kaśka maciej 29.11.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Dziewczyny, ale mialam dzisiaj dzien ... w fitnessie stepper w stepper z pewnym znanym brunetem siem pocilam. A po tym areobie, jak sie wyginal, przeginal i strechingowal ... no mowie Wam, prawie z cyklu treningowego wypadlam A jak potem zaczal cwiczyc "brzuszki" to juz sama nie wiem, jak sie pod prysznic dowloklam Raaaany ... w mojej silowni TAKA Gwiazda A pomyslec, ze z braku atrakcji multimedialnego trenigu juz sie chcialam do Gimnasiona przepisac matko i córko jedyna masz przeżycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.11.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Chciałam zameldować, że leci Ojciec Chrzestny 3 Najmniej ulubiona część, ale zawsze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.11.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Amberciu to chyba właśnie ten Pan! Ja qurczę nie mam głowy do nazwisk aktorów, chyba że są wszędzie, nawet w mojej lodówce, wtedy je zapamiętam!!! Ten aktor grał też w "Magdzie M." owego niesympatycznego, na pozór, prawnika z tej samej kancelarii. Pamiętam, bo chyba ze 3 odcinki obbejrzałam. Jeśli to On - to śliczne pozdrowienia dla Niego ode mnie proszę Mu przekazać - uwielbiam ludzi, którzy nie udowadniają wszystkim na każdym kroku, jacy są wielcy!!!! A przy tym przystojniak z Niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.11.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 AnSi nie kus a jakiej jest plci ? a jak ma na imie ? a jakie ma pochodzenie - znaczy skad sie u Ciebie wzial dobra kobieto ? a jak pojade na narty to co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.11.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 czwarte pytanie mozemy umowic sie ze jest retoryczne ale pomysly mile widziane poza tym - Ty sie musisz kurowac i nigdzie nie mozesz jezdzic obecnie oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.11.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 AnSi nie kus a jakiej jest plci ? kocurek Ci On jeszcze pelnojajeczny a jak ma na imie ? nie ma jeszcze a jakie ma pochodzenie - znaczy skad sie u Ciebie wzial dobra kobieto ? Ze Smietnika obok mojej szkoly a jak pojade na narty to co ? To przywieziesz go do mnie - hotelik zaloze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.11.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 a jak pojade na narty to co ? A co myslisz , ze kot nie zechcialby poszusowac ? Jak tam ustawienia ? Sie macie z tymi przystojniakami Nie dacie wiary jaki Amberowy Wind jest przystojniak Ja nie jestem stych co sie za obcymi ogladaja. Mam calkiem niezly towar pod sasiednia koldra Moje koty sa calkiem , calkiem , ale takie juz sie pojawily z poczatkiem tygodnia Krzesla sa te wlasnie i prosze podsmiechujek nie robic , bo nastepna raza na tarasowych dam siedziec Poza tym tylki zaczne sprawdzac AnSi miej na uwadze , ze ja sie robi zdjecia dla publicznoscito sie tak ustawia okienko ze tego To co robimy przed weekendem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.11.2007 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Oj, rrmi u mnie jakkolwiek okienka bym nie ustawiała, to i tak jest nie tego Moze powrozymy, polnoc nadchodzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.11.2007 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Cześć laska i laski reklamacje składam, może źle widzę, bo nic nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.11.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 rrmi Ladnie wyszla Wam kuchnia i plytki bardzo fajne. Kotki rzeczywiscie wygladaja na dobrze odzywione.Widac , ze im dogadzasz.Dobrze , ze przybywa budujacych sie domow, bo jednak niektore zwierzaki maja szczescie napotkac dobrych ludzi i znalezc dom lub pelna miche. Amber Z tymi kubancami nie jest tak zle. Ja na Florydzie mieszkalam pare lat i tu gdzie mieszkam jest tak samo zimno jak w Polsce i troche mi sie teskni wlasnie za ciepelkiem i oceanem. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.11.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Zameldować się wpadłam. Rrmisia, podłoga piękna, a te krzesła to jeszcze piękniejsze. Ale nie usiądę na nich, bo się boję, że mój zad za duży i za ciężki jest. Popatrz, jak to fajnie jest mieć takie ciacho pod sąsiednią kołdrą. Ja też mam. Kuleczka, cieszę się, że Musia zdrowieje, pewnie dzisiaj to już będzie całkiem dobrze. To urocza sunieczka, aż do monitora sama mi się gębusia śmiała do niej. U mnie szkolenie się wczoraj szczęśliwie zakończyło, szefowa na całą Polskę tera mieszka u mnie 2 dni , dzisiaj wieczorem bankiet na zakończenie sezonu. Będzie się działo. No to lecę dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.11.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Moze powrozymy, polnoc nadchodzi.. Babka to zwykle na dwoje wrozyla Jea a czego nie widzisz i co chcialbys zobaczyc ? Amber Kubance na Floridzie to pikus . Zebys wiedziala ilu meksykow jest w New Jersej czy w NY to szok Bonnie Jesli sie przeprowadzisz na Floride to bede Ci bardzo zazdroscila oceanu Dpsia Swiety duch , jestes nareszcie. Juz myslalam , ze bedziesz mi sie snila . Naimprezowalas sie chyba co ? Opowiadaj Kulka Jak tam na froncie ? U mnie snieg pada .Nawet sporo tego jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.11.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Jea a czego nie widzisz i co chcialbys zobaczyc ? tego hardu nie widzę...zdaje sie od romansa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.11.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Szefowa chcialo Ci sie dzis z wyra wstac tak wczesniej? U nas sypie jak nie wiem. Ja wstalam a ciagnie mnie z powrotem. Ale jak wiadomo powrotu juz nie ma. Qurqa, nikt nie chce mnie dzis na obiad zaprosic. To znaczy nikt w promieniu 100m, bo dalej za leniwa jestem aby sie ruszac w taki snieeeeeg... Aha, czesc Wam wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.11.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 tego hardu nie widzę...zdaje sie od romansa Na mailu masz , tego ze stopki Zeljko No u mnie obiad bedzie Grochowa , zeby na jutro byla lepsza , taka dwudniowa. I sosik to i kotom fajnie bylo dac cieplego. Moi gadaja , ze odkad zaczelam koty karmic to dla Nich mniej jest Czy kotom mozna dawac mleko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.11.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 ... Czy kotom mozna dawac mleko ? Zasadniczo nie za bardzo Madrzy gadaja, ze czysta woda znacznie zdrowsza dla kotow, ja jednak swoim czasem smietanke do kawy daje, ale w malych ilosciach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.11.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 tego hardu nie widzę...zdaje sie od romansa Na mailu masz , tego ze stopki nic nie mam, nawet w spam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.11.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 rrmi lubie grochowke ale ostatnio mam klopoty z trawieniem i chyba mi sie jakas dieta szykuje. A Swieta ida. No nic, juz nie jedne byly na diecie, to te tez przezyje. Mam nadzieje! rrmi a co z tym sufitem? Robicie? AnSi gdzie jakies fotki Twojego domciu mozna zobaczyc? p.s. Czy Wy tez dzis tacy spiacy jestescie? Rane, ja chodze jak pijana (co prawda nie wiem jak to jest, ale sie domyslam, ze musi byc podobnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.11.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Zeljko - domek aktualnie tylko na żywo - zapraszam do 3City Zdjęć nie ma Nawet nie wiem, gdzie aparat się zapodział...Ale obiecuję, za jakiś tydzień wziąć się do przeglądania kartonów i wtedy kilka fotek pstryknę. Dom jest jasnoniebieski (taki mniej więcej jak tło okienka wiadomości tu na forum), ma szary dach, okna i drzwi w kolorze RAL 7016. W Srodku też jest szaro- niebiesko - grafitowo. Widzisz jaki piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.11.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 No brzmi ciekawie i nowoczesnie. A sadzac po zdjeciach jakie kiedys wklejalas to na pewno jest nietypowy, wiec czekam cierpliwie na jakies fotki, moze byc i na maila. A jak u nas troche posprzatamy to obiecuje tez wyslac trcohe moich staromodnych wnetrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts