stary 04.11.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 ...Byl u nas Stary. Przymierzal sie juz pewnie do wstawiania okien ... Patrząc na tempo związane z zakupem działki, papierami i ryciem w ziemi oraz wasz zapał do pracy pomyślałem, że juz jakies dziurki mozna by pomierzyć... A dlaczego nie było wtedy Jeziera???? Niby przypadkowo?? żałował browaru dla weterana, ot i powód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.11.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 We w weekend to inne pomiary sie robi Dziw bierze , ze Ty Stary tego nie Wiesz . Glowa tylko troche boli od tego miernika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.11.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Co nowego u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 07.11.2006 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Co nowego u Was? Poniewaz widzialem sie niedawano z Onymi/czyt.: zawracalem Im glowe, 3 dni z zyciorysu budowlanego wyrwalem/ powiem tylko, ze tyraja ponad miare, pogoda sie nie przejmuja, mury pna sie systematycznie w gore. Na przekor sniegom, deszczom i wiatrom oraz sytuacji politycznej Chlopcy Stachanowcy mogliby sie od Nich uczyc, jak sie przekracza plan piecioletni o 300% normy. Za tydzien klada wiezbe /po naszemu "wywiazke"/ tak wiec tym tempem na Trzech Kroli parapetowka sie szykuje. No i tak hartuje sie stal towarzysze. Zeby tylko ta Ich lavanda w ogrodku/co ja gadam? Na ugorach/ tak szybko chciala róść to i na przednowku piknie by bylo na tych rowninach heeeej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.11.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Dzieki Wojtek! Wow! To juz tak szybko u nich idzie!!! To nie dziwie sie, ze czasu nie maja aby napisac co slychac. To trzymamy kciuki i czekamy na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.11.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Cóś się Sis w pisaniu opuściła ale som na tem świecie dobrzy ludzie co doniosom Dzięki Wojtku za dobre wieści No tempo zaiście imponujące , tak trzymać dalej W kwestii lavande w razie gdyby co służę pomocą Mam co prawda krzaczek sztuk jeden , ale co się w imię wyższej konieczności nie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.11.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Cóś się Sis w pisaniu opuściła ale som na tem świecie dobrzy ludzie co doniosom Podoba mi sie to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.11.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Na przekor ... sytuacji politycznej Zawsze Dostalam od Brata fajny prezent , ale nie moge powiedziec publicznie jaki Moj Maz dostal kombinezon murarski, ktorego zaczal uzywac , pomimo mojego gadania , ze takie prezenty sa na lepsze okazje . Jak sie w gosci idzie czy podobne Tak czy inaczej wizytacje do udanych nalezy zaliczyc , zakropine bylo dosc dobrze . Najgorsze , ze fundament dalej nie podlany . Bratowa akurat nie miala czym podlac . Trzeba chyba jednak na Zielonooka zaczekac Nastepna wizytacje bedziemy mieli w ten we wlykend W sumie Zeljko powiem szczerze , ze do nas latwiej dojechac na wizytacje , niz sie zdjec doczekac , tak poza tym zepsul sie maly aparat Dzisiaj akurat bylo co fotografowac Te zdjecia , ktore mam wkleje przy czasie . Po dniu na budowie jednak lepiej sie w psychologu udzielac Maxti Prosze mi te lavende jednak zaflansowac Wstawie do goscinnego pokoju w doniczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 08.11.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Te zdjecia , ktore mam wkleje przy czasie . Po dniu na budowie jednak lepiej sie w psychologu udzielac No ja to znam, te przeboje z wklejaniem zdjęć ale z niecierpliwością czekam na nowe fotki. A działka jest super, śliczna!! I jeszcze mam jedną uwagę - daj w stopce linki do dziennika i komentarzy, bo się jakoś dzisiaj naszukałam, żeby cię znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.11.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 No ja to znam, te przeboje z wklejaniem zdjęć Dominiko moje przeboje z wklejaniem sa takie , ze ja na budowie za parobka robie i nie mam czasu pstrykac , co w niebo spojrze to na obroty wchodze Dobrego aparatu nie biore na budowe , bo mi szkoda piaskiem zasypac Tak w ogole to musze sie pochwalic , ze u nas w Rodzinie teraz fajnie jest . Stary(znaczy moj wlasny)gada do mnie , zebym duzo jadla , bo z sil opadne i nie bedzie komu robic i ja odwdzieczam sie tym samym . Stopke uzupelnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.11.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 a ja sobie zycze zeby w niedziele byla ładna pogoda!!!!!!! bo zeby mi co tam nie odmarzło przy tym "podlewaniu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.11.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Stary(znaczy moj wlasny)gada do mnie , zebym duzo jadla , bo z sil opadne i nie bedzie komu robic uważaj bo Cię utuczy i rzuci .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 08.11.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 a ja sobie zycze zeby w niedziele byla ładna pogoda!!!!!!! bo zeby mi co tam nie odmarzło przy tym "podlewaniu" też wymyśliłaś jak będzie ładna pogoda to rrmi w poniedziałek nie będzie do roboty a ona ma robić, robić, robić..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.11.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 a ja sobie zycze zeby w niedziele byla ładna pogoda!!!!!!! bo zeby mi co tam nie odmarzło przy tym "podlewaniu" też wymyśliłaś jak będzie ładna pogoda to rrmi w poniedziałek nie będzie do roboty a ona ma robić, robić, robić..................... w poniedzialek moze byc brzydka zeby rrmi odzyskala sily do wtorku kiedy to znow bedzie ladna pogoda dobrze wymyslilam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 08.11.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 nooo................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.11.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 uważaj bo Cię utuczy i rzuci .... e tam Ewka , ja juz i tak dobrze wygladam Wialo dzisiaj jak jasna cholera Ty Zielonka widze , ze sie pifka ze mna napijesz, co? Za 1950 wypijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.11.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 uważaj bo Cię utuczy i rzuci .... e tam Ewka , ja juz i tak dobrze wygladam Wialo dzisiaj jak jasna cholera Ty Zielonka widze , ze sie pifka ze mna napijesz, co? Za 1950 wypijemy piwko to ja zawsze a poniewaz bede miala kierowce to co sobie bede zalowac tylko zeby mnie gdzies w krzakach nie zostawil i zawiozl z powrotem do wawy bo jak zostawi to bedziecie musieli mnie karmic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.11.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 dzień dobry, co macie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.11.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 dzień dobry, co macie?? piwko w niedziele ok poludnia przyyyyjedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.11.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts