AmberWind 11.12.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 w ogole mnie nauczyc jak sie z psem obchodzic i czemu mnie to nie dziwi Pierwsze lekcje u Agnieszki wygladaly wlasnie tak, ze nie uczyla mojego psa, tylko mnie I tak do dnia dzisiajeszego wciaz sie ucze techniki nagradzania psa Nie mowiac juz o intonacji glosu, trzymania smyczy, a przede wszystkim rzeczy najwazniejszej czyli ... chodzenia prosto jak po linie I nie to, zebym na zajecia przychodzila nawalona O nie! W akcie desperacji Agnieszka kazala mi wynajdowac chodniki z liniowo ulozonymi plytami i po nich zasuwac No koszmar i smiech dla przechodniow Nigdy nie zapomne Jej powiedzonek "pies ok, ale Twoje cialo martwe i bez pomyslunku" rrmi, Wy pewnie bedziecie miec latwiej, ale i tak stawcie sie w pelnej gotowosci, wypoczeci i dobrze sluchajcie. A jak cos bedzie nie tak, to pytac, pytac i jeszcze raz pytac. Aga to doceni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 11.12.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 czuję się zignorowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.12.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 czuję się zignorowany Tam zaraz narzekaj sobie , przeciez my w Ciebie wpatrzone jak w nie wiem co Amber Znaczy co mam z Toba na silownie zasuwac ? Suczka wiem , ze juz duzo umie , a ja postaram sie nadgonic , jak sie chce miec takie cudo w domu to trzeba byc dzielnym . Mam nadzieje dac rade . W nagradzaniu powinnam sie sprawdzic najlepiej. Pytac to ja nawet lubie , ale mnie dzisiaj zatkalo. Takiej madrej suczy nie widzialam , znaczy poza Majutem of course , ale wadomo Zeljko co mam wklejac , poszpachlowane i to nie do konca sciany ? Postanowilismy , ze juz nie ma na szybko i ze jakos to bedzie , teraz ma byc ok, a i sie tak nie spieszy , mieszkac jest gdzie wiec spoko. Synek planuje od stycznia konwersacje w domu rozkrecic , wiec gabinet byc musi , ale sie wyrobimy , na pewno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 12.12.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Pogratulujcie mi, po jakichs dwoch miesiacach zalapalem w koncu, co to jest RW. p.s. moze ten dziennik tez ma juz jakis kryptonim? p.s. A z psow to najbardziej lubie cielecine w 5 smakach p.s. Zeby nie bylo: Indianie hodowali psy tak jak my swiniaki, a ja chcialem byc zawsze jak Winettou (niewinny i prawdziwy...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.12.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Mmmad - gratuluję! Rrmisia - Ty przemyśl tę siłownię, taka rotka to silna jest i wymagająca, nie będzie z nią łatwo. A jak mądra, to już całkiem Was opanuje. Zeljko, domagam się informacji, czy literki wystarczająco piękne są. Amber, Ty pilnuj proszę Rrmi, żeby się dobrze przygotowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.12.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Pogratulujcie mi, po jakichs dwoch miesiacach zalapalem w koncu, co to jest RW. I ja nie wiedzialam , ale zapytalam . Zawsze kiedy nie wiem to pytam Tak czy inaczej gratuluje. Smacznego Dpsiu Ona silna jest ,ale madra , nie ciaga prowadzacego ja na smyczy , umie rownac i ja wlasnie musze sie nauczyc jak jej takie rozne komendy wydawac. Umie duzo wiecej , o te duzo wiecej ja musze byc do przodu ,zeby to ona nie musiala mnie uczyc . Na szczescie ponad zycie kocha nagrody , wiec moze jakos da sie przekupic Patrz jaki zbieg okolicznosci , jestem dokladnie taka sama. W ramach treningu ruszyalam sie na piechote do sklepu Amber mnie dzisiaj nie przypilnuje , bo ma wielki dzien w kuchni w zwiazku z ptasia grypa Niech sie sama pchwali , chociaz pewnie to zejdzie troche , bo zanim sie zwlecze i ten swoj obrzadek zrobi cieplny to poludnie nas tutaj zastanie. No nic komu do pracy temu w szpachelka w reke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.12.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Amber mnie dzisiaj nie przypilnuje , bo ma wielki dzien w kuchni w zwiazku z ptasia grypa Niech sie sama pchwali , chociaz pewnie to zejdzie troche , bo zanim sie zwlecze i ten swoj obrzadek zrobi cieplny to poludnie nas tutaj zastanie. bardzo smieszne Fakt, ptasia grypa zabrala naszemu domowi podstawowe zrodlo grillowanej w piekarniku konsumpcji Chcial, nie chcial nabylam wczoraj droga kupna jakiegos wolu i wieprza A wierzcie mi, nie kupuje ani wolu, ani swininy ... nie, zebym jakies przekonania miala, o nie! Po prostu tylko kurzyna zamknieta w piekarniku, bez ingerencji ludzkiej reki, zbednie nie absorbujac, cichutko i skromnie dochodzi do momentu konsumpcji. Czyli, co tu kryc jest wymarzonym daniem dla takich jak my, co to maja kuchnie, tylko dlatego, ze w kazdym domu byc musi ... rrmi zaopatrzyla mnie w zestaw rad i przestrog w sprawie wolu i tak dlugo kazala szturchac widelcem w kotle az nie bedzie gumiasty ... No nic ... ide szturchac dalej ... Ale z fitnessu i tak dzisiaj nie zrezygnuje mmmad, przyjmij i moje gratulacje. Ho, ho, ho ... dwa miesiace, bystrzak z Ciebie Niejednemu plci przeciwnej pewnie by to i rok zajelo Depsiu, nic sie nie martw To szczegolna rotka Malo jest takich w Polsce A rrmisie to idealna Rodzinka dla tegiej suczy Bedzie na wsi szpan, ze hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 12.12.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Naprawdę nie wiem czego się bać...Przecież wiecie, że ptasia grypa po obróbce cieplnej wam nie grozi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.12.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Naprawdę nie wiem czego się bać... Przecież wiecie, że ptasia grypa po obróbce cieplnej wam nie grozi... Alez wiemy, wiemy ... nie mniej z surowizna podczas taplania w przyprawach tez mamy kontakt i co by bylo, gdybym widelca, lyzki, talerza, pokrywki, stolu i rak nie zdezynfekowala nazbyt skutecznie? Jakos wole to przeczekac na krwistym steku i grillowanej karkowce A poza tym moze to lepiej ... rrmisia mowi, ze tak patrzac na mnie z proflu jakies piora zaczynaja mi wystawac z karku No i kuper ... taki kurzy, tylko nie mylic z kaczym bo sie obraze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.12.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 To szczegolna rotka Malo jest takich w Polsce A rrmisie to idealna Rodzinka dla tegiej suczy Bedzie na wsi szpan, ze hej Pewnie temu ja przezywam . Normalnie trema mnie zzera. Powiem Wam , ze jak wczoraj ta Pani juz pod drzwiami stala gotowa do wyjscia to Sucz kolo stolu siedziala cichutko i jakby gotowa byla zostac Synek ja pod drzwi zawolal i dopiero przyszla. Najgorsze . ze taka sprytna jest , ze doslownie w myslach czyta Wystaczy na nia spojrzec i juz jest u nogi Ma piekne czarne oczka i cudna buziunie . No i bysmy byle we dwie .Mialabym z kim pogadac i w ogole Mam nadzieje , ze sie dobrze sprawie na spacerku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 12.12.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 rrmiciesze sie, ze taka podobna do Ciebie sucz udalo Ci sie znalezc Nawet troche Ci zazdraszczam, tez bym chciala we swojej wsi poszpanowac i ladnie nauczyc sie chodzic....i te inne rzeczy wszystkie Amber - mnie to sie widzi, ze nie piora to, ale skrzydla Ci rosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 12.12.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 O bas super. A kamin kako? Opet nema slika. Zeljko mow do mnie jeszcze Slowa twe dziwne w mym sercu wywoluja dreszcze ...mow do mnie jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 12.12.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 rrmi to super, że się na tą rotkę zdecydowałaś. Ja wychowałam się z rotką Bossą, to cudowne psy. Najważniejsze, że bierzesz ją z domu i właściciel z nią pracował. Piszesz, że bardzo dużo umie i to jest super. Ja kocham pracować z psami. Z tą siłką to super pomysł, sama czasem chodzę no ale ja mam amstaffkę to wiadomo, złoty łancuch, myślę o zmianie auta na stare BMW aby dorównać do ziomali . W ramach treningu na piechotę do sklepu jak najbardziej tylko do takiego z 5km od domu, trzeba być w formie, nie ma lekko. Oby do soboty i wstaw koniecznie zdjęcia suni najlepiej przy kominku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 12.12.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 rrmi to super, że się na tą rotkę zdecydowałaś. Ja wychowałam się z rotką Bossą, to cudowne psy. Najważniejsze, że bierzesz ją z domu i właściciel z nią pracował. Piszesz, że bardzo dużo umie i to jest super. Ja kocham pracować z psami. Z tą siłką to super pomysł, sama czasem chodzę no ale ja mam amstaffkę to wiadomo, złoty łancuch, myślę o zmianie auta na stare BMW aby dorównać do ziomali . W ramach treningu na piechotę do sklepu jak najbardziej tylko do takiego z 5km od domu, trzeba być w formie, nie ma lekko. Oby do soboty i wstaw koniecznie zdjęcia suni najlepiej przy kominku . A tak zapytam, masz jakąś ulubioną markę dresów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 12.12.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 ADIBAS i w pytaniu powinno być drechów . Tylko z utrzymaniem odpowiedniej do wizerunku wagi mam problemy , ale pracuje nad tym. Od dzisiaj nie ma "witam serdecznie i pozdrawiam" tylko : joł zoiomale ewentualnie pozdro . No i mam problemy z muzą jakoś za nic na świecie nie mogę zaczaić hip hopu, i nie mam dziary z wizerunkiem swojej suczy na gale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.12.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Dzień dobry po południu mówię i lecę prezeny wybierać!! Buziaki dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 12.12.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Pogratulujcie mi, po jakichs dwoch miesiacach zalapalem w koncu, co to jest RW. I ja nie wiedzialam , ale zapytalam . Zawsze kiedy nie wiem to pytam Ja w zasadzie tez (duzo) pytam, ale czasem przyjmuje pewniki. A teraz chcialem sie pochwalic olsnieniem. Olsnienie bylo a propos krolika, ktory tam (podobno) romansuje. Ale ja nie bede nikomu do nory zagladal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.12.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 i nie mam dziary z wizerunkiem swojej suczy na gale Tego jednego nie zrozumialam , opozniam sie Popracuj Mokka nad karkiem , bo inaczej nie da rady , pamietaj tez o paskach na nogawkach , musza byc 3sztuki , full firmowka Ciesze sie , ze tak mowisz o rotkach , a sucz jest naprawde wyjatkowa . Najgorzej , ze to dopiero nastepny tydzien , znaczy Niedziela przed Wigilia. Jesli zabierzemy ja do domu , bedzie najwiekszy prezentem pod choinke. Nie w sensie wielkosci tylko radosci. Wielkosci tez , ma glowke chyba wieksza od mojej Brazuniu Mam nadzieje , ze juz dzisiaj dokonczysz zakupy . Mysle , ze kosmetyki to taki dla laski bedzie dobry prezent Urodzie trzeba pomagac Czy macie juz choinki poubierane ? Ja sie w naszej ameryce przyzwyczailam ubierac w piatek , a najdalej w weekend po Thanksgiving , a tu jakos tak za wczesnie sie wydaje Chyba w Niedziele sie poddam i kupie . Stojak juz jest , plastikowy kupilismy. AnSi Sama suczy nie znalazlam , Ciotka Amber pomagala mmmadziu Znaczy chec lub nadzieja ,ze tam sie romansuje spowodowala, ze Cie olsnilo , no ladne kwiaty , ladne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.12.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 O bas super. A kamin kako? Opet nema slika. Zeljko mow do mnie jeszcze Slowa twe dziwne w mym sercu wywoluja dreszcze ...mow do mnie jeszcze Oj AnSi draga nadam se da moje rijeci pozitivno na Tebe djeluju. Samo kazi, ako treba, mogu ja da pricam nije mi tesko. rrmi a ta psinka to jaka jest? Jak wyglada, jakiej rasy? Nie bede sie bala do Was przyjezdzac? No i jak dlugo jeszcze trzeba na kominek poczekac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.12.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Dla Taty już chyba mam, na razie przesympatyczny kolega Rom zastanawia się, który będzie najlepszy Wiertarka udarowa przyszła mi do głowy, bo mój Tatuńcio nie ma!!! Dla Małej właśnie napierśnik przyszedł - fajne dziecko, prezenty pod choinkę chce dla ... konia Dla Szanownego też chyba dzisiaj przyjdzie, tak mówili na Merlinie!! A z Laską to dale, qurczę, problema mam Nasza psuka też ma 6 lat!! Na smyczy bardzo chętnie ciągnie i wiecznie z nią walczę; jak ktoś do domu puka - pyska drze jak nie wiem co!!! Ale za żadne skarby bym jej nie zamieniła na inną!!!! U Córci w pokoju choinka już od 6 grudnia stoi!!!! (na szczęście sztuczna)!! Pokazywałam w kometach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts