Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

w ogole mnie nauczyc jak sie z psem obchodzic :roll:

i czemu mnie to nie dziwi :lol: Pierwsze lekcje u Agnieszki wygladaly wlasnie tak, ze nie uczyla mojego psa, tylko mnie :lol: I tak do dnia dzisiajeszego wciaz sie ucze techniki nagradzania psa :lol: Nie mowiac juz o intonacji glosu, trzymania smyczy, a przede wszystkim rzeczy najwazniejszej czyli ... chodzenia prosto jak po linie 8) I nie to, zebym na zajecia przychodzila nawalona :lol: O nie! W akcie desperacji Agnieszka kazala mi wynajdowac chodniki z liniowo ulozonymi plytami i po nich zasuwac :roll: No koszmar i smiech dla przechodniow ;)

Nigdy nie zapomne Jej powiedzonek "pies ok, ale Twoje cialo martwe i bez pomyslunku" :lol:

rrmi, Wy pewnie bedziecie miec latwiej, ale i tak stawcie sie w pelnej gotowosci, wypoczeci i dobrze sluchajcie. A jak cos bedzie nie tak, to pytac, pytac i jeszcze raz pytac. Aga to doceni 8)

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

czuję się zignorowany :evil: :evil: :evil:

Tam zaraz narzekaj sobie , przeciez my w Ciebie wpatrzone jak w nie wiem co :D

Amber

Znaczy co mam z Toba na silownie zasuwac ? :o

Suczka wiem , ze juz duzo umie , a ja postaram sie nadgonic , jak sie chce miec takie cudo w domu to trzeba byc dzielnym .

Mam nadzieje dac rade .

W nagradzaniu powinnam sie sprawdzic najlepiej.

Pytac to ja nawet lubie , ale mnie dzisiaj zatkalo.

Takiej madrej suczy nie widzialam , znaczy poza Majutem of course , ale wadomo :D

Zeljko co mam wklejac , poszpachlowane i to nie do konca sciany ?

Postanowilismy , ze juz nie ma na szybko i ze jakos to bedzie , teraz ma byc ok, a i sie tak nie spieszy , mieszkac jest gdzie wiec spoko.

Synek planuje od stycznia konwersacje w domu rozkrecic , wiec gabinet byc musi , ale sie wyrobimy , na pewno .

Pogratulujcie mi,

po jakichs dwoch miesiacach zalapalem w koncu, co to jest RW.

p.s. moze ten dziennik tez ma juz jakis kryptonim?

p.s. A z psow to najbardziej lubie cielecine w 5 smakach :D :roll: :p

p.s. Zeby nie bylo: Indianie hodowali psy tak jak my swiniaki, a ja chcialem byc zawsze jak Winettou (niewinny i prawdziwy...)

Mmmad - gratuluję! :lol:

Rrmisia - Ty przemyśl tę siłownię, taka rotka to silna jest i wymagająca, nie będzie z nią łatwo. :roll: A jak mądra, to już całkiem Was opanuje. :roll: :D

Zeljko, domagam się informacji, czy literki wystarczająco piękne są. :D

Amber, Ty pilnuj proszę Rrmi, żeby się dobrze przygotowała... 8) :D

Pogratulujcie mi,

I ja nie wiedzialam , ale zapytalam .

Zawsze kiedy nie wiem to pytam :roll:

Tak czy inaczej gratuluje.

Smacznego :wink:

Dpsiu

Ona silna jest ,ale madra , nie ciaga prowadzacego ja na smyczy , umie rownac i ja wlasnie musze sie nauczyc jak jej takie rozne komendy wydawac.

Umie duzo wiecej , o te duzo wiecej ja musze byc do przodu ,zeby to ona nie musiala mnie uczyc .

Na szczescie ponad zycie kocha nagrody , wiec moze jakos da sie przekupic :D

Patrz jaki zbieg okolicznosci , jestem dokladnie taka sama. :D

W ramach treningu ruszyalam sie na piechote do sklepu :roll:

Amber mnie dzisiaj nie przypilnuje , bo ma wielki dzien w kuchni w zwiazku z ptasia grypa 8)

Niech sie sama pchwali , chociaz pewnie to zejdzie troche , bo zanim sie zwlecze i ten swoj obrzadek zrobi cieplny to poludnie nas tutaj zastanie.

:lol:

No nic komu do pracy temu w szpachelka w reke :D

Amber mnie dzisiaj nie przypilnuje , bo ma wielki dzien w kuchni w zwiazku z ptasia grypa 8)

Niech sie sama pchwali , chociaz pewnie to zejdzie troche , bo zanim sie zwlecze i ten swoj obrzadek zrobi cieplny to poludnie nas tutaj zastanie.

:evil: bardzo smieszne ;) :lol:

Fakt, ptasia grypa zabrala naszemu domowi podstawowe zrodlo grillowanej w piekarniku konsumpcji :evil: Chcial, nie chcial nabylam wczoraj droga kupna jakiegos wolu i wieprza :roll: A wierzcie mi, nie kupuje ani wolu, ani swininy ... nie, zebym jakies przekonania miala, o nie! Po prostu tylko kurzyna zamknieta w piekarniku, bez ingerencji ludzkiej reki, zbednie nie absorbujac, cichutko i skromnie dochodzi do momentu konsumpcji. 8) Czyli, co tu kryc jest wymarzonym daniem dla takich jak my, co to maja kuchnie, tylko dlatego, ze w kazdym domu byc musi ...

rrmi zaopatrzyla mnie w zestaw rad i przestrog w sprawie wolu i tak dlugo kazala szturchac widelcem w kotle az nie bedzie gumiasty ... No nic ... ide szturchac dalej ... :roll: Ale z fitnessu i tak dzisiaj nie zrezygnuje :evil:

mmmad, przyjmij i moje gratulacje. Ho, ho, ho ... dwa miesiace, bystrzak z Ciebie 8) Niejednemu plci przeciwnej pewnie by to i rok zajelo :lol: :D

Depsiu, nic sie nie martw :-) To szczegolna rotka 8) Malo jest takich w Polsce :roll: :D A rrmisie to idealna Rodzinka dla tegiej suczy :-) Bedzie na wsi szpan, ze hej :-)

Naprawdę nie wiem czego się bać...

Przecież wiecie, że ptasia grypa po obróbce cieplnej wam nie grozi...

Alez wiemy, wiemy ... nie mniej z surowizna podczas taplania w przyprawach tez mamy kontakt i co by bylo, gdybym widelca, lyzki, talerza, pokrywki, stolu i rak nie zdezynfekowala nazbyt skutecznie? :roll:

Jakos wole to przeczekac na krwistym steku i grillowanej karkowce 8)

A poza tym moze to lepiej ... rrmisia mowi, ze tak patrzac na mnie z proflu jakies piora zaczynaja mi wystawac z karku :lol: No i kuper ... taki kurzy, tylko nie mylic z kaczym bo sie obraze :evil: :lol:

To szczegolna rotka 8) Malo jest takich w Polsce :roll: :D A rrmisie to idealna Rodzinka dla tegiej suczy :-) Bedzie na wsi szpan, ze hej :-)
Pewnie temu ja przezywam .

Normalnie trema mnie zzera.

Powiem Wam , ze jak wczoraj ta Pani juz pod drzwiami stala gotowa do wyjscia to Sucz kolo stolu siedziala cichutko i jakby gotowa byla zostac :D

Synek ja pod drzwi zawolal i dopiero przyszla.

Najgorsze . ze taka sprytna jest , ze doslownie w myslach czyta :roll: :wink:

Wystaczy na nia spojrzec i juz jest u nogi :p

Ma piekne czarne oczka i cudna buziunie .

No i bysmy byle we dwie .Mialabym z kim pogadac i w ogole :D

Mam nadzieje , ze sie dobrze sprawie na spacerku :roll:

rrmiciesze sie, ze taka podobna do Ciebie sucz udalo Ci sie znalezc :) Nawet troche Ci zazdraszczam, tez bym chciala we swojej wsi poszpanowac i ladnie nauczyc sie chodzic....i te inne rzeczy wszystkie :)

Amber - mnie to sie widzi, ze nie piora to, ale skrzydla Ci rosna :D

rrmi to super, że się na tą rotkę zdecydowałaś. Ja wychowałam się z rotką Bossą, to cudowne psy. Najważniejsze, że bierzesz ją z domu i właściciel z nią pracował. Piszesz, że bardzo dużo umie i to jest super. Ja kocham pracować z psami. Z tą siłką to super pomysł, sama czasem chodzę no ale ja mam amstaffkę to wiadomo, złoty łancuch, myślę o zmianie auta na stare BMW aby dorównać do ziomali :D . W ramach treningu na piechotę do sklepu jak najbardziej tylko do takiego z 5km od domu, trzeba być w formie, nie ma lekko. Oby do soboty i wstaw koniecznie zdjęcia suni najlepiej przy kominku :D .

rrmi to super, że się na tą rotkę zdecydowałaś. Ja wychowałam się z rotką Bossą, to cudowne psy. Najważniejsze, że bierzesz ją z domu i właściciel z nią pracował. Piszesz, że bardzo dużo umie i to jest super. Ja kocham pracować z psami. Z tą siłką to super pomysł, sama czasem chodzę no ale ja mam amstaffkę to wiadomo, złoty łancuch, myślę o zmianie auta na stare BMW aby dorównać do ziomali :D . W ramach treningu na piechotę do sklepu jak najbardziej tylko do takiego z 5km od domu, trzeba być w formie, nie ma lekko. Oby do soboty i wstaw koniecznie zdjęcia suni najlepiej przy kominku :D .

A tak zapytam, masz jakąś ulubioną markę dresów??

ADIBAS :D i w pytaniu powinno być drechów . Tylko z utrzymaniem odpowiedniej do wizerunku wagi mam problemy , ale pracuje nad tym. Od dzisiaj nie ma "witam serdecznie i pozdrawiam" tylko : joł zoiomale ewentualnie pozdro :D . No i mam problemy z muzą jakoś za nic na świecie nie mogę zaczaić hip hopu, i nie mam dziary z wizerunkiem swojej suczy na gale :D

Pogratulujcie mi,

I ja nie wiedzialam , ale zapytalam .

Zawsze kiedy nie wiem to pytam :roll:

Ja w zasadzie tez (duzo) pytam, ale czasem przyjmuje pewniki. A teraz chcialem sie pochwalic olsnieniem.

Olsnienie bylo a propos krolika, ktory tam (podobno) romansuje. Ale ja nie bede nikomu do nory zagladal :D

i nie mam dziary z wizerunkiem swojej suczy na gale :D
Tego jednego nie zrozumialam , opozniam sie :oops:

Popracuj Mokka nad karkiem , bo inaczej nie da rady , pamietaj tez o paskach na nogawkach , musza byc 3sztuki , full firmowka :lol:

Ciesze sie , ze tak mowisz o rotkach , a sucz jest naprawde wyjatkowa .

Najgorzej , ze to dopiero nastepny tydzien , znaczy Niedziela przed Wigilia.

Jesli zabierzemy ja do domu , bedzie najwiekszy prezentem pod choinke.

Nie w sensie wielkosci tylko radosci.

Wielkosci tez , ma glowke chyba wieksza od mojej :D

Brazuniu

Mam nadzieje , ze juz dzisiaj dokonczysz zakupy . :D

Mysle , ze kosmetyki to taki dla laski bedzie dobry prezent :roll:

Urodzie trzeba pomagac :D

Czy macie juz choinki poubierane ?

Ja sie w naszej ameryce przyzwyczailam ubierac w piatek , a najdalej w weekend po Thanksgiving , a tu jakos tak za wczesnie sie wydaje :roll:

Chyba w Niedziele sie poddam i kupie .

Stojak juz jest , plastikowy kupilismy.

AnSi

Sama suczy nie znalazlam , Ciotka Amber pomagala :p :wink:

mmmadziu

Znaczy chec lub nadzieja ,ze tam sie romansuje spowodowala, ze Cie olsnilo , no ladne kwiaty , ladne

O bas super. A kamin kako? Opet nema slika. 8)

Zeljko mow do mnie jeszcze 8) Slowa twe dziwne w mym sercu wywoluja dreszcze ...mow do mnie jeszcze :)

Oj AnSi draga nadam se da moje rijeci pozitivno na Tebe djeluju. Samo kazi, ako treba, mogu ja da pricam nije mi tesko. 8)

rrmi a ta psinka to jaka jest? Jak wyglada, jakiej rasy? Nie bede sie bala do Was przyjezdzac? 8) :wink:

No i jak dlugo jeszcze trzeba na kominek poczekac? :roll:

Dla Taty już chyba mam, na razie przesympatyczny kolega Rom zastanawia się, który będzie najlepszy :D Wiertarka udarowa przyszła mi do głowy, bo mój Tatuńcio nie ma!!! Dla Małej właśnie napierśnik przyszedł - fajne dziecko, prezenty pod choinkę chce dla ... konia :D Dla Szanownego też chyba dzisiaj przyjdzie, tak mówili na Merlinie!! A z Laską to dale, qurczę, problema mam :-?

Nasza psuka też ma 6 lat!! Na smyczy bardzo chętnie ciągnie i wiecznie z nią walczę; jak ktoś do domu puka - pyska drze jak nie wiem co!!! Ale za żadne skarby bym jej nie zamieniła na inną!!!!

U Córci w pokoju choinka już od 6 grudnia stoi!!!! (na szczęście sztuczna)!! Pokazywałam w kometach 8)