Żelka 30.11.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 No pewnie, to Dekoral - zapach mchu. Te ozdobki w realu sa mniejsze dlugosc maja A4, tu w zblizeniu wydaja sie duze... No i nie sa skonczone, bo ma byc do samej gory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.11.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 O tej poczcie pantoflowej wśród kotów to i ja pomyślałam. Jak to się tak szybko roznosi to jeszcze przed Świętami koty z Kołobrzegu do Ciebie dotrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.11.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 O tej poczcie pantoflowej wśród kotów to i ja pomyślałam. Jak to się tak szybko roznosi to jeszcze przed Świętami koty z Kołobrzegu do Ciebie dotrą Zeljko Teraz to juz tylko dokonczyc . Bardzo bym chciala , zebyscie dali rade chociaz na chwile na Swieta posiedziec przy kominku. Bedziecie w Wawie czy do Rodzinki? Amber Czy Ty nie masz gdzies na podoredziu klucza z dziurka , moglibysmy jutro wosk polac . Klopot tylko , bo mam same takie klucze z mala dziurka. Chyba ,ze francuski Tak mysle , ze jak w sypialni wisi sama zarowka , bez zyrandola to sie jakos kojarzy. Zwlaszcza ,jak jest energooszczedna. Teraz wiem Zeljko dlaczego tak chcialas lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.11.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 My w tym roku tutaj w mieszkaniu, malo tego bez choinki bedzie..,ale co mi tam, nie dam sobie humoru zepsuc... Jutro jedziemy malowac bordowym, ciekawe jak tym razem maz skomentuje moj wybor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.11.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Posiedziec pod choinka do nas przyjedziecie. W sumie prezenty od Ciebie juz dostalismy U nas bedzie zywa , duza , a moze nawet jedna extra w holu wejscowym postawie Nie sadze , zeby Twoj Maz poruszal temat koloru , tym bardziej ,ze jest juz kupiony. Mysle , ze Twoj podobny do mojego jednak jest. Komentowac wiec nie bedzie. Nie zeby Twojemu sie wydawalo jak mojemu ,ze dziwaczka jestes , ale zaloze sie , ze odpusci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.11.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Mojemu sie nie wydaje, ze ja dziwaczka jestem - on jest do tego przekonany. Ide juz spac, pomysle o tym zaproszeniu.., bo nie wiem czy tesciowa u nas nie bedzie, ale dziekuje bardzo, ze Ty nas tak czesto zapraszasz. Co niektorzy z naszych znajomych potrafili powiedziec, ze jak mamy gdzie Stefcia zostawic to nas zapraszaja... Dobranoc Wam, spac juz czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 30.11.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Zeljko slicznie mi ten kolor bardziej oliwka pachnie niz mchem . Z bordo sie bedzie komponowal. No chyba ze bordo gdzie indziej idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.11.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Co niektorzy z naszych znajomych potrafili powiedziec, ze jak mamy gdzie Stefcia zostawic to nas zapraszaja... Dobranoc Wam, spac juz czas. Chyba zartujesz , ja juz widze Stefka jak w choinke wpatrzony. Nie bede sie wyrazala , ale przykro mi sie zrobilo Dobranocka Dziwaczko i buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.11.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Czesc rrmi no niezle tempo, kocia stolowke przyjdzie Ci zalozyc Zeljko widzialam w sklepie ten Twoj mech - bardzo ladny kolor. Zosiu no to kiedy mam przyjechać z futerkirm do Ciebie A ja jutro rano do roboty, skonczylo sie leniuchowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.11.2007 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Czesc rrmi no niezle tempo, kocia stolowke przyjdzie Ci zalozyc Dam ogloszenie "Zatrudnie pania do pomocy w gotowaniu" To sie ciesze , ze wyzdrowialas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 30.11.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Ansi, przyjezdzaj anytime - z tym ze przedtem daj dzwonek, zebym sie zdarzyla ogarnac i na budowe dojechac z kotem sie przespalam i bedac rozsadna wyszlo mi ,ze nie dam rady poki nie mieszkam praktycznie do kwietnia - przynajmniej raz w mcu szykuja sie nam dluzsze wyjazdy..to moze na wiosne co... tez mi sie przykro zrobilo ...Zeljka , ludzie tak czasem cos klepna i wcale sobie nie zdaja sprawy co mowia ..ze moga zrobic przykrosc , nawet bez takich intencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.11.2007 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 przynajmniej raz w mcu szykuja sie nam dluzsze wyjazdy..to moze na wiosne co... Ciesze sie , ze sie wybierasz. Mam nadzieje , ze nie dluzej niz na 2 dni , bo sama Wiesz goscie na pojutrze to juz za dlugo Ale jesli gadasz , ze na dluzej to moze Was na kilka dni u Amber i Majuta przetrzymam , pozniej znowu u nas i jakos czas zleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.11.2007 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Czesc rrmi no niezle tempo, kocia stolowke przyjdzie Ci zalozyc Dam ogloszenie "Zatrudnie pania do pomocy w gotowaniu" To sie ciesze , ze wyzdrowialas za ile ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 30.11.2007 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 no we w tym ukladzie to moge i z kotem. ja nie po to bede walizke pakowac,zeby za chwile ja rozpakowywac. Przewiduje tygodniowe menu u Was i to samo u Amber. A potem sie zobaczy. Znaczy zwyczajowo - to potem juz za rodzina tesknie. To wyjscia sa wtedy dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.11.2007 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Co niektorzy z naszych znajomych potrafili powiedziec, ze jak mamy gdzie Stefcia zostawic to nas zapraszaja... Dobranoc Wam, spac juz czas. Chyba zartujesz , ja juz widze Stefka jak w choinke wpatrzony. Nie bede sie wyrazala , ale przykro mi sie zrobilo Dobranocka Dziwaczko i buziaki ludzie to..............swinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.12.2007 02:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Przewiduje tygodniowe menu u Was i to samo u Amber. A potem sie zobaczy. Zochna, serdecznie zapraszamy, tylko wiesz ... w gotowniu to ja raczej biegla nie jestem Chociaz z drugiej stony, moze to byc egzotyczna odmiana po wypasionej kuchni rrmisi rrmi, tez mam klucz ... francuski chyba sie nie nada, co? Jeszcze mam pare kluczy USB, ale po sprawdzeniu tez nie nadaja sie na lanie Podobnie jak u Was, my tez jakos tak andrzejkowo spedzilismy wieczor. Jutro poprawka Zeljka, ja tez widzialam ale tylko w sklepie. Spokojny i wyciszony ten kolor. Chyba dobry do relaksu No nic ... dobranocka Pewnie przed poludniem oka nie otworze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.12.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 za ile ? Frosiu Jesli pojdzie w wies ,ze kuchnia jest slaska to w ogole moze sie okazac Zosiu Jakos jakos ta biede ogarniemy Amber Ja widze , ze jesli Ty pospisz dzisiaj do poludnia to nas wszystkich przetrzymasz na wieczor . Grochowa nawarzona , przegryza sie . Nie widzialam wczoraj czarnych , ani jednego ani drugiego . Moze ten bialo czarny jakis grozny jest i przegonil Zosiu Chcialam jeszcze nadmienic o jednej wadzie pieca. Z tego co czytam kazdy piec to przechodzi , bez wzgledu na nazwe. Urywa sie sruba w slimaku.Trzeba ta peknieta wypukac i wlozyc nowa. Zobaczcie jaki ona ma rozmiar , powinna byc raczej 5 i kup na zapas , zeby Was w nocy nie zaskoczylo. Mam nadzieje , ze u Ciebie to sie nie stanie , ale tak mi sie przypomnialo. Zeljko No ja bym chciala , ale nie wiem gdzie. Przyjedziecie to pomyslimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Alem się wyszlajała. Jak Frosia i Rrmi będą gotowały, to ja poproszę o jakiś kącik w okolicy. Mogę jeść z kotami. Zeljko, ściana sliczna! A te teges to kupuje się jako szablon? Zosia, serial piecowy robi się fascynujący, śledzę z zapartym tchem. Amber, zachowałam się godnie i nie dałam w baniak zbyt mocno. Nie musicie się wstydzić za mnie, byłam grzeczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.12.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Alem się wyszlajała. Jak Frosia i Rrmi będą gotowały, to ja poproszę o jakiś kącik w okolicy. Mogę jeść z kotami. Zeljko, ściana sliczna! A te teges to kupuje się jako szablon? Zosia, serial piecowy robi się fascynujący, śledzę z zapartym tchem. Amber, zachowałam się godnie i nie dałam w baniak zbyt mocno. Nie musicie się wstydzić za mnie, byłam grzeczna. I gdzie ta godność Gdzie się podziała polska fantazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.12.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Gdzie się podziała polska fantazja U nas dzisiaj bedzie nadrabianie za Dpsie Marjucha widze u Ciebie jakies nowinki ,ide zobaczyc co tam w swiecie Dpsia Dzisiaj bedzie babka ziemniaczana Intercity ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts