rrmi 06.12.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 rrmi nie przezywaj to tak mocno. Dobrze, ze piesek wrocil do swoich. To powod do radosci a nie do smutku. Juz wiem , potrzebowalam czasu, zeby sie pogodzic z tym . Jestem ok. Tym bardziej , ze mam pewnosc co do tego , ze Stas bedzie w nowymdomku szczesliwy, aprzeciez to wlasnie o to chodzilo , zeby go uszczesliwic. Byl cudny , naprawde i ciesze sie , ze podobalo mu sie u nas Na miche , jesli bedzie przejazdem u mnie lczyc moze . Dzieki za wsparcie , na Was jak zwykle mozna liczyc , a Amber sie szczegolnie ze mna umordowala na gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.12.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 takie nerwowe chwile mnie ominely rrmi - nie buczaj, bo tak czy inaczej, los Stasia sie rozjasnil i jak bonie dydy Wasza pomocna dlon i otwarte serce moc swoja sprawcza w tym posiadaja A swoja droga co za przypadek Daj znac jak jakas bide nowa wypatrzysz, ale nie katuj sie tak caly czas bo w straszny smutek mozna popasc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.12.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 No! bo ja qurqa wczoraj w urodzinki caly dzin tu zagladalam a jak juz dowiedzialam sie, ze sie smucisz to mi przykro bylo. Teraz nam wszystkim chyba lzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katya1984 06.12.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Rrmi ta podróż do Was naprawdę miała sens, bo pomogliśmy jemu: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9038279&postcount=204 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.12.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 No! bo ja qurqa wczoraj w urodzinki caly dzin tu zagladalam a jak juz dowiedzialam sie, ze sie smucisz to mi przykro bylo. Teraz nam wszystkim chyba lzej. Nie wiem jak to sie stalo , Kochana Ty moja,ze zapomnialam. Taka bylam przejeta Stasiem . Sto lat , Wiesz , ze najbardziej jak moge zycze Ci Wszystkiego Najlepszego http://www.gifownik.pl/gify_02xx/swieta/przyjecie/5.gif Katya Jak widac jestescie zawsze tam gdzie Was potrzebuja . Tak bardzo Was podziwiam , bardzo . Nie sztuka byc taka miloscniczka zwierzat jak ja , siedzaca pod koldra . Sztuka jest pomoc lezacemu na ulicy . O kurze Mariolce nie bede pisala , bo Cie na jezyki Dziewczyny wezma Bedziemy w kontakcie pewnie w sprawie strony[powtorzylam dzis Natalii] , a co do pieska to wciaz w domu trwaja dyskusje. Wczesniej nie bylo wyboru , wczesniej byl Stas , teraz ciezko sie zdecydowac , tylu potrzebujacych czeka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katya1984 06.12.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Rrmi my jesteśmy kroplą w morzu potrzeb. A właśnie, że sztuką i to wielką jest dać psu kochający dom, taki ja Wy dacie! I to psu w potrzebie, nie z bazarku czy nawet hodowli. Trzymam kciuki. Acha, piękny macie dom, naprawdę mi się spodobał, nie trzeba wychodzić na zewnątrz, żeby pobiegać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.12.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 ... Nie wiem jak to sie stalo , Kochana Ty moja,ze zapomnialam. ... Zeljko i ze mnie też gapa. Niech Ci się wiedzie jak najlepiej, a marzenia i te duże i te małe niech zawze się spełniają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.12.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 zelijka , a ja nie wiedzialam spoznione , ale najbardziej szczere ....... rrmisia.....usmiechnij sie kobieto !!!! przynajmniej polgembkiem , ja cie bitte .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.12.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Cieszę się, że Gospodyni już do formy dochodzi. Robi się fascynujący serial: "Jakiego pieska będzie miała Rrmi?" Trzyma w napięciu, słowo daję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.12.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Witam piatkowo. Jakos dzis ni jak sie czuje od rana. Dziekuje wszystkim bardzo serdecznie za zyczenia. W aukcji Mikolaja jest moj obrazek ale jakos ni ma chetnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.12.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Zeljko, Przyjmij spoznione ale szczere serdecznosci rowniez od nas I co to za humory w piatek? Pogoda laskawa, Swieta coraz blizej a na dodatek mozna sie troche polenic rrmisie, Zyjecie? Pewnie noc zarwana na OBMYSLUNKI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.12.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Rrmi ta podróż do Was naprawdę miała sens, bo pomogliśmy jemu: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9038279&postcount=204 Zrobiłabym dokładnie to samo z tym bydlakiem!!!!!! Bez najmniejszych skrupułów; nawet powieka by mi nie drgnęła Jeszcze bym mu gębę zatkała, żeby wołać nie mógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.12.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Dzieki Ambercia Dzis urodzinki ma maz, cale trzy dni swietowania Czy ktos wie jakiej jakosci sa meble Ikea ? Mi cos w oko wpadlo biale lozko i dodatki..., a nie wiem czy warto... Cenowo, nie powiem, dostepne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.12.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Rrmi ta podróż do Was naprawdę miała sens, bo pomogliśmy jemu: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9038279&postcount=204 Zrobiłabym dokładnie to samo z tym bydlakiem!!!!!! Bez najmniejszych skrupułów; nawet powieka by mi nie drgnęła Jeszcze bym mu gębę zatkała, żeby wołać nie mógł Wybacz braza ale wtedy byla bys dokladnie taka sama jak ten ktos. Weim, wiem tez mnie takie cos bardzo zlosci, ale to chyba nie ta droga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.12.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Dzieki Ambercia Dzis urodzinki ma maz, cale trzy dni swietowania Czy ktos wie jakiej jakosci sa meble Ikea ? Mi cos w oko wpadlo biale lozko i dodatki..., a nie wiem czy warto... Cenowo, nie powiem, dostepne. Na to pytanie mogę odpowiedzieć: mam w domu od co najmniej 7-8 lat meble Ikea - wysokie łózko drewniane (naprawdę wysokie, prawie 2m), stół rozkładany, który można złożyć tak, że tylko wąska półeczka powstaje, 4 krzesła bukowe - składane, regały Ivar - nieśmiertelne!!! Ze wszystkich jestem bardzo zadowolona!!! Nic złego się z nimi nie dzieje!!!! Opinie na temat mebli Ikea są różne, ja mam pozytywne odczucia, ale też i nie są to melble z najniższej półki. Takie ze średniej, powiedzmy Jeśli chcesz, poszukam na stronie Ikei i wkleję w Twoich komentarzach link do tych mebli, któe są u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.12.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 A przede wszystkim chcę powiedzieć dzień dobry Kochanej Gospodyni, bo zachowałam się jak ostatni "czereśniak" Dzień dobry Rrmisiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.12.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Dzieki wielkie braza. Dawaj linka dawaj. rrmi gadaj no tu troche z nami, no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.12.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Zeljka, Jesli cos fajnego wpadlo Ci w oko w Ikea, to kupuj Kupujac nowe meble martwie sie czy aby oby po roku lub dwoch nie bede wygladac jak obdartusy, a jesli wszystko jest w porzadku to czy przez przypadek za kolejnych 5 nie beda wygladaly za dobrze, bo zal bedzie wyrzucic Z IKEA nie mam doswiadczen. Wszak kupilismy jakies dwa miesiace temu polke na pastele i farby do pracowni Marka, ale nie ma komu jej zlozyc Musze chyba sama tego dopilnowac Obecnie jestem na etapie poszukiwan naroznika do salonu (ale nie ze skory) i szklanego stolu do jadalni Moja Mama mowi, ze przez szklo reumatyzmu w lokciach dostanie No coz, trzeba bedzie rece na kolankach trzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.12.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Musze to napisac Holl - 23 st. Gabinet - 24 st. Sypialnie - 22 st. Tak mierzy sie szczescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 07.12.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Musze to napisac Holl - 23 st. Gabinet - 24 st. Sypialnie - 22 st. Tak mierzy sie szczescie Zmierz swoje szczescie, jak za oknem bedzie 20 stopni mniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts