Żelka 02.12.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Stefano dobrze, dzieki. Grzecznie znosi trudy wykanczania domku. Zawsze z nami jedzie, bawy sie tam po swojemu. Kochany z niego chlopczyk.., tak wlasnie myslalam jak to wszystkie etapy razem z nami przechodzil i pomagal swoja grzecznoscia. Pozdrowienia dla Twoich chlopcow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.12.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Wredna i wyrodna matka jestem, bo do K-lina pojechałam Ale córcia temperatury nie miała to i spokojniejsza byłam trochę. Cały czas pod telefonem, ale luz!!! Dzielną mam córcię Szkoły to Ci Ona nie lubie i pewnie w duchu, po cichutku cieszy się z zaistniałej sytuacji (ale ja też) Przynajmniej do wtorku mamy spokój ! Koni tylko szkoda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.12.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Zeljko, a ile lat ma Stefek? Próbowałam go sobie wyobrazić, ale jakoś nie mogłam, bo nie wiem, ile ma lat. Rrmisia, to kiedy po Ciebie na stację pod Intercity wyjechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.12.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Rrmisia, to kiedy po Ciebie na stację pod Intercity wyjechać? W swoim czasie Zeljko Moge ich nawet ucalowac jesli chcesz Mysle , ze Kulka lezy ze slojem kiszonych ogorkow i dopiero na Gospodynie Zdesperowane sie zwlecze. Ze Zosia w kotlowni to wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.12.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 W swoim czasie Eeeeeee tam, stara śpiewka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.12.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 dpsia Stefcio, lat 13, ja 39 koncze w srode. rrmi ucalowac, ucalowac jak sie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.12.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Zeljko Ty to jestes pracowita i to w tak mlodym wieku moglabys wkleic to bordo - bo mi link nie dziala u Was jak ? u nas fajnie piec chodzi. znaczy wlasciwie to stoi ,ale chodzi w sensie ze grzeje. Ojciec moj budowe dzisiaj odwiedzil , ubrany po niedzielnemu, tedy do zadnej pracy sie nie nadawal, tyko chodzil i nadzorowal. po chwii majster od zapachow niesmialo zaproponowal - jak pan tak nie ma co robic, to moze po piwo by pan skoczyl . no myslalm ze umre bo moj ojciec bardzie z tych szanujacych sie obylo sie bez rekoczynow. no to odpoczywajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.12.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 dpsia Stefcio, lat 13, ja 39 koncze w srode. rrmi ucalowac, ucalowac jak sie da. To okazja jak znalazl. Zosia Dobre Co Ojciec pozniej powiedzial?Dziekuje , ze napisalas o tych drzwiach do garazu , u nas juz prawie tez sa Prawie Ogladacie ? Ja oczywiscie. Ciekawe co bedzie z Susan i Mike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.12.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Zochna ni ma jeszcze bordo Nie wklejalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.12.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Zeljko, Sama nie wiem, ale chyba taka okazje trzeba o stol oprzec Bedzie sie dzialo Zochna, Oj zobaczysz Kotlownia to magiczne miejsce. Na poczatku idziesz do pieca z pewna taka niesmialoscia, potem robisz sie coraz bardziej odwazna, a nawet dociekliwa... Nastepnym krokiem sa watpliwosci i targajace rozterki, czy aby wszystko z nim dobrze, bo cos tak sie krztusi juz od 12 godzin , czy aby oby lekarza nie nalezy wzywac, ale gdy dochodzisz do wniosku, ze lekarz cos dlugo sie nie zjawia , sama ubierasz rekawice, prawie chirurgiczne i zaczynasz pierwsza w swoim zyciu operacje na otwartym ... palenisku Czego Ci oczywiscie nie zycze, nie mniej sprawe znam doskonale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.12.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 nie mniej sprawe znam doskonale My palaczki wszystkich krajow laczmy sie Amber Jak zwykle odzialas opis naszych pasji w odpowiednie gacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.12.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 My palaczki wszystkich krajow laczmy sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.12.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Witajcie, wojowniczki czerwonego paleniska! Zeljko, to Ty młodziutka jesteś, a taka utalentowana, no, no!!! Teraz będzie mi łatwiej Was sobie wyobrazić. Amber - piękny opis, po prostu piękny. Wzruszyłam się, jak to czytałam. Rrmisia - ja Ci dziękuję za Twój głos na doradcę, chociaż - to się nie należało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.12.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Witajcie, wojowniczki czerwonego paleniska! Niech moc bedie z Toba. Przeciez tez popalasz Sprawe tytulu trzeba skorygowac mysle , bo Redakcja nastukala tych doradcow a to przeciez nie o to chodzilo. Zeby Ci dali jakis fajny napis to fajnie by bylo,np.o Agro . Pogoda to jest tragiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.12.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Witam Was po nocnej zmianie. Moj stefek od 3 nie spi, skubaniec jeden. A ja tu ledwo oczy trzymam otwarte. Co robic jak spac nie wolno, bo Jemu ufac nie mozna, ze cos sobie nie zrobi, dziumdziak jeden. A bawy sie jakby byl najbardziej wyspany na swiecie. I wez tu badz ciegle pieknym i mlodym, jak snu brakuje. Dobrze, ze jestem dziwaczka bo inaczej bym juz zdziwaczala. U nas tez pogoda brzydka, nie moze sie zdecydowac czy to dzien czy ciagle noc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.12.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Dziumdziak nie dziumdziak , wyspal sie to i wene do zabawy ma. Moze sie z Nim pobaw to i Tobie spac sie odechce. A jak nie to do garow.Tortem urodzinowym sie zajmj Ja tam juz od rana galaretke z nozek gotuje Kulka po baletach to chyba ma ta chorobe co to sie nazywa migrena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.12.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Rrmisia, Ty się nie stresuj, Ty napisałaś, jakbyś mi w myślach czytała! Dobrze, ze jestem dziwaczka bo inaczej bym juz zdziwaczala. Eeeee, to chyba u Kulki tupot białych mew jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.12.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Dzień dobry mówię wszytkim Rrmisia o tej galaretce z nóżek to ja mojemu Szanownemu nie powiem, bo pogna!!! To jedna z niewielu rzeczy, którą On uwielbia, a ja nie ... umiem robić i nie lubię (a może kolejność inna - nie lubię dlatego nie umiem No nie wiem ) Miłego dzionka Ferajno!!!!! A Kuleczka to już drugi dzień z migreną - niepokojące to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.12.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Rrmisia o tej galaretce z nóżek to ja mojemu Szanownemu nie powiem, bo pogna!!! To jedna z niewielu rzeczy, którą On uwielbia, a ja nie ... umiem robić i nie lubię (a może kolejność inna - nie lubię dlatego nie umiem No nie wiem ) Moze jednak sprobuj? Wrzucasz do gara nozki , miesko i gotujesz. Ja wkladam tam razem zawsze cebule i pora zielone czesci , marchewke , czosnek , abo to co mam zwarzyw. Gotuje dlugo , pki mieso nie odchodzi od kosci. Pozniej robi sie tego mamamlyga , trzeba poukladac w salaterkach izalac tym w czym sie gotowalo. Dodaje groszek zielony , jajka na twardo , albo nie dodaje jak mi wyjda I juz. Sprobuj , napewno sie uda. Pomysl o tym jak On sie Tobie za to odwdzieczy Kulka dojdzie i wroci Czekam na newsy o Muszce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.12.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Czesc, tak sobie Was podczytuje, bo nic nie chce mi sie robic. Szaro, buro i ponuro. Jutro znowu mam prezentowac sie przed roznymi miejskimi urzednikami - ten moj dyrektor to sprytny jest - jego zapraszaja, a jak trzeba cos do rzeczy na forum powiedziec, to zawsze mu pilne wyjazdy wypadaja i wtedy szuka sobie.....zastempcy Chce ktos moze kota - puchota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts