Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

rrmi nie przezywaj to tak mocno. Dobrze, ze piesek wrocil do swoich. To powod do radosci a nie do smutku. :roll:

Juz wiem , potrzebowalam czasu, zeby sie pogodzic z tym .

Jestem ok.

Tym bardziej , ze mam pewnosc co do tego , ze Stas bedzie w nowymdomku szczesliwy, aprzeciez to wlasnie o to chodzilo , zeby go uszczesliwic.

Byl cudny , naprawde i ciesze sie , ze podobalo mu sie u nas :p

Na miche , jesli bedzie przejazdem u mnie lczyc moze .

Dzieki za wsparcie , na Was jak zwykle mozna liczyc , a Amber sie szczegolnie ze mna umordowala na gg :D

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

takie nerwowe chwile mnie ominely :roll:

rrmi - nie buczaj, bo tak czy inaczej, los Stasia sie rozjasnil

i jak bonie dydy Wasza pomocna dlon i otwarte serce moc swoja

sprawcza w tym posiadaja :D

A swoja droga co za przypadek :roll:

Daj znac jak jakas bide nowa wypatrzysz, ale nie katuj sie tak caly czas

bo w straszny smutek mozna popasc :roll:

No! :D

bo ja qurqa wczoraj w urodzinki caly dzin tu zagladalam a jak juz dowiedzialam sie, ze sie smucisz to mi przykro bylo. :-?

Teraz nam wszystkim chyba lzej. :D

Nie wiem jak to sie stalo , Kochana Ty moja,ze zapomnialam. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Taka bylam przejeta Stasiem .

Sto lat , Wiesz , ze najbardziej jak moge zycze Ci Wszystkiego Najlepszego

http://www.gifownik.pl/gify_02xx/swieta/przyjecie/5.gif

Katya

Jak widac jestescie zawsze tam gdzie Was potrzebuja .

Tak bardzo Was podziwiam , bardzo .

Nie sztuka byc taka miloscniczka zwierzat jak ja , siedzaca pod koldra .

Sztuka jest pomoc lezacemu na ulicy .

O kurze Mariolce nie bede pisala , bo Cie na jezyki Dziewczyny wezma :D

Bedziemy w kontakcie pewnie w sprawie strony[powtorzylam dzis Natalii] ,

a co do pieska to wciaz w domu trwaja dyskusje.

Wczesniej nie bylo wyboru , wczesniej byl Stas , teraz ciezko sie zdecydowac ,

tylu potrzebujacych czeka .

Rrmi my jesteśmy kroplą w morzu potrzeb.

A właśnie, że sztuką i to wielką jest dać psu kochający dom, taki ja Wy dacie! I to psu w potrzebie, nie z bazarku czy nawet hodowli. Trzymam kciuki.

Acha, piękny macie dom, naprawdę mi się spodobał, nie trzeba wychodzić na zewnątrz, żeby pobiegać :lol:

...

Nie wiem jak to sie stalo , Kochana Ty moja,ze zapomnialam. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ...

Zeljko i ze mnie też gapa. Niech Ci się wiedzie jak najlepiej, a marzenia i te duże i te małe niech zawze się spełniają...

Rrmi ta podróż do Was naprawdę miała sens, bo pomogliśmy jemu:

http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9038279&postcount=204

Zrobiłabym dokładnie to samo z tym bydlakiem!!!!!! Bez najmniejszych skrupułów; nawet powieka by mi nie drgnęła :evil: :evil: Jeszcze bym mu gębę zatkała, żeby wołać nie mógł :evil: :evil:

Rrmi ta podróż do Was naprawdę miała sens, bo pomogliśmy jemu:

http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9038279&postcount=204

Zrobiłabym dokładnie to samo z tym bydlakiem!!!!!! Bez najmniejszych skrupułów; nawet powieka by mi nie drgnęła :evil: :evil: Jeszcze bym mu gębę zatkała, żeby wołać nie mógł :evil: :evil:

Wybacz braza ale wtedy byla bys dokladnie taka sama jak ten ktos. :roll: Weim, wiem tez mnie takie cos bardzo zlosci, ale to chyba nie ta droga...

Dzieki Ambercia :D

Dzis urodzinki ma maz, cale trzy dni swietowania :D

Czy ktos wie jakiej jakosci sa meble Ikea ? Mi cos w oko wpadlo

biale lozko i dodatki..., a nie wiem czy warto... Cenowo, nie powiem, dostepne. :roll:

Na to pytanie mogę odpowiedzieć: mam w domu od co najmniej 7-8 lat meble Ikea - wysokie łózko drewniane (naprawdę wysokie, prawie 2m), stół rozkładany, który można złożyć tak, że tylko wąska półeczka powstaje, 4 krzesła bukowe - składane, regały Ivar - nieśmiertelne!!!

Ze wszystkich jestem bardzo zadowolona!!! Nic złego się z nimi nie dzieje!!!!

Opinie na temat mebli Ikea są różne, ja mam pozytywne odczucia, ale też i nie są to melble z najniższej półki. Takie ze średniej, powiedzmy Jeśli chcesz, poszukam na stronie Ikei i wkleję w Twoich komentarzach link do tych mebli, któe są u mnie

Zeljka,

Jesli cos fajnego wpadlo Ci w oko w Ikea, to kupuj :-)

Kupujac nowe meble martwie sie czy aby oby po roku lub dwoch nie bede wygladac jak obdartusy, a jesli wszystko jest w porzadku to czy przez przypadek za kolejnych 5 nie beda wygladaly za dobrze, bo zal bedzie wyrzucic :lol:

Z IKEA nie mam doswiadczen. Wszak kupilismy jakies dwa miesiace temu polke na pastele i farby do pracowni Marka, ale nie ma komu jej zlozyc :oops: Musze chyba sama tego dopilnowac ;)

Obecnie jestem na etapie poszukiwan naroznika do salonu (ale nie ze skory) i szklanego stolu do jadalni ;) Moja Mama mowi, ze przez szklo reumatyzmu w lokciach dostanie :lol: No coz, trzeba bedzie rece na kolankach trzymac :lol: