Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

Stefano dobrze, dzieki. Grzecznie znosi trudy wykanczania domku. :p Zawsze z nami jedzie, bawy sie tam po swojemu. Kochany z niego chlopczyk.., tak wlasnie myslalam jak to wszystkie etapy razem z nami przechodzil i pomagal swoja grzecznoscia. :p

Pozdrowienia dla Twoich chlopcow. :wink:

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Wredna i wyrodna matka jestem, bo do K-lina pojechałam :oops: Ale córcia temperatury nie miała to i spokojniejsza byłam trochę. Cały czas pod telefonem, ale luz!!! Dzielną mam córcię :D

Szkoły to Ci Ona nie lubie i pewnie w duchu, po cichutku cieszy się z zaistniałej sytuacji :-? (ale ja też) :oops:

Przynajmniej do wtorku mamy spokój ! Koni tylko szkoda ...

Zeljko, a ile lat ma Stefek? :roll: Próbowałam go sobie wyobrazić, ale jakoś nie mogłam, bo nie wiem, ile ma lat. :oops:

Rrmisia, to kiedy po Ciebie na stację pod Intercity wyjechać? :p

Rrmisia, to kiedy po Ciebie na stację pod Intercity wyjechać? :p

W swoim czasie :D

Zeljko

Moge ich nawet ucalowac jesli chcesz :D

Mysle , ze Kulka lezy ze slojem kiszonych ogorkow i dopiero na Gospodynie Zdesperowane sie zwlecze.

Ze Zosia w kotlowni to wiadomo :D

Zeljko Ty to jestes pracowita :D i to w tak mlodym wieku 8)

moglabys wkleic to bordo - bo mi link nie dziala :)

u Was jak ? u nas fajnie :)

piec chodzi. znaczy wlasciwie to stoi ,ale chodzi w sensie ze grzeje.

Ojciec moj budowe dzisiaj odwiedzil , ubrany po niedzielnemu, tedy do zadnej pracy sie nie nadawal, tyko chodzil i nadzorowal.

po chwii majster od zapachow niesmialo zaproponowal - jak pan tak nie ma co robic, to moze po piwo by pan skoczyl .

no myslalm ze umre :lol: bo moj ojciec bardzie z tych szanujacych sie ;)

obylo sie bez rekoczynow.

no to odpoczywajcie :D

dpsia Stefcio, lat 13, ja 39 koncze w srode. :D :wink:

rrmi ucalowac, ucalowac jak sie da. :D

To okazja jak znalazl. :p :p :p

Zosia

Dobre :lol: :lol:

Co Ojciec pozniej powiedzial?Dziekuje , ze napisalas o tych drzwiach do garazu , u nas juz prawie tez sa :roll:

Prawie :roll:

Ogladacie ?

Ja oczywiscie.

Ciekawe co bedzie z Susan i Mike :D

Zeljko,

Sama nie wiem, ale chyba taka okazje trzeba o stol oprzec 8) :D Bedzie sie dzialo :D

Zochna,

Oj zobaczysz :-) Kotlownia to magiczne miejsce. Na poczatku idziesz do pieca z pewna taka niesmialoscia, potem robisz sie coraz bardziej odwazna, a nawet dociekliwa... Nastepnym krokiem sa watpliwosci i targajace rozterki, czy aby wszystko z nim dobrze, bo cos tak sie krztusi juz od 12 godzin :lol: , czy aby oby lekarza nie nalezy wzywac, ale gdy dochodzisz do wniosku, ze lekarz cos dlugo sie nie zjawia ;), sama ubierasz rekawice, prawie chirurgiczne i zaczynasz pierwsza w swoim zyciu operacje na otwartym ... palenisku :lol:

Czego Ci oczywiscie nie zycze, nie mniej sprawe znam doskonale :lol:

Witajcie, wojowniczki czerwonego paleniska! :D

Zeljko, to Ty młodziutka jesteś, a taka utalentowana, no, no!!! Teraz będzie mi łatwiej Was sobie wyobrazić. :D

Amber - piękny opis, po prostu piękny. Wzruszyłam się, jak to czytałam. :roll:

Rrmisia - ja Ci dziękuję za Twój głos na doradcę, chociaż - to się nie należało. :oops:

Witajcie, wojowniczki czerwonego paleniska! :D

Niech moc bedie z Toba.

Przeciez tez popalasz :D

Sprawe tytulu trzeba skorygowac mysle , bo Redakcja nastukala tych doradcow a to przeciez nie o to chodzilo.

Zeby Ci dali jakis fajny napis to fajnie by bylo,np.o Agro .

:D

Pogoda to jest tragiczna :-?

Witam Was po nocnej zmianie. Moj stefek od 3 nie spi, skubaniec jeden. A ja tu ledwo oczy trzymam otwarte. Co robic jak spac nie wolno, bo Jemu ufac nie mozna, ze cos sobie nie zrobi, dziumdziak jeden. A bawy sie jakby byl najbardziej wyspany na swiecie. :lol:

I wez tu badz ciegle pieknym i mlodym, jak snu brakuje. Dobrze, ze jestem dziwaczka bo inaczej bym juz zdziwaczala. :lol: :wink:

U nas tez pogoda brzydka, nie moze sie zdecydowac czy to dzien czy ciagle noc.... :roll:

Dziumdziak nie dziumdziak , wyspal sie to i wene do zabawy ma. :D

Moze sie z Nim pobaw to i Tobie spac sie odechce.

A jak nie to do garow.Tortem urodzinowym sie zajmj :D

Ja tam juz od rana galaretke z nozek gotuje :D

Kulka po baletach to chyba ma ta chorobe co to sie nazywa migrena :roll: :roll:

Rrmisia, Ty się nie stresuj, Ty napisałaś, jakbyś mi w myślach czytała! :D

Dobrze, ze jestem dziwaczka bo inaczej bym juz zdziwaczala.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eeeee, to chyba u Kulki tupot białych mew jest. :roll: :p

Dzień dobry mówię wszytkim :D

Rrmisia o tej galaretce z nóżek to ja mojemu Szanownemu nie powiem, bo pogna!!! To jedna z niewielu rzeczy, którą On uwielbia, a ja nie ... umiem robić i nie lubię :oops: (a może kolejność inna - nie lubię dlatego nie umiem :roll: No nie wiem :roll: )

Miłego dzionka Ferajno!!!!!

A Kuleczka to już drugi dzień z migreną - niepokojące to jest :(

Rrmisia o tej galaretce z nóżek to ja mojemu Szanownemu nie powiem, bo pogna!!! To jedna z niewielu rzeczy, którą On uwielbia, a ja nie ... umiem robić i nie lubię :oops: (a może kolejność inna - nie lubię dlatego nie umiem :roll: No nie wiem :roll: )

Moze jednak sprobuj?

Wrzucasz do gara nozki , miesko i gotujesz.

Ja wkladam tam razem zawsze cebule i pora zielone czesci , marchewke , czosnek , abo to co mam zwarzyw.

Gotuje dlugo , pki mieso nie odchodzi od kosci.

Pozniej robi sie tego mamamlyga , trzeba poukladac w salaterkach izalac tym w czym sie gotowalo.

Dodaje groszek zielony , jajka na twardo , albo nie dodaje jak mi wyjda :roll:

I juz.

Sprobuj , napewno sie uda.

Pomysl o tym jak On sie Tobie za to odwdzieczy :oops:

Kulka dojdzie i wroci :D

Czekam na newsy o Muszce :p

Czesc, tak sobie Was podczytuje, bo nic nie chce mi sie robic. Szaro, buro i ponuro. Jutro znowu mam prezentowac sie przed roznymi miejskimi urzednikami - ten moj dyrektor to sprytny jest - jego zapraszaja, a jak trzeba cos do rzeczy na forum powiedziec, to zawsze mu pilne wyjazdy wypadaja i wtedy szuka sobie.....zastempcy :evil:

Chce ktos moze kota - puchota? :D