rrmi 12.11.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 hmm zwykle to ja sie podobam Ale powiedz , ze obsluga w Karczmie pierwsza klasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.11.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 hmm zwykle to ja sie podobam Ale powiedz , ze obsluga w Karczmie pierwsza klasa? obsluga re-we-la-cja !!!! jak Wlasciciel zaczal opowiadac jak piecze ciasto mialam sie ochote rozplakac ze ma juz zone a wogole naprawde straszna zaskoczka z tym "gratisem":) a ciasto bylo przepyszne!!! ja wogole nie lubie slodyczy!!! a myslalam ze zjem z rozpedu i talerzyk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.11.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 ale fajnie sie wazelinujemy Czas spoczynku nastaje powoli. Zycze sobie , zeby mi sie przysnila moja lopata Jest niebieska i taka smukla Jesli slowa Zochny o pogodzie sie nie obroca w ...to w srode wracamy do roboty Jak ekipa gdanszczan dojedzie to szybciej pojdzie , co nie Zosia? Gumofilce wiem , ze masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.11.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 ale fajnie sie wazelinujemy ojj tam , odrobinka nikomu nie zaszkodzila jest szaroburo za oknem - trzeba sobie samopoczucie poprawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.11.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 http://www.roza-kwiaty.pl/media/products/54.jpg Za piekna rocznice!!! Wszystkiego najlepszego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.11.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Dzieki Kochana dzieki . Imprezy u nas niet , jutro pogoda bedzie i na budowe trzeba ruszac. Poza tym chyba jednak jestem w wieku , kiedy uwaza sie , ze nalezy kazdy dzien przezyc radosnie . I ten mniej i bardziej wyjatkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 14.11.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 http://www.krajobrazy.pl/foto/mix/m2/Slonecznik_K007__0368.jpg najlepszego szczęśliwego budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 14.11.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 najlepszego smarkulo jeszcze musisz trochę popracować, żeby mnie dogonić zastanów się nad słowami Twojej lepszej połowy, może rzeczywiście jesteś mało ambitna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.11.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 zastanów się nad słowami Twojej lepszej połowy, Ty nic nie rozumiesz To ja jestem ta lepsza polowa To ja upieklam dzis miesko na kolacje . To ja nosze pustaki , ambitnie oczywiscie Dziekuje za zyczenia Zosiu ja mysle , ze ten slonecznik to w Koleczkowie rosnie Tak na powaznie to ciezko wieczorem wracac do mieszkania, tyle juz wymurowane , tak sobie stoje prawie po ciemku i patrze na to co zrobilismy i tak sie ciesze , ze wrocilismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 14.11.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Rrmi mieć piękna doma, Rrmi być zadowolonaRrmi być teraz wielka Pani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 14.11.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Ja nie tylko o rocznicy, ale i o imieniach zapomnialam Czem predzej z prezentem pospieszam, zebys bardziej ambitna sie stala i na pochwaly swojego Starego zasluzyla http://spod.okien.pl/chocoku/lopata.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 14.11.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Jakos tak wyszlo , ze i okna trzeba bylo zamowic w tzw.miedzyczasie , wiec oswiadczam , ze pierwsze dwa sa zamowione. Stary zamowienie przyjal...... Który????? Bo tych staruchów coraz wiecej tu się plącze i krew psują a może kiedy i Tobie się pomylą i nie sczaisz, który właściwy a który swój chłop Beda to okna do pomieszczenia gospodarczego . Pewnie na próbe, żeby wybadać cwaniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 14.11.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Wszystkiego najlepszego..... Mnie jeszcze troche brakuje do tylu wspólnych latek, zbyt późno zacząłem na poważnie.... Przy taki tempie nastepną rocznicę spedzicie już na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.11.2006 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 AnSi w zyciu nie dostalam lepszego prezentu remx no ja zawsze jestem wielka Zwlaszcza na obcasach Stary nie gadaj tyle , tylko po kase przyjezdzaj Chyba jeszcze nikt nie zamawial okien przez telefon ps.Starzy mi sie nie pomyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.11.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Piękna rocznica Żebyście dalej tak zgodnie przez życie kroczyli A jak już zbudujecie Wasz Domek , założycie ogród to i taki sprzęcik się przyda . Ogrodnik gratis http://www.all4kids.pl/photo/LT4375-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.11.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 spoznione [jak zwykle ] ale... Ty juz wiesz jakie zyczenia Przede wszystkim - szybkiego zamieszkania w domu!!! i ładnej pogody na budowie proponuje temperature plus 10 stopni co najmniej do polowy lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.11.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Ogrodnik gratis Moze byc , ale tylko do pobawienia, tak na kilka godzin Dziekuje Wam Pogoda bedzie , jak trzeba to sie zamowi lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.11.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 ale ze mnie gapa - wszystko przegapiłam R i R Wy wiecie, że ja Was uwielbiam!!! Chylę czoła i z całego serducha - niech marznia spełnia sie wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.11.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 ekhm normalnie zruszasz mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 16.11.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Rany, ale macie pięknistą działkę! Tyle drzewów i innych takich.... No i jak to jest, że Ty już okna masz (otwory, znaczy się) a zdjęć nie ma? A my strop też tak zmienialiśmy i teraz na górze są dechy. 19 lat razem. I to na budowie. Jaaaa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts