Jezier 25.10.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Bo ja na jagody owoce jałowca się wybierałem Chyba nikt z nimi pierogów nie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 26.10.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Zapewne rrmi zdziwi moj wpis , ale jak tak lubie zaskakiwac czasem Musze powiedziec , a raczej napisac - fajny projekt wybraliscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 26.10.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 a Ty, jak będziesz grzała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.10.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 a Ty, jak będziesz grzała? Tak czekalam kiedy sie pokazesz Ciecho bez Ciebie i nikt sie ze mnie nie smieje Gazem z butli bede grzala , jak drogo bedzie to cieplymi skarpetami. Butla na ziemi bedzie , bo ta podziemna wymaga jakiejs zgody z ochrony srodowiska , a ja nie ma czasu na te zgody , chyba , ze ktos wie jak to przeskoczyc . Moze Pan od butli bedzie wiedzial , zobaczymy. Poki co narzekaja na Urzad moj gminny , a ja zlego slowa powiedziec nie moge. Tak szybko wszystkich papierow chyba nigdzie sie nie zalatwi , w znaczeniu nie zgromadzi . Mam duzo newsow , ale czasu brak na pisanie. Buziaki Dziadek Jezier ciekawi mnie co robisz z tymi jagodam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.10.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Zostały ci krzaki jałowca e no.... kłujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.10.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 pozatym... na iglaste nie siusiam o! mam ...to bedzie moje nowe motto zyciowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 27.10.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 rrmi. Suszę je i używam jako przyprawy np. do kiełbasy jałowcowej. Paczuszka 50 g. Kamisa kosztuje pewnie z 1 zł. Widziałem też przepisy na napoje wyskokowe ale tak jak Zielonooka pisze kujące są te krzaki i raczej nie uzbierałbym potrzebnej ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 27.10.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 ,no wiesz, jestem pełen uznania dla Ciebie z powodu uznania głebi mojego intelektu przecież wiem, że gaz z bańki, bo Ci coś pisałem na ten temat, sklerozy nie mam mimo, że zgryzoto ciągle mi mówisz dziadek mnie chodzi o kocioł, rodzaje ogrzewania i takie inne duperele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 27.10.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 mnie chodzi o kocioł, rodzaje ogrzewania i takie inne duperele Tez mi pytanie - o kociol!!. Jak to jaki kociol? No zwyczajny , taki okragly z pokrywka, zeliwny starodawny , zeby mozna w razie czego wiecej zimnioków nagotowac - znaczy sie wielofunkcyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.10.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 ,no wiesz, jestem pełen uznania dla Ciebie z powodu uznania głebi mojego intelektu ups Faktycznie , ale to ja zakrecona , bo roboty po pachy Nadrobie w dzienniku , przysiegam. O piecach nie dam rady dzisiaj. Pozdrowka dla Bonnie , naprawde musialam ... Chyba moje dziecko zaskoczy Was tym co powie Wojtek kociol kartofli to ja za tydzien nagotuje . Jak sie w gosci wyrychtujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.10.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Czesc rrmiNawet nie wiedzialam , ze juz zaczeliscie budowe.Myslalam, ze dopiero czekacie na pozwolenie na budowe a Wy juz mury stawiacie. Bardzo szybko. Jak na razie to Wam bardzo zazdroszcze , ze juz jestescie po tych papierkowych sprawach. Mnie troche to przeraza , bo nie wiem czy sobie sama poradze z tym wszystkim , ale jestem dobrej mysli. Gratuluje tepa i oby tak dalej.rrmi przepraszam za ten telefon , ale naprawde nie wiedzialam , ze juz zaczeliscie budowanie domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.10.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Bonnie poradzisz sobie . Urzad w mojej okolicy jest naprawde super , nieczego nie zalatwialam , prosilam grzecznie , ze mi sie spieszy . Spotkalam sie z wielka zyczliwoscia . Ty tez tak bedziesz miala . Powiem Ci co i jak i od czego zaczac . W sumie to to co bylo mozliwe , jesli o papierki chodzi to mialam od reki. Az mi dziwnie o tym myslec , bo inni tyle czekaja. Byc moze poszlo tak szybko dlatego , ze sami rozmawialismy z urzednikami i nie wynajmowalismy nikogo w tym celu. Moze to jakis rodzaj szczescia Tak sie ciesze- Wiesz , ze to juz Nie mowie , ze jade na budowe mowie , ze jade do domu Chyba tak mi sie juz chcialo tego domu. Nie przepraszaj prosze , dzwon jutro , ale pozniej . Daj sie wykapac Pogadamy na spokojnie raczej nie uzbierałbym potrzebnej ilości. My tutaj wszyscy w Ciebie wierzymy. Uzbierasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.10.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Bardzo pomyslowy ten Twoj maz. Podobalo mi sie strasznie jak "zalatwil" aparat i przywrocil go do zycia. Nawet taki aparat aby zyc powietrza potrzebuje. To teraz na zdjecia czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 27.10.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 ups, wpisałem Ci się do dziennika ale już wykasowałem r paskudzisz sobie w papiery sprowokowałaś mnie do wydrukowania rzutu tej stodoły jak będę miał chwilę czasu, to Ci zaproponuję sposób ogrzewania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.10.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Dziekuje bardzo , w sumie to mialam nadzieje , ze mi znowu spotkanie zaproponujesz pod PKINem Podlogowka bedzie tylko w kuchni i w holu. Dlaczego ten cholerny deszcza pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 29.10.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 jednego nie rozumiem jak jest pieska pogoda to Ty znowu o spotkaniu, dlaczego nie wtedy gdy sucho i przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.10.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Nie marudz Przeciez Wiesz , ze z Toba to sie nawet w upal moge umawiac To kiedy do Wawy przyjedziesz? Na swiety nigdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.10.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Bardzo pomyslowy ten Twoj maz. Podobalo mi sie strasznie jak "zalatwil" aparat i przywrocil go do zycia. Nawet taki aparat aby zyc powietrza potrzebuje. To teraz na zdjecia czekam. Zeljko Nie zauwazylam wczesniej , ze mnie odwiedzilas , przepraszam Moj Maz na drugie ma Dobromir , na trzecie pomyslowy W intencji pogody na jutro ..plizzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.10.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Moj Maz na drugie ma Dobromir , na trzecie pomyslowy To Ty umiesz wybierac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 30.10.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 ona tak zawsze umie się ustawić widać to po efektach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts