilo,wiem co mowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.10.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Wojunio , wlasnie jade na dzialke , obiecuje , ze pradu poszukam , moze gdzies w krzakach sie schowal Z Zielona Prosze o kciukasy , elektrownia to nie zarty , a dzis pomolestuje , jak pisalam Z tymi warukami natomiast , to sam Wiesz , ze ja nie bardzo mam Buziaki i calusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.10.2006 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Wojunio , wlasnie jade na dzialke , obiecuje , ze pradu poszukam , moze gdzies w krzakach sie schowal Z Zielona Prosze o kciukasy , elektrownia to nie zarty , a dzis pomolestuje , jak pisalam Z tymi warukami natomiast , to sam Wiesz , ze ja nie bardzo mam Buziaki i calusy i jak? bo trzymalam kciuki ps. teraz w krzakach trudno sie schowac liscie opadly.... na widoku wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 24.10.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Zostały ci krzaki jałowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 24.10.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 heloł jak tam z kciukami - trzymac dalij ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.10.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Mozna puscic chwilowo Jezier Ty nie gadaj o tym jalowcu , bo Zielona wszystko osika i kicha z wedzenia bedzie Pradu dalej szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 24.10.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 A czy jak obsika to uschną od tego? Bo ja tylko suche zbieram. Ale i tak po ostatniej wyprawie mam spory zapasik. Właśnie wcinam kanapeczkę z szyneczką własnej roboty.A jutro wybieram sie na jagody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.10.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 To kiedy pierogi beda? Z jagodami oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 24.10.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Wyjątkowo ochydne by były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.10.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 I tak deszczowo , to jakie by nie byly pewnie nici z planow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts