19501719500414 09.11.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 wiesz co Ty to zołza jezdeś, specjalnie sie tak daleko budujesz, bo nie chcesz postawić piwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.11.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 wiesz co Ty to zołza jezdeś, specjalnie sie tak daleko budujesz, bo nie chcesz postawić piwa No właśnie Było tyle pięknych miejsc do wyboru - Wybrzeże , Kujawy , Śląsk , Kraków , Łódź a ona co , okolyce stolycy wybrać musiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.11.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Nie narzekajcie . U nas dom otwarty jest i kazdy piwko dostanie To na kiedy mam krzynke zadobyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.11.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 fajnie a Ty czego ryczysz , zapraszam Cie do naszej wsiowej Karczmy ale bym popili stoly sa , to mozna tanczyc , Maxti pierwsza pewnie by byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.11.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 fajnie a Ty czego ryczysz , zapraszam Cie do naszej wsiowej Karczmy ale bym popili stoly sa , to mozna tanczyc , Maxti pierwsza pewnie by byla Oj rrmiś Ty się kiedyś doigrasz Jak się Wam tak hurtem zwalimy to nie wiem czy ta Karczma wytrzyma Niech no tylko zakwitną jabłonie I Marzanna się spławi do morza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 10.11.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Maxi ona tak ma, ale nie wie na co się naraża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.11.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Maxi ona tak ma, ale nie wie na co się naraża ona wie wszystko Jak wiedzma A Ty nie strasz , jak przyjedziesz to moze do opery Cie zaprowadze U nas w miescie jest takowa I Maxti tez , moze byc z ta Marzanka Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.11.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 A ja sie tu nie bede wpisiwac, bo jestem obrazona, ze zdjec nie ma.Parapetowa tuz, tuz, a z fotek nici...To jak mowilam, nie bede sie tu wpisiwac i juz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 12.11.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Maxi ona tak ma, ale nie wie na co się naraża ona wie wszystko Jak wiedzma A Ty nie strasz , jak przyjedziesz to moze do opery Cie zaprowadze U nas w miescie jest takowa I Maxti tez , moze byc z ta Marzanka Buziaki Ty to mnie operą nie strasz, pierwszy raz byłem jak miałem 7 lat, te traumatyczne przeżycia rzutują do dzisiaj na mój byt też Cię mogę do Bytomia zaprosić, a wlazłem tutaj, żeby właściwie napisać, że znowu balujesz, i na nic się nie zada ta ściema, że budujesz i nie masz czasu, acha i jeszcze masz kłopoty z aparatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 12.11.2006 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Kolejna wizytacja Zaluje tylko , ze AnSi nie dojechala ... rrmi - jeszcze i na mnie przyjdzie pora Naprawde baaardzo zaluje, ze nie moglismy przyjechac. Ja nawet mam wolny weekend, ale...sila wyzsza Poprzednim razem sniezyca nas taka dopadla, ze zamiast przepisowych 7 godzin jechalismy 14 (na odcinku miedzy Ostroda a Maldytami stalismy 4,5 godziny)... No ciagle cos nie tak ...Jakby malo bylo nieszczesc, to wczoraj w nieznanych mi okolicznosciach zniknela z torebki moja komorka( tak wiec bez kontaktow chwilowo jestem) , a wieczorem podnoszac sie na duchu - wylalam wino na klawiature (biale renskie) No i ta odmowila posluszenstwa, dziala tylko czasami...teraz akurat dziala, wiec pisze A tak poza tym podpatruje Was codziennie i pelna podziwu dla Was jestem. No, a Ty jako parobek spisujesz sie na medal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 12.11.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 AnSi - niedobrze , jakas plaga z tymi komorkami mi tez zginela w zeszlym tygodniu . Ale od srody ma byc fajna pogoda 15 C i no deszcz to lopaty w dlon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.11.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 to lopaty w dlon. No sa caly czas we wdloniach Gdybys byla tak mila Zosiu i ten deszcz odplula AnSi tak czy inaczej czekamy , daj znac kiedy bedziesz mogla. Moze Zochne wezcie ze soba Niech i Ona swiata zobaczy Jutro na pewno deszcz , wiezbe zamowimy , korzystajac z okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 12.11.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 ... Gdybys byla tak mila Zosiu i ten deszcz odplula ... Moze Zochne wezcie ze soba Niech i Ona swiata zobaczy ... No...u nas cały czas deszcze, wiec pluj Zochna , pluj Moze i ja tez splune A potem Poniedzielskiego poslucham rrmi wziac mozemy, tylko..czy Zochna da sie wziac PS. Wiezbe to my juz dawno mamy zamowiona, i deski szalunkowe leza na dzialce, i stal sie hartuje i budynek wytyczony - tylko...budowniczy konczy jakies zaleglosci i nijak rozpoczac u nas nie moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.11.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Wiezbe to my juz dawno mamy zamowiona, i deski szalunkowe leza na dzialce, i stal sie hartuje i budynek wytyczony - tylko...budowniczy konczy jakies zaleglosci i nijak rozpoczac u nas nie moze Podali jakis termin? Strasznie mi przykro %$&^^##@*&^%& I Wojtek pewnie teraz tez nad rozlanym renskim rozpacza Powiedz co planujecie w zwiazku z tym opoznieniem ? Zochne mozna skusic Radnym z podlaskiego Tym w swetrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 12.11.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Dziewczyny - ja tam noł deszcz mialam na mysli - czyli ze pluc tak mocno nie trzeba i mozna renskie pic AnSi - slabe to pocieszenie pewnie - ale u nas tez sie slimaczy ale mowie Ci - jak juz w Was wejda - to pojdzie jak ...jak nie wiem .. jak u rrmi Ja jestem chetna do wziecia Poniedzielski - kto wie, moze tez by przyjechal - jak by sie juz tego Pana z podlaskiego nie udalo , oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.11.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Ja jestem chetna do wziecia To nalezy byc dobrej mysli Z pogoda trzeba naprawde cos zrobic , juz mi zimno nie przeszkadza , byle nie wialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.11.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Jak juz mowilam, ja tu sie nie bede wpisiwac, ale zapyam tylko, czy to spagetti bylo dobre? No i czy Zielonooka na prawde ma zielone oczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.11.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Jak juz mowilam, ja tu sie nie bede wpisiwac, ale zapyam tylko, czy to spagetti bylo dobre? No i czy Zielonooka na prawde ma zielone oczy? spagethi bylo swietle ale jeszcze lepsze było... ciacho!!!! rrmi - rafalek pol drogi gledzil o tym ciachu a drugie pol jacy wy fajni cos sie stalo chlopinie bo normalnie sie az tak nie wywnetrza ps. jak nie ma korkow [i sie nie bladzi ] to do sluzewca jedzie sie od Was w 25 minut szybko ps. zielona ma zielonkawe oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.11.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Jak juz mowilam, ja tu sie nie bede wpisiwac, ale zapyam tylko, czy to spagetti bylo dobre? No i czy Zielonooka na prawde ma zielone oczy? mialam nadzieje , ze nie mowisz powaznie Zielona jest ladniejsza niz na zdjeciach A co sie tak Rafalkowi spodobalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.11.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 A co sie tak Rafalkowi spodobalo no Wy a glownie chyba pogaduchy nad ciachem Rafal powiedzioal ze sie wogole bal ze to duzo dalej... ale naparwde jak nie ma korkow to tak spokojnie nie za szybko (ok 70-80) to sie jedzie max 25 minut do wyscigow konnych wiec sie chlopina cieszy niech kupuje ta dzialke - bardzo mu sie okolica spodobala no i sasiedztwo jak juz pisalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts